Aimar Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimar Kuusnõmm
MemberPalju Õnne ka minu poolt!
Aimar Kuusnõmm
Membertundub lame film olevat, eks andke teada hiljem mis toimus.ega jah..see rikub ära et arnold ise ei näitle seal
Aimar Kuusnõmm
Memberseda näitab siis kanal 2-s
detsember 12, 2009 at 11:56 e.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241738Aimar Kuusnõmm
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=MCfruLGBv-0 see video hea sidumistehnika kohta
detsember 11, 2009 at 7:19 p.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241584Aimar Kuusnõmm
Membereks see ole igal inimesel erinev kui palju trikood ja muud varustused juurde annavad. võib juhtuda ka nii et varustusega suudad vähem kui ilma varustuseta.
november 17, 2009 at 3:21 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #235187Aimar Kuusnõmm
MemberEgiptuse mehe käsi on päris suur

Ja Palju õnne Mikule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
Memberma arvan et selle inimese arvamus muutus
Aimar Kuusnõmm
Membervaatan huviga. loodan et jõuan ikka töölt koju selleks ajaks
Aimar Kuusnõmm
MemberAlati põgenev….Michael Scofield
november 1, 2009 at 4:12 p.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #231825Aimar Kuusnõmm
Member-75kg egiptlasel päris hea jalg.
Aimar Kuusnõmm
MemberOtt võiks selle oma keti Norrasse kaasa võtta ja mõnele minu tugevamale konkurendile külge riputada ja siis võtme ära kaotada ja ise ära minestada sinna otsa võistluste ajaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun et pakud niisama ka tugevat konkurentsi teistele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
MemberEdu sulle võistlustel!
Saadet vaatan kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
Membersee Daam valgetes riietes oli ka päris jutukas
Aimar Kuusnõmm
MemberMina olen ka ainult häid kommentaare kuulnud, et Ott sobib saatejuhiks!
Membervaatan kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused