Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
Membertänud asjaliku nõuande eest…küsin siis temalt:)Sul endal positiivsed kogemused temaga?
Igati m6tlev treener.
Endal ka kogemused temaga head.
Aile
MemberSellest on juba nii palju kirjutatud.
Nahk ei rebene sul kuskile, 2ra muretse. Kreem palju ei aita. Rasva% madalamaks ja muresid striiadega palju v2hem.
Aile
MemberSuured t2nud, argonaut!
Leppida ei tahaks ma vaid yhe m6ttega… “Alkoholi tarvitamine ja suitsetamine on minu jaoks üks väga konkreetne näitaja, mille alusel võib antud inimese kohta öelda päris palju… “tüüpilise” inimese, kelle vaimumaailm on olematu, tunneb kohe ära…”
Kui sa vaid teaksid, kui palju andekaid, h2id, tarku inimesi on alla j22nud alkoholismile…
See on v6itlus.
Ei ole paremat ja targemat ning karismaatilisemat inimest, kui on minu elukaaslane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V2hemalt minu jaoks kindlasti… Kuid v6itlus on see temagi jaoks. Meie m6lema v6itlus.Rynnata on vaja propageerijaid, kuid samas ma ei m6istaks nii yheselt hukka tarvitajaid.
Aile
MemberElav n2ide sellest, kui suur on meie tiitliv6itjate vastutus.
K6IGILE TIITLIV6ITJATELE:
“KUI TE EI TAHA VASTUTADA… OLGE OMA URUS EDASI!!!”
V6i ma pean j2rjekordselt ytlema, et kehakultuurlane on see, kellel keha on ja kultuuri ei ole…
See teema on mulle sydamel2hedane. Isa on mul olnud kord n2dalas peale sauna yhe 6lle jooja, kuid purjus n2gin ma teda kahel korral aastas. Nagu aamen kirikus… Purjus…st silm l2igib ja kriitikav6ime langeb, mitte ei kakerda ringi jne staadiumid.
Te olete selliselt 22rmiselt eemalet6ukavad!!!
Suitsetamisest saime me peres (isa…) lahti m6ne aastaga. Olin vist viiene, kui mulle meeldis plokk ploki j2rel tubakat yhte hunnikusse ja filtreid teise hunnikusse sigarette lahti harutada
6udne tyyp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis see k6ik maksis…Kange olen ma olnud kogu aeg… Loomulikult mind selle eest ei karistatud. Mina olin peres v2ike astmaatik, kes ei talunud tubakasuitsu.
Alkoholi toimet ja s6ltuvuse tekkemehhanisme pean kahjuks j2lgima ka praegu. Minu elukaaslane nimelt arvab, et Eesti 6lu olla v2ga hea… Oleme suutnud sellele panna mingisugused piirid. Yle kahe 6lle p2evas ei tarbi… mis on loomulikult tervislikkust silmas pidades naeruv22rne!! Organism tahab taastumisaega. Eestis oleme me aastas kolm kuud. Liiga pikalt, et ma suudaks sellist asja p2ris rahulikult pealt vaadata.
Kui te armastate kedagi, siis sellised eneseh2vituslikud tegevused teevad teile haiget.
Kui keegi selline loeb k2esolevat kommentaari, kellel on juba tekkinud s6ltuvus joobeseisundist. Ma t6esti palun, et te ei arvaks, et selline s6ltuvus peaks olema k6igil.
Aile
MemberVox clamantis in deserto…
Kontekstiv2liselt v6ib ikka huvitavaid noppeid saada… Rambo vennapoeg…v6i mis iganes sugulane v6i mitte sugulane.
Alkoholi kahjulikkust ei tasugi p6hjendama hakata, kui inimesed on n8 eitamise faasis. Samas… kui on j6utud arusaamisele, et tegemist on s6ltuvusega, on juba hilja. Parajuslast sellest inimesest kahjuks enam ei saa. Tal on valida, kas ta loobub 100 % (2ra peab sellisel juhul j2tma ka k6ik alkoholi sisaldavad ravimid jne)
Alkohol, kui aine on iseenesest vajalik . 6ppige keemiat. Hea lahusti jne. Iseasi, kas seda peaks tarvitama purjuj22mise eesm2rgil? Mida rohkem te joote, seda suuremaks vajaliku alkoholi kogus l2heb.
Ei viitsi t6esti kirjeldada alkoholismi erinevaid staadiume…Kuid esimene 2revust tekitav tundem2rk on tolerantsuse t6us (rahva keeli- mees kannab h2sti!!!). Kui ikka paar lonksu enam purju ei tee (nagu ma eeldan, et esimesel alkoholiga katsetamisel oli…), olete k6va sammu alkoholismi rajal edasi sammunud.
