Aimar Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimar Kuusnõmm
MemberPalju õnne!
Aimar Kuusnõmm
MemberMinul samuti kõrge vererõhk. suudan ka rasket trennid ära teha ainult rahulikumalt tuleb võtta selliseid raskemaid seeriaid…nii 2-4min pausi seeria vahele.
Aimar Kuusnõmm
MemberRain ja Aimar kas te võistlete ühes kategoorias?Mina olen Juuniorites -75kg ja rain on Meeste -80kg
Aimar Kuusnõmm
MemberAlaselja paksus on tõesti vägev ja hästi pildile jäädvustatud. Ja seda kõike saiakese dieediga nagu ma aru saan: Aimar pidavat õgima saiakesi, need imavad enda sisse vee ja viivad selle kirie ainevahetuse abil kehast välja. Nii saabki kuivaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see jaa Raigo teooria sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kunagi muidu jah sai palju saia söödud kui saares olin. nüüd suvel on asi muutunud
“>Aimar Kuusnõmm
MemberAimar Kuusnõmm
MemberMorozov üritas mind juba hirmutada jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei aga tore, kui võistlejaid juurde tekib. -75 kgs oli ka eelmine kord juba täitsa arvestatav võistlusmoment. Suuremas konkurentsis on kohtadel suurem väärtus.
Palju sul, Aimar, hetkel kaalu ja pikkust on?
pikkus on 170-171 selles vahes ja kehakaal 73-76 umbes
Aimar Kuusnõmm
Member-75kg juuniorites
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
MemberUruguay – Saksamaa 1:2
Hispaania – Holland 1:1 penaltid hispaaniale
Aimar Kuusnõmm
Memberhispaania 2:0 saksamaa
Aimar Kuusnõmm
MemberHispaania 2:0 Paraguay
Aimar Kuusnõmm
MemberMis ajast SmartPostiga tellimine 49.- maksab.Eelmine nädal või millagi siis ma tellisin ja siis polnud.
http://smartpost.ee/et/eraklient/pakkide-s…ri-graafik.html
vastavalt paki suurusele on ka hind
Aimar Kuusnõmm
MemberPalju õnne! SUPER head tulemused!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
MemberAlgraskus kirjas ilusti
Aimar Kuusnõmm
Memberüks treening video ka Pudzianovskist
aprill 23, 2010 at 11:41 e.l. in reply to: Treeningseminar Kuressaares sellel laupäeval -Ott Kiivika juhendamisel #242340Aimar Kuusnõmm
MemberKas saaremaa “inimkraanad” ka kohale tulevad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vb et isegi tuleks kui sisse ei maga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused