Aimar Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aimar Kuusnõmm
MemberProovisime täna gunnariga koos särke mina ajasin selga siis 42nr särgi mis muidugi ilmselgelt megasuur:D tegime 8,6cm pakule
ilma särgita tegin 140kg pakule mõtlesin et rohkem ei suudagi:D edasi läks särk selga ja 160…tegi hirmsatmoodi haiget särk aga ilmselt läks paika kuna järgmised seeriad enam valu ei teinud. 10kg kaupa ja kuni 210kgni Gunnar alistas ka veel 220kg raskuse. edasi proovisime rinnale ka mõne katse
mõni pilt ka särgitrennist.
Edasi läks juba tavatrenniks….täna oli kavas selg/triitseps
Lõpus vaatasime vormi ka üle..veidi paranenud juba kui rootsist tagasi tulles. jalg on kõvasti kannatada saanud aga tugevama kükiga tuleb see ka tagasi.
Panen raske südamega minu ja gunnari vormipildid ka siia. Muidugi raini ja raigo piltidega ei saa võrreldagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
MemberKas sa ikka kulturismis ka välja tuled ?- praegu tundub nagu kosud ja proovid särke (ei ole just tradistisooniline kulturismi ettevalmistus)…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>põhi trenni teen kulturismi suunas muidugi aga see aasta kulturismi võisltusi plaanis pole…ehk siis kevadeks. Surumise teen rohkem oma lõbuks kaasa. midagi suurt sealt seekord ei tule.
Aimar Kuusnõmm
MemberMinul küll pilte panna pole trennist aga trenn oli mega hea täna.
Tegime Rainiga koos nagu ikka tavaks on saanud.
Esimese harjutusena kükk…proovisin veidi raskusi täna kuna üle poole aasta pole suuremaid raskusi seljas käinud siis arvan et 185kg väikese jõuvaruga kükkida pole väga hull.
järgmisena tegime jalapressi kettaid siis viimasel seerial 450kg ja 6 kordust-
nelipealihasele veel lõppu jalamasinal. Edasi võtsime jala tagaosa ette. hantlitega ettekummardused ja “ben jonhson” vms.
kreatiin mõjub ja kaal tõuseb. eks külmemate ilmadega tuleb söögi isu ka tagasi. Hetkel siis veidi alla 77kg:)
Järgmine trenn on laup. kui just ei otsusta omme Surumissärki proovima minna.
Aimar Kuusnõmm
MemberMinul ka jõuvarud taastuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui nädal tagasi suutsin istudes hantlitega surumist teha õlale 34kg hantlitega 4kordust siis seenädal tegin juba 38kg hantlitega 6xAimar Kuusnõmm
MemberEga siin muud ei oska soovitada kui söö poiss, söö!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik siin langetavad kaalu – kuid sina tahad vastu voolu nagu ujuda….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul vaja massi taastada jah hetkel, hetkel söön 6 korda päevas, ei ütleks et vähe, isu ka rohemaks pole aga tööl on tamp taga ja ega trennis ka armu ei anna. Toidulisanditest võtan hetkel kreatiini /Kre-alkalyn(tabletid)/
Aimar Kuusnõmm
MemberMul on aga suur mure allikas, kaal ei taha tõusma hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aimar Kuusnõmm
Memberjääme huviga ootama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi mina üllatusin kuivuse suhtes, eriti ülarinnapealt, viimane allavõetud kilo on seda teinud:)
Aimar Kuusnõmm
MemberTereTäna oli kiirusliku surumise päev. Kuna suvel sai poistega koos pikki seeriaid trennis tehtud siis kiirus on surumises märgatavalt langenud. Nüüd siis aeg hea kiirus tagasi saada, et särgiga suuri raskusi paugutada.
1. kiiruslik surumine 12×3 100 kg pluss ketid
2. kitsalt surumine 4×8 100kg.
3. laubapurustaja 5×8/ 50 kg
4. lailihas kangi otsaga 5×6(lõpus hoidmine 3 sek.) raskus 60 kg
5. õlg kangiga üle pea 5×8/ 60 kg
6. õlg küljele 3×8
7. kõhupõik 4×12
8. stabiliseerivad harjutused.
