Aimar Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimar Kuusnõmm
MemberReedel oli siis korralik tõmbe trenni päev.
Ette tegin Eeskükki
Tõmme siis 75% x5 85% 2×3 ja 95% 2×1 raskused 210/240/265
Edasi klassikameeste harjutus maast laia haardega tõmme
Keretõsted lisaraskusega
Trapets
Säär
Kõht
Aimar Kuusnõmm
MemberTere, nüüdseks Record Breakers selja taga. Muljed on positiivsed. Pidi küll 6da kohaga leppima aga ega ma vormi ka teinud selleks( enne võistlust käis raskus 3x kätel) Võistlustel sain siis kirja 210kg. Esimesel särgiproovimisel trennis ma ei surunud 200kg ülessegi. Võistluste viimasel katsel panin võistluste nime vääriliselt peale 220,5kg mis kahjuks ebaõnnestus. Vähe pikema valmistumise korral oleks see ka ilusti tulnud. Nüüd edasi jääb ootama 22 nov. klassikalist jõutõstmist.
Esmaspäeval sai tehtud raske küki päev. Kükki pean 3st alast kõige rohkem arendama. kavas oli siis 175kg 1×5; 195kg 2×3 ja 220 2×1 ( viimane raskus käis seekord üle jõu)
teiseks harjutuseks oli ruutkang. Selles läksin 3stega ülesse. Viimane 3ne 220kg ning otsa tegin veel 1x 240ga
Edasi veel ohutuküki kangiga ettekummardused 5×6 100kg
keretõsted 5×6 lisaraskus
Kõht
Aimar Kuusnõmm
Membertöö käib trennis täie hooga ning vahepeal on õnnestunud ka mõned videod teha
esimene siis surumine 110kg kummiga 8×3
video siis ühest seeriast
ning 10cm aluselt suutsin 225kg( maast tuli üllatavalt kergelt)
Aimar Kuusnõmm
Memberpole paha
Aimar Kuusnõmm
MemberNüüdseks siis lahti läinud tõsisem töö. Eks peab suurte raskustega harjuma. Täna tegelikuses tahtsin proovida pakult surumist aga töö oli nii väsitav et hea oli et üldse jaksasin trenni vedada ennast. Kui juba trennis siis tuli midagi ära teha. Kõik pingid olid muidugi sel hetkel kui suruda vaja kinni. Nii leidsin ülesse neg. kaldega surumis pingi. Pole just kõige mugavam harjutus aga rinnale hea. Lõpptulemuseks seekord siis 170kg
väike tõestusmaterjal ka et ikka elus ja trenni teeme
Aimar Kuusnõmm
MemberTere, ega mul trenni poolepealt midagi head kirjutada pole nädal tagasi oli vorm veel n.õ. hea sest surumine 170 ja tõmme 265 on samad mis rootsis raw võistlustel. Nüüd nädal tagasi suutsin garaazis käe katki teha ja sai õmblemas käidud, seega nädal trennist eemal olnud ja ilmselt ka tuleval nädalal mõned päevad. Kehakaal selle suure palavuse käes üllatavalt hästi säilinud ehk umbes 80ne juures.
Aimar Kuusnõmm
MemberNii, eelmisest nädalast alates hakkasin uuesti trenni ka tegema. kusjuures tunnet ei olnud veel et tahaks trenni.Mõnus oli lebotada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni koormust olen iga trenniga tõstnud. Võib õelda et esimene trenn ikka kang värises käes.
Täna siis pakule kükk, ruutkang,lamades säärtesirutused, ettekummardused kangiga põlvedeni,keretõsted,kõht
Kaal pole õnneks alla 80ne kukkunud ja üritan ikka hoida ja tõsta väheke seda.
Aimar Kuusnõmm
Memberneed kappi ära pressitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
MemberNii nüüd seegi hooaeg läbi. viimane võistlus läks nagu ta läks. vormi enam niihead ei olnud. Imestan,et tõmme niigi hästi läks. Tulemused siis kükk 222.5 surumine 170 ja tõmme 265, kogusumma 657,5(eile avastasin, et see on ka eesti rekord, loodetavasti läheb ikka kirja) See nädal teen väikese puhkuse ning siis alustan treenimist 2015 raw mm-iks.
Täna vaatasin ka üle oma medalid. Ise olen igatahes rahul sellega mis olen saavutanud seni.

Aimar Kuusnõmm
MemberVäga tore reis ja võistlus oli, tulemused olid ju kõigil tegelikult väga head arvestades, et keegi nagu tippvormis just ei olnudki. Järgmine aasta saab selle karika siis korraks soome vedada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi rootslased näitasid seekord head minekut. Kui eelnevatel aastatel on vanemad mehed võistelnud siis nüüd juuniorid jms.tugevamad mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas usun et enamus meist valmistuvad ka soomes raw MM-iks seega järgmine aasta peaksime paremas vormis olema.Aimar Kuusnõmm
Membermina olen kindlasti minemas soome
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
Memberväga huvitav võistlus. Lõpp oli väga põnev. eriti kui prantsale oma 347,5 proovima läks.
Aimar Kuusnõmm
MemberPalju Õnne Peep! tundub, et aafrikas võistlemine sobib Eestlastele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
MemberPanen ka mõne rea siia kirja trennist. Siin palavate ilmadega pole viitsinud 100% trenne teha. Kuid vorm väga ära kukkunud ei ole. Nimelt 2 nädalat tagasi kükkisin uue rekordi Rawis 230kg, surumine püsib samuti, pühapäeval tegin 170ga 3se. Tõmmet pole proovinud kuid vast homme teeb selle ka ära. nüüd viimane aeg proovida enne rootsi võistlust.
Täna siis trennis tegin ette vaikselt surumist
2ne harjutus oli maast kitsalt surumine läksime vaikselt 5stega kasvava raskusega viimane raskus oli siis 140kg millega tegin viiese. (eelmine nädal proovisin selles harjutuses max, tulemuseks sain 160kg)
Edasi veel laubapurustaja ez kangiga 5×8
rööbaspuu pakk jalge all lisaraskus 60kg 5×6
Lailihasele tegin lõuatõmbed, plokil alakõhu vastu tõmbed,sirgete kätega alla tõmbed.
Lõppu tagaõlg ettekummardudes ketastega küljele lend 5×8
Kehakaal on veidike langenud. Veidike lohakas ka olnud toitumiskordade suhtes.
Aimar Kuusnõmm
MemberEdu võistlustel!
-
AutorPostitused