Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
Memberarvan samuti, et negatiivne kalle on ainuke, millega alumist osa kujundada saad!siiski rööbaspuudel annab ka alumisele osale palju vatti.
oktoober 8, 2009 at 12:28 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil 8 oktoobril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #225391Aimuu
Member423
Aimuu
MemberMicha Moore – UpBeat
Aimuu
Membernagu oleks koera poja päästnud vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Ei peale trenni on tõesti mõnus tunne, lihas täis ja hea olla. Vähemalt tuleb hea uni!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
MemberProovisin ära siis alma kodujuustu, meeldib! segasin maasikamoosiga ja maitse mulle meeldib, teine varjant mida tegin oli rohkelt soola+ hakitud muna, meeldis samuti.
Aimuu
MemberGerd Kanter jookseb/jooksis ka 100m väga kiiresti, ei mäleta täpselt aega, aga kui õieti mäletan siis 11-12 kanti.
oktoober 7, 2009 at 6:17 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #225218Aimuu
MemberPole eriti kursis nendega, aga olen just täpselt 1 inglise keelset ja 1 eesti lugenud, tunduvalt parem oli lugeda eesti oma, ei tea küll millist lugesin, aga Vähi pilt oli seal ja tal oli jõuluvana müts peas mu arust, eks siis jõulude oma oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
Memberminu sangpommi kursuse koolitaja tegi yhejalaga perfektselt kykki hoides 32kg pommi ees, kui see juba käpas siis voib kergus probleemiks olla! Keegi siin super/kolmik ja gigant seeriatest on kuulnud?No pidi tüübil alles tasakaal olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise olen proovinud kükki sangpommidega, aga no ei istu eriti, kangiga ikka etem minu jaoks.Aimuu
MemberIse jällegi ei saa seda üldse teha, rindkerest hakkab kiskuma ja lööb valu sisse.Mul jällegi rangluu valu kui teha, tahaksin ka teha muidu seda harjutust, mõjub hästi, kuid mingi 5’nda korra ajal valud sees!
Aimuu
Member95’ga 3×3 ehk praegu meeldivaim tulemus.
Memberaimu , osaled ka EMV-l ?Ei tea, see selgub tulevikus
Memberise opil käinud seda mingi 10 aastasena vist, eemaldati “kae” vms.
Aimuu
MemberKaido Leesmann treenib ka lihaseid, aga mõõdud kaovad siiski kõikjalt.
Aimuu
Memberkui 10cm kaotada siis kindlasti pole see võimalik.
Aimuu
Memberkolmevõistluses siiski ei ole mõtet võistelda, kükk nõrk, aga huvi pakub just ainult rinnaltsurumine.
eelmised võistlused olid minu arust selle aasta mais?
-
AutorPostitused