Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 20, 2011 at 6:47 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300669
Aile
MemberAthletic Fitness mehed
Meeste Athletic Fitness:
1.koht Ako Rahim, Rootsi
2.koht Kristian Sewen, Rootsi
3.koht Oleg Anissimov , Eesti
4.koht Martin Münz, Eesti
5.koht Benni Gür, Taani
6.koht Jan Strøm, Norra
7.koht Thomas Hjelde Thoresen, Norra
Oleg on j6udnud meil sinnamaani, et kolmanda koha puhul tundub paslik kysida:”Mis juhtus, Oleg?”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju 6nne k6ikidele Eesti esindajatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2011 at 6:42 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #300693Aile
MemberPalju õnne Maailmameistrile, Taavile!!! Tubli töö!
Palju 6nne, Taavi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberSoovitatav, kui on soov varakult Liiva-Annuse ja Mulla-Madisega heaks semuks saada.
Siin myyakse 5000 IU D3 me kapsleid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See teeb siis 125 mikrogrammi…
november 7, 2011 at 11:54 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #318738Aile
Member

V2ga viis, Ott!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 5, 2011 at 8:27 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #311510Aile
MemberAile
MemberSügis 2011 oli planeeritud vōistlusperiood, tōsi. Edukas dieet: -7kg, algas 18juuni ja esimene vōistluks pidanuks olema 30.okt, järgmine 26.-27. November, kuhu mul endiselt lennupiletid olemas.
Aga ei vōistelnudki, vot siis, aga miks?
Nimelt tōsi, Preili J on lapseootel. Tänaseks päevaks 8nädalat2päeva ja tähtaeg 13.juuni (kaksiku tähtkuju nagu emagi).
Üks tugev ja isepäine tütar vōi suurte tegude peal väljas poiss, ütles mu sōbranna, kui arutasime, et raseduse algul käisin Athletic Fitness vōistlusel, kus sai 20x kükitud enda keharaskusega, mis oli ~55kg.
Sellised lood siis Janika poolt.
Treeningkoormus on alla tulnud, kuid seda on alles just nii piisavalt, et ükski ōhtu energiat üle ei jääks. Kui päevakava ise pole nōnda tempokas, olen trennis. Ja teen nii kangi- kui ka karditorenne… tundega!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest Teile! :*
Palju 6nne!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
Membersaab teha ise ka ilma masinata.
ja tulemus ON pehme ja ON maitsev ja teha ON lihtne.
V2ga tubli!
Ma ei ole ise retsepti proovinud…ei ole valgupulbri tarbija, kuid ka seda annab asendada.
Aile
MemberK6igile, kellel seen kodus kasvamas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T2na proovisin seentega hapendatud kookospiima. Ma usun, et v2ga pikalt ei tasu seda seent ainult kookose v6i m6ne muu p2hklipiima peal hoida, kuid paar korda n2dalas saaksite vaheldust kyll.
Katsetage!
Ikka ei ole veel hakkama saanud…selle va pagana t2pit2he v2rgiga…
Aile
MemberVõibolla kirjutas german asetusega smartphonega või siis notebookiga, millel pole neid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rate ajastu meenub küll, tõsi.Jäätis tundub triviaalne, ma ei ole teadnud oma elu jooksul kedagi, kel oleks jäätisemasin. Sissetehtud kõrvitsast võiks aretada küll muidugi, on teine magus piisavalt.
J22tisemasina v6iks soetada kyll. Isetehtud on ikka palju parem.
Aile
Memberhttp://landfield.pri…7/Win7_MUI.html
http://www.microsoft…&displaylang=et
no offence, aga jõhkralt häirivad need õäöü asemel olevad numbrid.
Mind ka…
Suur t2nu, proovin vunkama saada.
oktoober 31, 2011 at 4:45 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315041Aile
MemberPalju 6nne k6ikidele v6itjatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ja j6udu ja jaksu ka edaspidiseks k6ikidele osav6tjatele!!
oktoober 30, 2011 at 5:46 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #318458Aile
MemberOhoh…Cio Cio San… v2ga viis muusikavalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2011 at 5:16 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315427Aile
MemberVabakava meeldis mulle Imre oma rohkem
oktoober 30, 2011 at 5:10 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315468Aile
MemberTaru nagu vahest unustab ennast…
oktoober 30, 2011 at 3:34 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315552Aile
MemberP2ris asjalikud vabakavad olid paaril noorel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused