Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberAile
MemberLugesin läbi artikli kroomist, see pidavat kortisooli kontrolli all hoidma. Arvan et mul just see hormoon möllabki, tundub et kõhupeal(ümber naba) on rohkem rasva kui teistes piirkondades. Isegi jalgadel pole nii palju.Kuid kas sellest ainult piisab? On ehk veel mingiseid tehnikaid/nippe, mille abil kortisooli mõju vähendada? Kas kortisool hakkab ka siis tööle, kui oled liiga palju söömata ja et energiat ammutada, võetakse siis aminohapped ette?
Stress stimuleerib kortisooli produktsiooni. Maga h2sti, s88 regulaarselt, ole heatujuline… jne.
Kroomi tarbimine ei ole mind kunagi aidanud.
Aile
MemberAcura NSX
Aile
MemberÄrge unustage ka seda, et mis liigub see kulub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oldi poolset kirjet peab ka naljana v6tma…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui pika ts8libaadi tulemusena see till teie arust siis 2ra kukub ka???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nyyd t6sisemalt s6na v6tta… Harjutused peenisele…hmmm.
Naiste vaatevinklist v6ivad meeste probleemideks olla:
1. Ebapiisav erektsioon.
2. Enneaegsed ejakulatsioonid.
M6lemad peenisega seotud probleemid ei lahene kohe kindlasti mitte, kui te seda hakkate valimatult igale poole toppima… Pigem syvenevad.
Tutvuge tantraga… v6i otsige m6ni teine endale sobiv viis parema kontrolli saavutamiseks.
Aile
MemberTartu Ylikool: Ravi
Tartu Ylikool: Liikumis- ja sporditeadused
Mina olen see igavene tudeng…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2007 at 8:34 e.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101792Aile
MemberEestis on jah haridustase kõrgem kui paljudes teistes maades nagu ma kuulsin et Hiinast vist tulid mõned ülikooli lõpetajad Eestisse Estonian Buisness Schooli äri õppima ja tuli välja et nende teadmised ei kündinud põhikooli tasemenigi. Ja võin õelda kuna õpin ise tehinkumis et eestis olevad tehnika spetsialistid on välisriikides väga tunnustatud .Sama loen ylaltoodud kommist… K2ib ka paljude teiste kommijate kohta. 6ppige eesti keelt! Ma saan aru, et see ei ole eriti lihtne. V2hemalt yritage. Emakeele oskus on t2htis. Valus on lugeda vigadest kubisevat kirjutist.
Peaks vist ka olema p2dev arutama ameeriklaste rumaluse v6i mitterumaluse yle… Ameerika ei ole yheselt m6istetav. Liiga suur, liiga eripalgeline jne.
P6hiliselt viibin juba sada aastat ja rohkem tagasi sinna emigreerunud juutide seltskonnas. Ys rumalusest oleks kohatu r22kida.
AS AN AMERICAN MY PERSPECTIVE OF THE VIDEO:
AMERICA IS VERY MUCH A CLASS SOCIETY BASED ON EDUCATION THAT LEADS TO WEALTH. I ASKED MY SON (WHO IS PROBABLY YOUR AGE) WHY HE WORKS SO HARD.THE ANSWER IS POWER,NOT MONEY.
HIS KNOWLEDGE OF THE WORLD CAME EARLY,BY 3 HE HAD LIVED IN BRAZIL WHERE WE HAD A FACTORY.WORKING HERE,ISLAMIC COUNTRIES,LATIN AMERICAN AND ASIAN ONE FINDS THE WORLD NOT UNDERSTANDABLE JUST DIFERENT.IF YOU THINK YOU CAN UNDERSTAND THE DIFERENT SOCIETIES FROM A VACATION,READING OR TV YOU HAVE ALOT TO LEARN.
AMERICA IS AN EFFICIENT SYSTEM THAT PROVIDES MANY A GOOD STANDARD OF LIVING.THERE ARE A FEW HIGHLY EDUCATED,EXTREMELY HARD WORKING, THAT REALLY DICTATE TO THE MANY THAT BENEFIT FROM THE EFFICIENIES.
Aile
MemberMesomorf ja natuke endomorf.
Aile
MemberSeda nüüd küll jah ma ise elan ka suht maakohas mõned nii 7 aastat võio nii tagasi oli päris tihti näha oravaid. Aga nüüd ausalt õeldes ma ei mäleta ka enam millal ma viimati oravat nägin. Siile näen veel siiamaani aga neid on ka kuidagi väheks jäänud. Ikka suvel saab neile piima pandud siis tulevad sööma küll
Aile
MemberTegelikult on juba Helsinki äärelinnas Espoos jänkud maja ümber üsna tavaline ning 25 minuti jalutuskäigu kaugusel Espoo keskusest elab kitsepere. Hetkel jooksevad mul akna taga kaks oravat männi otsas.Mis ma aga öelda tahan on see, et ega see veel näita kui loodussäästlikult soomlased elavad. Kaugel sellest. Soomlased on ühed suurema ökoloogilise jalajäljega inimesed maailmas.
… v6i siis yhed suuremad oma 8koloogilise jalaj2lje t6dejad.
