Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberPraegu söön just esimest korda korralikku hommikusööki
natukene kohupiima on veel jäänud
Alguses on see söömine küll kui üks suur mõrvamine..oma 5korda külmavärinad üle käinud ning tahab vägisi ja täiega üles tulla
ei tea kas mingi jama?
Nonii söödud
issand kas 4h pärast jälle ja siis hommikul samamoodi..nii et moraal, kui tahate hästi toituma hakata, siis söögikorrad onkui mõrv

S6id 6htul liiga palju?
Aile
MemberEi tea kui vajalik see üldse on. Arvan et ei olegi vaja
Aile
MemberNojah, te saate vähemalt pappi oma soovituste eest.Ma olen ka heast südamest vahel mõnele inimesele toitumiskava koostanud ja sellisel juhul ajab eriti kopsu üle maksa, kui ta ei kavatsegi seda rakendama hakata. Umbes, et “teed toitumiskavasid vä? issand kui lahe, tee mulle ka!” Ja siis ma murran mitu päeva pead ja võtan arvesse inimese eesmärki ja füüsilist aktiivsust ja elustiili ja maitse-eelistusi. Annan kava üle ja aeg-ajalt uurin, kuidas toitumine läheb. Tavaliselt tehakse muud juttu või vastatakse, et oi aitäh, hästi läheb. Samas saab pealegi vaadates aru, et tegelikult pole inimesel piisavalt meelekindlust oma saiakestest-pelmeenidest-friikartulitest loobumiseks ja seepärast suurest viisakusest valetab sulle suu sisse.
Inimene on yks huvitav “loom”. Kui ta ei ole vaeva pidanud n2gema siis seda ei hinnata. Tasuta saadud v6i tema arust liiga odavalt saadud kava ei motiveeri teda piisavalt.
Yks usa n2ide… Tutvusringkond on seal ysna edukas, yhel mehel juhtus olema alkoholiga probleeme, napsitamine muutus sagedaseks, fyysiline vorm hakkas langema. Tahtis n8 elumuutust.
Arst andis talle toitumissoovitused, tegi m6ned analyysid (tellisid selle teenuse 8 liikmelisele grupile). Natuke psyhhoteraapiat. Igayks maksis 10 000 $ kuus (120 000 EEK). T2itsid oma kava suure entusiasmiga
See oli tema jaoks motiveeriv hind.Te peate leidma 6ige hinna. Tasuta t88 v6i liiga odav ei motiveeri ja hakkab segama teie enese elu. Hind on yks komponent psyhholoogilisel h22lestamisel. Kui ta on selle eest korralikult maksnud ei tihka ta ka v2ita, et on rumal olnud seda tehes
.Aile
MemberEi s88 viinereid, sardelle, keeduvorsti (kasvasin yles lihalembeses peres…).
V6i… Meeldib mulle punase pakiga Tere. Saaremaa v6i. Igatsugu m6nusat meresoolaga v6id s88n ka. Soome v6i, igatsugu yrdiv6id.
Ys ma olen suur v6is6ber
Aile
MemberMiks mitte?Kui mul miski suust sisse l2heb, peaks see mulle meeldima. 6li salatikastmetes, 6li makaronidega (olen oliivi6li tarvitaja…). 6liga m22rin kala enne ahjupanekut, 6li kartulitega, 6li lavashiga…mis iganes. P2evane ratsioon tuleb korralikult t2is ja meel on hea
Aile
MemberPoliitik on nagu s6imus6na…
Keeleprobleemid tulevad mul meelde, kui liigun Soomes. Vaatan kakskeelseid t2navasilte ja m6tlen, milleks? (kui mulle mingi riik ei meeldi, siis on see Rootsi).
Eestlased on kakskeelse (soome/eesti) Tallinnaga leppinud. Turg dikteerib, hoolimata keeleseadusest.
Aljosha koht on mujal, v6i on vaja see n8 “ymber vormistada”.
Igasugused invasioonid on vastumeelt. Eesti keel peaks olema kohustuslik ka doktorikraadi taotlejatel. L2heme inglise keelele yle, siis meie oma emakeele areng seiskub paratamatult.
Aile
MemberNii nad kokku said…
Aile
MemberMinu treenerit88st m6ned naljakad seigad (rumalad kyll mitte…mulon toredad poisid olnud
Aile
MemberKaks posti tagasi tõid välja, et anoreksia on üks suurema suremusega psüühhikahäireid. Nüüd ütled, et “sellega saab elada”. See on natuke vastuolus ju.Anoreksia puhul on keiss lihtne – see on otseselt kahjulik mõõdetavale füüsilisele tervislikule seisundile. Sellepärast ka patoloogiline.
Ega see buliimia parem ei ole.
Toon teile hirmutamiseks yhe n2ite elust:
Mina, kui yliuudishimulik arstitudeng sattusin aeg ajalt ka lahangusaalidesse (patoloogilise anatoomia kateedris t88tamisel oli see yks minu t88ylesandeid… t8in tudengitele v2rsket kraami n2ha…)
M6ned korrad olen olnud ka kohtumeditsiini lahangusaalis ja m2letan yhe keskealise mehe keha (pigem ala, kui yletoitumuses), kelle kohta lahkaja ytles, et kirjutas surma p6hjuseks yles88mise.
N2gin ka mao sisu…peet jne. K6hu t2iss88nuna l2ks see mees magama, toidumass paisus, surus sydamele … mees lahangusaalis.
Aile
MemberParem juba linaseemneõli võtta.Poisid! 2rge elage oma elu nii keeruliseks
Aile
MemberBlaa-blaa-blaa-blaa, mees mine õllekasse, sest kohe hakkab naistekas …
Aile
MemberJah
Aile
MemberLiigeste venivus on suuresti kaasasündinud ning nende venivuse suurendamine liigeste edasisele tervisele kahjulik. See painduvus mida saab ja on mõttekas arendada on kõik lihastest.Ja spagaadist – ühelt jalalt teisele ei lähe ühtegi kõõlust või liigest. Igaüks kes saab ühel jalal seistes tõsta teise jala 90 kraadise nurga alla ning see järel vahetada ja teha teise jalaga sama moodi, saab ennast treenida täisspagaati maha panema.
Veniv liiges!? Kas see mitte eksitavalt ei k6la?
Aile
MemberP6hjused v6ivad olla v2ga erinevad. Kergeim neist on lihtsalt lihaspinge, mis on tekkinud valest kehahoiust.
T2psem konsultatsioon on vajalik.
Aile
MemberBalletti (minusugune mesomorfne tegelane n2ib seal kyll v2heke naljakas…aga mul kama), suusatan, kui saan. Tantsin k6ike alates k6hutantsust l6petades hip-hopiga.
AutorPostitused