Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2007 at 12:02 p.l. in reply to: Toidulisandid naisterahvale rasvapõletuse eesmärgil #100295
Aile
MemberMilline on kehakaal ja pikkus?
V6ibolla v6iks m6telda hoopis lihasmassi kasvatamise peale?
Parandab verevarustust jne
Aile
MemberMa usun, et seda teab 99% inimestest kes tegeleb kulturismiga!Hea on vaadata sellegipoolest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui m6nna jalapress seal oli…
??:”>Aile
MemberEi saa ytelda, et yks on t6husam kui teine.
M6lemad on vajalikud… ja tehniliselt rasked.
Aile
MemberBS on see kaal, miks ma pean ütlema kaalule ette, et kas ma olen atleet või paks pereisa? Kui ta mõõdaks rasva% siis ta arvutaks selle ise välja, mitte ma ei pea ütlema talle, millisest statistilisest tabelist ta mulle mingi numbri leiab (mis 100 hiinlase puhul võis anda enam-vähem täpse tulemuse).???
Mida te tahate? T2ppisteadust teha? …v6i on teil vaja ylevaadet oma arengust…. Seda te saate.
Aile
Member1 kilogrammise täpsusega kaal sellise raha eest? ehk on seal eksitudT6esti oli eksitud…Klikka juhendi peal. Nii lihasmass, kui ka kaal on 100 g t2psusega.
Aile
MemberPanen lingi korra veel…
Aile
MemberKehamassi indeks… on sama v2he informatiivne kulturistide puhul nagu ka bioelektrilisel l2bitavusel p6hinevad m66turid.
Ys. 2ra v6ta seda numbrit v2ga sydamesse. Informatiivsust otsi numbri muutumises.
Kehamassi indeks on kehakaal kg des jagatud pikkus meetrites ruuduga.
Vanusegrupp
Keha massi indeks
19-24 aastat
19-24
25-34 aastat
20-25
35-44 aastat
21-26
45-54 aastat
22-27
55-64
23-28
>65 aasta
24-29
Aile
MemberKõigi harjutuste puhul tegelikult ühtemoodi ehk lihast pingutades sisse ja sirutades välja.???? Siis 6ppige ennast v2ljendama….
Aile
MemberMillegipärast tundub see reklaamina…Kas kellelgi on oma kogemustest rääkida?
Tasub seda juttu uskuda?
Ioniseeritud… on yks asi. V6ib vaielda. Millesse ma aga kindlasti ei usu on puhastid. Tapvalt l22nelik. Spetsiaalselt ka linnugripile !
??:”> omg L6ppkokkuv6ttes teete endale rohkem halba kui head.Aile
MemberKõigi harjutuste puhul tegelikult ühtemoodi ehk lihast pingutades sisse ja sirutades välja.Kuulge, poisid! Kas ma olen siis ainuke hetkel, kes on 6ppinud martial arts i??? Lyya ikka oskate v6i?
Pingutad…siis tuleb ikka tugev v2ljahingamine… Mul oli see sedav6rd sees, et j6usaalis tugevamate trennide ajal kuulsid k6ik, et Aile on trennis.
Aile
MemberAga üldiselt peaks aluseks võtma vana hea tõdemuse : kui oma silmaga pole näinud siis pole see fakt. (M.M.)Mina võin õelda, tuginedes ülaltoodud tõdemusele, et need , kes alustasid 16-aastaselt ja isegi hiljem paari õllega päevas ja nii iga päev, need 50-aastaseks ei ole elanud. Mitte ükski. Kurb, aga fakt.
6igus…
Kurb on see, et nad on valmis v2itma, et nad ei tahagi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberHead vana aasta l6ppu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shampus ei ole kunagi minu jook olnud…
Aile
MemberHead vana aasta l6ppu teile k6igile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yritage m66dukalt alkoholi tarvitada!
Aile
MemberArvan, et sellega on sul kõik korras. Tervislike eluviisidega inimesed, nagu sina näevad head välja ja on seksuaalselt aktiivsed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Head vana aasta lõppu sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suur t2nu!

Aile
MemberAile! Tundub, et oled pinges ja vajaksid lõõgastumist. Soovitan … porgandimahla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… ja ja… ytle veel, et v2hese seksi viga…
-
AutorPostitused