Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberImelik,et minul juhtub vahel hommikuti seda,et peale hommikusöögi söömist ei püsi toit lihtsalt sees ja muud ei jää üle kui välja oksendada.Buliimiaga mul mingit pistmist kindlasti pole,muidu söön vägagi tugevalt.V6ta endale hommikul “2rkamiseks” rohkem aega ja alusta millegi kergemaga…m6ni lonks vett v6i mahla n2iteks siis tee v2ike paus (pool tundi?).
Teata, mis muutused toimusid.
Aile
Memberhmm njaa tänudaga põhimõtteliselt on ju aminohapped valmis sünteesitud valgud midag keha omandab kiiremini ja kergemini
eriti, kui need vedelal kujul on. Seega peaks nad pulbrist ju ikkagi etemad olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valmis synteesitud valgud?? Te l2hete ulmemaailma, mu kallis s6ber…
Aile
MemberKui suure valgukogusega oled p2evas arvestanud?
Aile
MemberEhk oskate praeguseks talveajaks soovitada, millest oleks kõige parem teha salateid. Kas see välismaa kaup tasub ikka ennast ära ?Parim salat on roheline. Seda on meil eestimaist kyllaga.
Lehtsalat
Lollo rosso
J22salat
Roheline sibul
salatisibul
Teen kogu sellele kupatusele kastme peale: sidrunimahl, oliivi6li, (kui l2heb liha k6rvale siis balsami22dikat natuke, kui l2heb kala v6i kana k6rvale siis valge veini 22dikat, chillipipart, soola. Kui kala juurde siis lisan veel tilli.
Salatisse on hea panna veel oliive, greipfruuti jne.
Aile
MemberKindad ostsin, kui peopessa hakkasid nahapaksendid tekkima (kadusid 2ra ka siis…)
V88 (peab hea olema…)
T6mberihmad tegin ise vanast kimono v88st.
Sidemeid kasutasin (p6lved ja kyynarliiges) n8 ekstreemsituatsioonis… tavalist j2medamat elastikut.
Aile
Memberkas rinnalihaste treenimisel on sel mingi vahe kui teha rinnalt surumist või lamades hantlitega lendamist?on
Aile
MemberPaljud Teist käsivart eraldi treenivad. Kas targemad mehed siin oskavad öelda et äkki kui pole väga peenike see siis areneb niigi teisi harjutusi tehes?Areneb teisi harjutusi tehes, kui t6mberihmu m6istlikult kasutada. Tulemus on proportsionaalsem.
Aile
MemberTere.Ostsin endale nimelt siis selle trena?ööri ja nüüd ongi segadus… Siiani arvasin, et see kulutatud energia koguse taga olev tähis- cal ongi sama mis Kcal, kuid mu tuttav pani mind selles kahtlema. Ja täna ma siis leidsingi internetist ühikute teisendamisest, et 1Kcal=1000cal…. Jeeeerum küll…… Siis kas ma selleks, et kulutada päevas 500Kcal pean terve päeva ratast väntama või
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Jääb siiski väike lootus, et olgugi kulutatud energia koguse taga märk cal, on siiski tootjad mõelnud Kcal-it? Ehk oskab mõni targem vastata?Ette tänades.
See Ameerika on nii mugav ja fyysikakauge ning cal on sedav6rd v2ike hulk energiat, et ei v22ri mainimist nende arvates. R22givad ja kirjutavad aina kaloritest ja m6tlevad selle all kilokaloreid.
2ra teisenda… See on meie m6istes kilokalor.
V6rdluseks toon sulle, et 1 g sysivesikuid annab meile 4 kcal… cal-iga ei ole meil mingeid igap2evaseid kokkupuuteid, kui te just t2ppisteadusega ei tegele.
Aile
MemberSee on erinev asi.Wrestling e. show-maadlus on meelelahutusala, kus põhirõhk “võitluste” taga olevatel lugudel, karakteritel ja nende arendusel. Matšide tulemused on stsenaristide poolt eelnevalt kokku lepitud, samuti on tavaliselt kokku lepitud trikiarsenal, mida matšis kasutatakse. Profitasemel on võistlusi väga palju ning see on füüsiliselt väga kurnav, kuna akrobaatika mida tehakse on paljunõudev ning vigastusteohtlik. Samuti ei saa vigastused korralikult ära paraneda, kuna võistlusi on nii palju. Steroidide tarbimist ei kontrollita. Kuulu järgi on mitmed “maadlejad” ka valuvaigistisõltlased.