Kitsalt surumist oli hea teha, õlg ei andnud absoluutselt tunda, nii et seda tahan ma kõige rohkem tampida. Triitseps peab tugev olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee, aga ettevaatlikult, pole uut õlavigastust ka vaja:)
Aimar Kuusnõmm
MemberMinul ka siis dopinguproov antud..see aasta 2st korda siis(esimene oli märtsis) ja elus 3s seega midagi võõrast ei olnud ja aega ei kulunud palju u. 10 minutit. paberite täitmine jms protseduur võtab ikka mõne minuti ju.
Aimar Kuusnõmm
MemberTäna oli taaskord hea trenn. Tegime Triitsepsit ja selga ning lõpus vaatasime ka koos taaviga enda ja Raini hetke vormid üle.
Nüüd pean kiirelt selle adamsi värgi korda saama. Natuke arusaamatuks jääb mulle see teema. Taavi käis täna juba kontrollis ära. Eks ma pean ka selle aja leidma. Eluviis on megakiire, kodus jõuan siis ainult süüa ja magada. Kui rutiini paika saab ehk siis elutempo langeb ka veidi ja kaal saab tõusma hakata.
Aimar Kuusnõmm
MemberMinul ka hakkab lõpuks see suur Kiire mõõda saama eraelus ja saab ka rohkem trennile pühenduda. Kõik trennid teen Rainiga koos kuna tööl samas kohas ja siis ajaliselt klapib hästi. Täna oli trennis õlg, trapets,säär, kõht. Kui eelmised õlatrennid ei ole alguses kohe käima saanud siis see trenn Taavi abiga läks naq veidi paremini ja sai kiirelt tempo sisse. Ilmselt viga oli selles et olen 5 aastat õlga lisa harjutusena teinud. Kehakaal on hetkel madal, eks see tuleb hetkel kiirest eluviisist ja rutiin ei ole veel niihästi paigas. Kaaluks siis hommikul 73kg
varsti tulevad ka jälle mõned trennivideod.
Aimar Kuusnõmm
Memberväike video Raigo poseerimisest Kui kellelegi huvi pakub:)
Aimar Kuusnõmm
MemberNüüd siis nädalakese eestis olnud ja kohe olen ka alustanud vana vormi taastamisega..eks see võtab nüüd veidi aega aga tulematta ta ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahtsin varem juba blog kirjutada aga ei pääsenud õieti netti, tööl oli ka mega kiire ning koju tuleb net alles teisipäeval.
Igatahes trenni teen põhiliselt Rainiga koos ja samu asju….praegu ikka võtab aega et samade raskusteni jõuda mis tema…loodan et eest ‘ra ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmised 2 päeva peale trenni alati lihased mega valusad….eriti hullus seisus olid jalad. Kehakaal on madal hetkel siis 73-4kg laevalt tulles oli muidugi veel hullem(72,2) viimati kaalusin nii vähe aasta tagasi enne kulturismi võistlusi) ainult et pilt oli teine

Aimar Kuusnõmm
MemberSparta Spordiklubi jõusaal saab olema 1100m²Pakkumaks oma liikmetele endisest paremaid ja avaramaid treeningtingimusi, alustasime 11. augustil oma jõusaali laiendamist. Sparta jõusaalile lisandub umbes 450 ruutmeetrit uut treeningpinda.
Lisanduvale 450 ruutmeetrisele pinnale paigaldame uusi ja huvitavaid jõumasinaid. “Käisime just hiljuti välja valimas uusi trenazööre ning võin öelda, et tõsisele spordisõbrale on tulekul häid üllatusi,” ütles meie jõusaali peatreener Argo Ader ja lisas, et plaanis on ka olemasolevate populaarseimate seadmete duubeldamine.
väga hea uudis
Aimar Kuusnõmm
MemberTänud
kui kooli õpilane siis peaks tasuta olema;) Muidugi Linnas pole koolist spordihoone kaugel kus ka korralik saal. Lisaks veel teisepool linna Tegutseb Jaan Salu ka väga korraliku saaliga..kindlasti ka väga odava hinnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine vaata ja uuriAutorPostitused