Aimuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimuu
Member125
oktoober 8, 2009 at 8:23 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #225615Aimuu
MemberPalju enne surusi rinnalt ja palju praegu?Loe eelnevaid lehti siin oli minu arust kirjas eelnevad rekordid ja praegused.
Aimuu
MemberMul on treeningstaaži 8 aastat. Kreatiini ei tarbi ja “laks” niigi hea. Milleks alla aasta kogemusega algajale veel kreatiini vaja on, ma ei mõista.Kui mingeid toidulisandeid teema algatajal üldse tarbida, siis ainult valk+süsivesikud ja ainult pärast trenni. Aga saab ka ilma. See, et sul arengut ei ole enam, ei ole toidulisandite puudumisest, vaid kehvast toitumisest, treeningust või puhkamisest.
Ma olin samuti alla aasta teinud trenni ja “stop” oli ees kuidagi, võtsin kreatiini ja “stop” kadus, no inimesed on erinavad muidugi.
Aimuu
MemberHuvitav kas täitsa kähmluseks ka kunagi kuskil suurvõistlusel läinud laval on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimuu
MemberHea, et kellegile sisse ei sõitnud veel
MemberTreening tervele kehaleSportlase toitumine
Vitamiinide ABC
Tänan.
Aimuu
MemberEi ole küll lugend aga arvan, et kõva asi ikka, Raamatuid peakski rohkem lugema ja vähem lolli küsimusi esitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige, keegi võiks veel nimetada mõne eesti keelde tõlgitud jõusaali kohta oleva raamatu.
Aimuu
MemberKreatiini oled tarbinud? Kindlasti peaksid proovima, kui toitumine korras siis peaks laks olema hea!
MemberPilte ka on kuskil ?
Aimuu
Memberpeaks olenema teesordist ka, mingeid dieedi ajal joodavaid teid on ka, roheline tee näiteks jne. Neil ehk vähem kaloreid kui näiteks maasikatee või mingi muu.
Aimuu
Memberkindlasti ära hakka “tagasi tõmbama”, pöörduksin sinu asemel arsti poole.
Aimuu
MemberSeda kuidas neid “ribilihaseid” treenida seda tahaks ise ka teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>avastasin, et minu rasvaprotsendi puhul end välja sirutades on neid isegi näha
Memberserious mass!
Aimuu
Membervõi siis vähese söögi viga.
Aimuu
MemberLühikestel ei maksa väga palju massi rasva arvelt juurde võtta, muidu näevad välja nagu pallid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen endiselt arvamusel, et vahe on ainult keskkoha treenimises. Pikemad peavad sellega rohkem vaeva nägema, et see paistaks vägevam(pinda, mida täita, on rohkem)Samas mida pikem käsi/jalg seda rohkem ka peab vaeva nägema, et jämedam paistaks ju.
-
AutorPostitused