MMA e. mixed martial arts e. vabavõitlus on spordiala, kahevõitlusala, kus on jõutud reeglistikuni, mis lubab maksimaalset reaalsust võitluses (lubatud kõik võitlusdistantsid, erinevad löögid, heited, valuvõtted) kuid samas tagab võistlejate elementaarse ohutuse (kui üks võitleja ei ole suuteline end kaitsma, katkestatakse kohe matš, keelatud on löögid selgroogu, kuklasse jne jne.) ning ala vaadatavuse (passiivsuse eest antakse hoiatusi, on raundid ja punktisüsteem). Võistlejad on SPORTLASED, kes treenivad põhimõtteliselt sarnaselt nagu misiganes teise sportmängu sportlased, võisteldakse tavaliselt 2-6 korda aastas ja nagu igas teises spordialaski – tulemus ei ole kunagi ette teada:)
MMA’d ning selle elemente on võimalik teha ka harrastusspordina enese vormis hoidmiseks ning enesekindluse ja enesekaitseoskuste saamiseks. Sellel tasemel ei ole see spordiala ka kindlasti vigastusteohtlikum mistahes kontakti sisaldavast alast nagu näiteks korv- või jalgpall. Pigem vastupidi.
Korv- v6i jalgpall?
Mina ei ole MMA ga kunagi tegelenud… kuid judoga tegelemise ajal oli mul kogu aeg midagi. Kyll sattus mingi vene amatsoon hoogu ja k6ri otsides h66rus mu huuled veriseks …hyppeliiges n2gi v2lja nagu kuumaastik. Midagi t6sist ei juhtunud aga nipet n2pet asju oli kogu aeg. MMA tundub mulle vigastusv6imaluste poolest ohtlikum kui judo ja kindlalt ohtlikum kui korvpall.
Aile
Memberkohati täitsa tuttav tunne..ma tean nt seda, et mõnikord on väga raske üksi jõusaalis käija..hea sõbraga oleks parem.
asi võib olla ka pisikeses stressis, mille põhjused võivad olla väga mitmesugused.
mul on alati peas üks pilt, mille pärast ma rabelen..sellel pildil olen mina tulevikus..
V6istled iseendaga? Kah v6ib… Kuid me tahame iga p2ev natuke tunnustust. Keskendu ka n8 vaheetappidele.
Aile
MemberTervist!Selline mure siis, et kolmapäevases trennis läks kõik väga nihu selles mõttes, et vaimne valmisolek treeninguks oli küll null. Peas olid pidevalt mõtted, et milleks ma rabelen siin. Või pigem küsimus polegi et milleks ma rabelen, aga kuidagi väga loid olemine on..
nagu ei viitsiks hantleid või kangi kätte võtta.. käed valusad jne.. ma olen kindel et see on kõik peas kinni..
Varem olen trenni alati teinud suurima heameelega ja ka nüüd ootan trenni juba päeva ette, kuid trenni jõudes tahtmine justkui vajub ära.. kas võib olla oma osa ka ületreeningul, kui peaks see olema mul tekkinud? kui kellelgi on taolist olukorda olnud, kus trenni jaoks motivatsioon otsa justkui saab, siis ehk aitate ja annate nõu, mida ise teinud olete et sellest jamast üle saada! Tänud Ette!
Viirus?
Ikka vahest juhtus…aga kui trenniga pihta hakkasin l2ks alati yle.
Kui on olnud pikaajaliselt selline tunne siis otsi hea treeningpartner (mind innustab v6istlusmoment…kuidas ikka poistele 2ra teha
Aile
Membertoidulisandina kui sellisena pole tarbinud jah, kuigi olen tegelenud jõusaaliga juba 3 aastat pole ühtegi kuuri midagi söönud, kui siis maitsend
Aile
MemberTegelen treeningutega 3 korda nädalas ja olen kava jaganud võrdseltkas aminohapped on soovitatavad üldiselt sellise koormusega trenni jaoks?
Teisi toidu lisandeid tarbimatta.
Ja ka selline küsimus, et kas aminohapetel on ka miinuseid või on ta ka mõnel puhul vastunäidlustatav toidulisand,kuna mina neid seni pole nagu avastanud.

Ah, et polegi nigu aminohappeid kunagi saanud?

Aile
Member“2rge mind vaadake, mul on veel v2ike…”
Aile
Memberaga kas mingit kreemi ei oleks et peaks ikka tablette sööma?Glykosamiin on toidulisand.
V6ib olla ka kondroitiin+glykosamiin.
AutorPostitused