Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberLihase kasvu jaoks on reegel: Parem v2hem kui rohkem.
Aile
MemberKas treening pikaks ei l2he?
Vead: Jalal j22vad p6lvepainutajad vaeslapseossa…
Kus sa ripud, kui k6htu teed ja kuidas sa jalgu t6stad? 2kki teed hoopis nimme-niudelihast?
V2heefektiivne kava… Kui teha suure innuga l6hnab yletegemise j2rele.
Aile
MemberYlev2simusest tekkinud uneh2ired…
Rezhiim on parim asi maailmas. Kindel aeg magamaminekuks, kindel aeg 2rkamiseks (arvestage 9 tunnise magamisega). Minul l2heb rytmi k2ttesaamiseks v2hemalt kaks n2dalat.
Aile
MemberEt mis kinni paneks? Olen lugenud, et leib, muna (keedetud) aitavad!Kui te teste teha ei taha, siis tuleb katsetada, nagu imikutega. Viige p2eva jooksul tarvitatavad toiduained miinimumini ja leidke sellise meetodiga teile mittesobivad.
S88ge toiduained eraldi… st 2rge tehke segusid.
Kui keefir tekitab mulisevat k6htu, j2tke menyyst paariks p2evaks v2lja ja kui uuesti tarvitate siis eraldi s88gikorrana.
Aile
MemberMittesoovitatav tegevus… Ei v6ta kunagi vedu.
Aile
MemberT2hen2rija ja Bitch nagu ma olen…
Nimetav k22ne on:
KOHV
Kohv, kohvi, kohvi. Palun mulle yks kohv!!!
Aile
MemberTere spetsialistid! Saadan selle kirja Teile kõigile just avalikult, et ka tavalised fitness.ee kasutajad saaksid ülevaate, milliste probleemidega võib kokku puutuda. Hiljuti võttis minuga ühendust tütarlaps, kellel on päris korralik ülekaal ning väidetavalt on ta proovinud ka igasuguseid kaalu alandavaid protseduure, kuid tulutult. Siinkohal pean ära märkima, et omalt poolt enda kogemustest olen temaga rääkinud, aga sellest oli vähe kasu. Milline võiks olla Teie arvates tema menüü, et ta nälga ei sureks ning milliseid harjumusi võiks muuta? Kuna mulle endale tuleb iga päev päris palju sellise sisuga kirjasid, siis antud juhtumi puhul läheb mul üksinda selle probleemiga tegelemiseks liiga palju aega. Vajadusel saan täpsustada ka pikkuse ja kaalu ning muid andmeid, aga hetkel on teada, et ülekaal on üle 30 kg.Ette tänades!
KIRI:
Tere!
Kuna palusid mul kirja panna nädala toidu, mida endale manustan, siis selline see nimekiri sai 15.01.2007-21.01.2007:
Esmaspäev:
Hommik – kohuke, banaan, pool apelsiini, tee.
Kohvi
Lõuna – kana-köögiviljasupp (käin tavaliselt söömas pubis 6½), banaan, tee.
Õhtu – riis, praeliha, roheline salat (kurk, tomat, paprika, oliiviõli, hiinakapsas), tee, banaan, 2 saiakest
Teisipäev:
Hommik – kohuke, saiake, tee
Kohvi
Lõuna – salat ja täidetud loomaliha seente ja juustuga, mahl, tee, apelsiin
Õhtu – ühepajatoit, viiner, jäätis, tee
Kolmapäev:
Hommik – 2 juustusaia ja tee
Kohvi
Lõuna – kodujuust makraga, juustumuhkel, tee, mahl, õun
Õhtu – ühepajatoit, salat, kana, tee, õun, shokolaad
Neljapäev:
Hommik – 2 juustusaia tomatiga ja tee
Kohvi
Lõuna – pardi-aedvilja supp, kohupiimakreem vaarikatega, tee,õun
Õhtu – pasta juurviljade ja hakklihaga, tee
Reede:
Hommik – kaerahelbepuder ja tee
Kohvi
Lõuna – hiinakapsa-majoneesi salat, pihv, tee.
Õhtu- ahjuliha, kartul, salat, tee
Laupäev:
Hommik – võileib pihviga, õun, tee
Õhtu – sünnipäev -kõike head ja paremat (Erinevad salatid)
Pühapäev
Hommik – võileib pihviga, õun, tee
Õhtu – sünnipäev-kõike head ja paremat (Erinevad salatid)
+ iga päev 1tl ja rasvatu piima šeik dieet joogiga
Toidu kogused ei ole väga suured ja ka sooladega üritan tagasi hoida. Ma kasutan vähe poolfabrikaate või poest ostetud toitu – tavaliselt valmistan selle ikka ise.
Kuigi trenni tulemused on näha ümbermõõtudes (igalt poolt on vähenenud), siis kaalus see ei väljendu….Saan aru sellest, et lihased on raskemad, kui rasv aga mingi muutus peaks ju ometi toimuma mitte, et see seisab pea 4 kuud ühel näitajal – ei grammigi suuremaks, ei grammigi väiksemaks….
Trennis käin igal nädalal kaks korda (lihas ja kangi trenn) + iga päev kuskil 2 km kõndi tööle ja koju. Tööl istun põhiliselt.
Mis sodi inimesed kyll s88vad…
Aile
MemberJorgeni ja Oti võitlused olidki õhtu naelaks. Ülejäänu… nojah…Nautisin ka ylej22nut (peale selle endassearmunud v2rsisepa, kahju, et k6rvatroppe kaasa ei v6tnud…). Isegi 6htujuht tundus naljakas
Aile
MemberEi… kahjuks.
Kuid endale oleks ka kedagi vaja. Keda te Tallinnas soovitaksite?
Paluks ka yhte head manuaalterapeuti ja spordiarsti.
Aile
MemberHommik!Punamusta kodokalt sain ma anarhiast siiski veidi teistsuguse ettekujutuse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid see vast ei muuda mõtet, et seaduste eesmärgiks on eeskätt hoida inimest töövõimelisena Glorious Nationi tarvis. Eks siin ole tagamaaks muidugi mõte, et inimese keha ja vaim arenevad teatud vanuseni ja empiirilised uuringud on näidanud, et nikotiin ja alkohol ei pruugi olla sama tervislikud kui rinnapiim.Minu isiklik arvamus on selle Räikköneni loo juures see, et Dennis tegelikult vassib ja põhjuseks on just Räikköneni napsulembus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seksiteema juures ma meenutaks, et Oldman soovitas hiljuti sooja dušši ja 5cl-i konjakit… Peale seda vast mees muidugi pole teab-mis “joobunud” (ja koledaid naisi pole kah ilusaks joonud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kuid pidavat aitama erektsioonile kaasa ja maandama pinget/kabuhirmu eesootava soorituse ees… Aga kui siin juba elu ja surma üle arutletakse, siis võiks mõtteid heietada suitsiidi teemadel, kah ju alkoholiga seotud…
Olen juba varemgi kirjutanud, et Old Man seksisoovitusi ei maksa t6siselt v6tta.

Sama, mis mina kuulaks m6ne kogenud prosti arvamusi… Elu see edasi ei vii, pikemas perspektiivis ei aita, pigem tekitab s6ltuvuse ja tulevikus, kui konjakit v6tta ei ole, ka erektsiooniprobleeme. Mis sellest soovitusest v6ib v6tta, on rituaali loomine ja hea h22lestatus.
ME TEEME ISE OMA RITUAALID! Laske nad j22da tervislikeks.
M6ned soovitused:
Soe dush koos partneriga, soe vann koos partneriga, aroomi6lid (ylang-ylang on hea), massazh, teile sobiv muusika, valgus jne.
Eelk6ge hea partner.
Aile
MemberJorgen! Palju 6nne!
Jorgen Matsi vs. Marko Kolossov oli 6htu parim v6itlus (minu arvamus…).
Aile
MemberK6ik r22givad autodest… ok
WV Beetle (mulle v2ga meeldib… v2ga minulik
Aile
MemberAlkoholi reklaami puhul tuleks mõelda sellele, kuidas see kellelegi mõjub. Normaalsele inimesele, kes küll tarvitab alkoholi, kuid kes suudab seda kontrolli all hoida, see reklaam kindlalt ei mõju. Mingi poolearuline täiskasvanu või laps võib, nähes alko reklaami ilmest küll öelda, et: Woow lahe, peaks ka proovima. Nii et kokkuvõttes olen ma alkoholi reklaami vastane. Aga paar nädalat tagasi tulin Norrast, kus kogu alkoholi müük on riigi poolt monopoliseeritud. Alko reklaame ei näidata. Alko poed on linnades avatud kella kuueni õhtul. Paljudes kohtades linnast väljas on alko kauplused avatud näiteks 12.00 – 16.00. Peale selle on alkohol väga kallis. Tulemused on aga sellised, et näiteks maapiirkondades aetakse pea igas majapidamises samakat ja alkoholi liigtarbimine on tõsine probleem. Harvad pole mürgitusjuhtumid. Ikka ja jälle lahendavad inimesed maailmas probleeme piirangute ja keeldudega. Pakume oma valutavale peale ikka Ibumetiini, nii ju enam pea ei valuta
Aile
Memberok…syydistati teemale mittevastavuses. Kirjutan siis pikemalt, mida ma sellega ytelda tahtsin.
Alustuseks yks anekdoot:
Kysimus:”Kes on targem, kas naine v6i mees?” Vastus: “Naine.” Miks? Sest naine ei abielluks kunagi oma sekret2riga selle ilusate jalgade p2rast.
Mehe v6ime olla perekonnapea on yrgne ja v2gagi erutav. Mis annab mehele 6iguse seda austavat nime kanda? Kas see on kerge? Ei ole.
Ma saan aru, et meil on androgyynide ajastu, kuid meie yhiskond ei ole valmis aktsepteerima naist, kui juhti, naist, kui perekonnapead. Baas on olematu. Naised ei ole siin piisavalt ambitsioonikad ja uue p6lvkonna pealekasv v6tab aega. Kas me selle yle tulevikus head meelt tundma hakkame… on isekysimus.
Olen olnud ettev6tja aastat viis. Meie 2rieetika ja l2bitav kadalipp tundub ikka veel rohkem meestele sobiv.
Meeste jutt v6rd6iguslusest tundub Eestis nagu vabandus olla saamatu, vabandus olla rumal, vabandus olla mitteettev6tlik jne. Vabandus, et mitte vastutada mittemillegi eest.