Ma ei tahtnud 8elda, et Helsinki 22relinnas v6i Espoos loomi poleks. Ei ole sellega lihtsalt kursis. R22gin oma Tartus oleva kodu aiast… aiast, mida ma h2sti tean. Seal enam ei ole.
Aile
MemberKui su õlg ja ranne on nõrgad, siis soovitan kõigepealt neid aidata järgi.Vaba raskusega surumised on siiski liiga tähtsad,et neid asendada. Kui just mingit vigastust (või vigastuseohtu) pole.
Ja tee surumine esimese harjutusena, siis pole ta väsinud. Kui siis ka õlg ja ranne väsivad, tuleb hakata neid järgi aitama.
Kaido Leesmannil on ilusad vastused. Mina teie asemel enam teemat ei arendaks
Aile
MemberMaav2lise elu eksisteerimise teemal ei hakka spekuleerima.
Maa ise teeb mulle muret kyll… Eriti Eestis toimuv.
Kui ma v2ike olin, n2gin suveti oma aias siile, oravaid, erinevaid linde… Kuna te linnas viimati siiliperega kohtusite? V6i oravaonuga?
Kui te arvate, et meil siin on asjad veel h2sti… aga vaat seal…on k6ik veel halvemini… siis te kahjuks eksite. Elan poole aastast USA s Georgia osariigis Tybee saarel (mis on ysnagi linnastunud saar…). Kui h2maraks l2heb siis opossumionud on tavaline pilt. Hommikul joome kohvi koos oravaperede ja erinevate lindudega. 6htul vaatas mulle k88ki sisse ei keegi muu kui pesueht pesukaru!
Kui ma tahan kitsi n2ha, pean s6itma minutit viis (hommikutundidel v6i 6htuh2maruses).
Kas te tahate 8elda, et meil kliima selline kylm ja ebameeldiv?… Minge siis veel p6hja poole. Lapimaal on j2nkud maja ymber tavaline n2he.
Millest see tuleb? Kas inimesed on nii verejanulised, et kytivad k6ike, mis liigub? N2lg v6tab silman2gemise?
Hetkel on pooleli maaost Saaremaale. Asukoha j2rgi peaks see olema ysna rikkumata lapike. K2isin seda vaatamas… ja mida ma n2en. Keegi n6me maavalduse vaataja on s88nud dumlet ja paber on loomulikult sinnasamasse j2etud!
Kui juba seal elan siis annan teada, palju ma loomi n2en.
Kui head on siinsetel foorumikylastajatel kogemused taastuvenergia kasutamise osas?
Aile
MemberDeltalihas on oma väikse suuruse kohta küllaltki tugev lihas ja harjunud koormusega.Samuti on tal kolm pead, seega selleks et ta korralikult valutaks järgmine päev, tuleb kõik kolm pead korralikult läbi treenida.6lg arenes mul h2sti (k6ik kolm pead) … ja kunagi ei olnud valus. See “valu”, mida kirjeldatakse siin trenni l6pus on lihtsalt “t2is” lihase pinge.
Aile
MemberMis moodi selle harjutusega traumasid saadakse? Ma olen mitu aastat seda teinud ja traumasid pole selle pärast saanud ega ka kuulnud, et keegi teine oleks saanud. Ausalt öeldes, ei kujutagi ette, kuidas see võimalik on, kuigi olen palju kuulnud, et see harjutus on ohtlik jne.Senikaua, kuni tegin vaba raskusega oli k6ik ok. Trauma sain smithi masinal. Ise syydi ei lykanud pinki 6igesti alla. Keegi sisenes veel j6usaali ka…keskendumine h2irus…jne.
Mulle kohe yldse ei meeldi selline l22nelik suhtumine. K6ige lihtsam on harjutus 2ra keelata. L6ppkokkuv6ttes istume me k6ik ainult kodus teleri ees…voodisse ka ei julge minna, seal sureb k6ige rohkem inimesi.
Kui on sobinud siis tee edasi.
Aile
MemberTervist.Huvitab mind siis see küsimus: Kas sellele harjutusele sobiks alternatiiviks lamades hantlitega lendamine ? Või mängivad seal rolli rohkem teised lihased.
Tänud, K.
Sobib. Ei m2ngi.
Kui on v6imalik tee ikka trossiga ka… vahelduseks.
Aile
Member100% nõus, ise kogen praegu sama8 kuuga on läinud mingi 5kg vähemalt:)
Kyll te v6ite ikka l6pmata pessimistlikud olla… Kuhu te oma eluga niimoodi j6uate?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> R22gin teile yhe anekdoodi… 2rge ainult arvake, et ma kedagi solvata tahan… Lihtsalt yks lugu…Kokku saavad kaks impotenti.
Yks on pessimist ja teine on optimist.
Pessimist kurdab optimistile: ” N2e, kohe yleyldse ei seisa…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Optimist vastu: ” Ei jah… Aga ripub ta igastahes v2ga h2sti!
“Ei saa mingi aeg trenni teha… Puhkus on niiiii hea ja p2rast taastub k6ik palju kiiremini.
AutorPostitused