Kui inimese mass on suurem ja tegemist on meesterahvaga siis saab organism ka lihtsamalt sissev6etud myrgiga hakkama. Naistel t88tavad vastavad ensyymid halvemini (naised on kergemad ka…tavaliselt).
Kuid myrk ta on ja myrgiks ta j22b.
Aile
Member1. Ma ei toeta nn VI kategooria loomist. Miks?
See toetub puht subjektiivsel hinnangul. Alati leidub keegi, kes tundub meile veel targem ja veel v22rikam. Kas siis luua j2rjest rohkem ja rohkem kategooriaid? T2na Alaver… homme keegi teine. Temale siis VII v6i VIII kategooria??
Alaveri teemat te arendate siin hetkel, sest te ei ole suusatajad. Ise te ei tea, ei ole tema juures treeninud, ei oska v6rrelda teiste suusatamise treeneritega, kuid meedias ta eksisteerib.
2. Ei toeta ka lihtsustatud viisil IV ja V kategooria jagamist. Sellisest ettepanekust kumab l2bi enesealalhoiuinstinkt. Keegi treener, kellel on mingi kategooria juba k2es, tahab raskemaks teha j2relkasvu tekkimist ja samas tahab kergemaks teha endale k6rgema kategooria saamist. ????? P6hjendades, et tal olla juba piisavalt kogemusi???
Toetan kindlalt yksk6ik milliste kategooriate jagamise puhul teha seda t2ie vastutustundega ja juhinduda siiski mittesubjektiivsetest (meedia t2helepanu jne) aspektidest (mis v6iks olla n2iteks t2iendkoolituste ja eksamite systeem).
Kui r22kida kulturismist, siis koolitussysteem on siin puudulik (ytleks isegi olematu…). Kui ei ole endal kursusi v6i juhendajaid, siis palun ostke need sisse. Valeh2bi ei tee meie treenereid paremaks.
Aile
MemberAmetlikult sai raskej6ustikuga alustatud 15 aastaselt. Tegelesin judoga.
Aile
MemberEi soovita tablette ja kapsleid purustama hakata.
Osade sisaldus ei ole m6eldud ei suhu ega neelu ja ka sealt edasi. Sellest siis need kaitsekihid.
Aile
Member10 aastaselt alustasin j6uharjtuste tegemist kummilintidega. Arvan, et see oli v2ga 6ige algus. L6i hea baasi edaspidiseks.
Viiendast eluaastast osavus, painduvus jne.
Ys iga asja jaoks on oma aeg.
Aile
MemberOtt on oluliselt kuivem kui teie.Striiad aga ohustavad pigem suurema rasva% inimesi.
Striia ei p2evitu. Paranedes j22b sulle valge joon.
S6na naharebend ei ole 6ige kasutada. Rasvarebend on striia triviaalnimetus.
Aile
MemberOtt on oluliselt kuivem kui teie.
Striiad aga ohustavad pigem suurema rasva% inimesi.
nii palju siis et,endal on seda rasvakihti kah peal ja kardan et sellest need tulnud ongi.enam eriti ei põe nende pärast.teen rahulikult oma trenni ära,käin pesemas ja siis tõmban üle keha kreemi.rebendid on suht heledakd juba läinud.Kas solaariumiga ei saaks nende värvi vähendada?Striia ei p2evitu. Paranedes j22b sulle valge joon.
detsember 19, 2006 at 6:12 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #98922Aile
MemberOld vastas ysna p6hjalikult.
Aile
MemberM6ttetud sysivesikud?
Kus teie lihaste glykogeenivarud tulevad ja millest toitub teie aju? Ah muidugi, milleks veel see…
Aile
MemberMa vaatan et seda Fred Antsoni “rasvadieeti” ei mainita enam üldse, milles probleem? Päeva esimesel poolel võiks enamuse energiat saada ikkagi rasvadest ja valkudest et töövõime säiliks, õhtul võiks pigem süsivesikuterikast toitu süüa. Puuviljad on siiski suhteliselt hea variant sest fruktoos ei tõsta insuliinitaset nagu teised suhkruliigid. Täpsemalt võib lugeda http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9943Tean. Olen lugenud. V2ga hea artikkel. Toetab h2sti minu arusaamu. Ylaltoodu ei kummuta Fred Antsoni poolt kirjeldatut.
Kes mida tahab v2lja lugeda…
Aile
MemberArgonaut!
V2gagi mitte fitness.ee foorumlik kirjutis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on hea meel, sinu avameelsuse ja arutlemisv6ime olemasolu yle
??:”>nartsissistlik Agronaut… lõhestunud isiksusega. Tähtkujult olen Kaksik, seega väga lihtne ju järeldust teha…biggrin.gif
Mis mina siis Veevalajana peaks ytlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa 2ra 2ra jahtu… -
AutorPostitused