Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
Memberma olen juuniorites…võistlustel olen 235 kg üles surunud -100 kgega sa ei tea millal järgmised eesti meistrikad?
Aimuu
Memberno -75 kilo poisid panid ikka üle 100 minu arust, 60 kilo kanti poisid 85 vist.
Aimuu
Membersurutakse minu teada kaalu järgi, juuniorid peaksid olema kuni 18. pilte saad näha siit samast fitness.ee lehelt galeriist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 2:15 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #225078Aimuu
MemberJõhkrad vennad, mis muud!
Aimuu
Memberkuklataha laia haardega uus rekord 12
Aimuu
Membersiiski ei soovi seda toodet, vabandage! annan Samakamehele võimaluse!
Aimuu
Memberma ei saa ka prantsust teha, lööb küünarnukkidesse valu. eelistan köit ja mõjub!
Aimuu
Memberpalju palju kõndimist päevas(mingi 2h)ja süüa vähem kui kulutad.Miks just kõndimist? miks mitte jooksmine? tema kaal pole nii suur, et joosta ei tohiks.
Aimuu
MemberTerv,plaan samuti peale trenni hera80 vanilje oma kasutuse võtta,sellega seoses küsimus kas nüüd jätan oma kavast kohupiima ja puuvilja toitumise välja või tarbin ka neid kodus veel edasi?Samas küsiks veel ära et kummaga kasulikum on,kas veega või piimaga manustada peale trenni..
Kindlasti mitte! ega siis toidulisandite pärast toitumist unarusse ei tohi jätta, pealegi pole mingit erilist laksu kui toitumine korras pole!
Piimaga peaks olema rammusam.
Aimuu
MemberMõnus enese proovilepanek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
90s puhkust võib päris surm olla lõpus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükkidega oli nii, et peale esimest trenni järgmised 3 päeva lonkasin ja nädalake oli p*rse ja jalad valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Memberjällegi tuleb soovitada toitumiskava- ja mured murtud seda jälgides.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Memberkui väga häirib siis võib ju alati lõhnaõli peale lasta
Membermagades ahi käima jätta oleks liiga riskantne?
MemberKrdi perioodid? on ainult 2 perioodi mass ja võistluseelne..mõtles selle all siiski tsüklit vist. noh vahet seal on, pole vaja tähti närima hakata.
MemberKui meil kooli jõusaal tekkis ja hantlid tulid siis küll haisu ei tundnud, eks mingi odav kaup toodi vist mis oli uues kuues.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused