Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberUus kava mis sain ,seal on kõik lihas grupid 2 korda nädalas läbi. Kergem ja raskem päev.Kas see siis ei sobi??
Siis muuda seda, kui sa ei taastu 2ra. Tee yks ja raske trenn lihasgrupile n2iteks iga viies v6i kuues p2ev.
Aile
MemberSa Capricorn ütlesid, et toidulisandeid ärme siin arvesta, mõtlen ainult tavatoitu. Aga ka valgud jook arvutatakse toidukava sisse, siis sa tahad öelda, et sul 7-8 toidukorda päevas või, kas sa mingi 120 kg mehike või? Ei tea küll kuhu sul see toit ära mahub või sööd sa 100g kaupa?Ei ole vist hetkel 6ige inimene, kes peaks vastama… Mul on v2heke teistsugune eelarve hetkel.
Oleneb, mida sa s88d. P2evas peaks s88ma: Kala 150-200 g mis v6ib maksta 30-40 EEK
Paremat liha…. 40-50 EEK
Kanafilee 16 EEK
Juurvilju 60 EEK
Teraviljasaadused 10-20 EEK
6li 5-10 EEK
Marjad ja puuviljad 30 EEK
Piiimasaadused 30 EEK
Saame p2evaseks kuluks 221- 256 EEK. Kuus on keskmiselt 30 p2eva st 6630-7680 EEK kuus. See oleks minu ratsioon… ja mina kaalun 60 kg.
Mune ei arvestanud…. Mingi 10 EEK i p2evas l2heks veel munadele…st 300 EEK i kuus.
Te vist k6ik toitute vanemate juures, kui arvutamine raskusi teeb?
Aile
MemberIse ei ole kunagi keetnud. L6ikasin 6hukesteks ribadeks, kogu see kupatus peaegu, et kuiva panni peale (natuke head 6li…) M6ne hetke p2rast lisasin pannile riivitud hapumat 6una, soola pipart. Minut… ja valmis. S6in seda k6ike tugevalt kyyslauguse kastmgega (kylm kaste: 2 peeneks hakitud kyyslaugu kyynt, soola, maitsestamata jogurtit jogurtit asendasin tavaliselt AB keefiriga).
Aile
Membertere,selline küsimus et tegin nüüd nädala ajase pausi jõusaalist ja nüüd mõõtsin uuesti käe ümbermõõdu ja see oli kasvanud 5 mm!!
1.Trenni ajal arengut peaaegu polnutki, kas tegu võis olla mingi üleväsimusega??
2. Ja kas nädalasest pausist piisab või peaks tegame pausi 2 nädalat??
Juba tänud ette vastuste eest!!
Kui sa nyyd pausi pikemaks ajad, kui hetkel vaja, vajub see 5 mm sul uuesti 2ra ja v6ibolla rohkemgi veel.
Vaata oma kava yle ja anna igale lihasgrupile jooksvalt rohkem taastumisaega.
Aile
MemberMis lihaga keetes juhtub? Valgu kogus suueneb, väheneb või jääb samaks?Liha kaal v2heneb (oh imet…) enamasti vee arvelt ja valgu % mingil m22ral suureneb.
Aile
MemberKas trenn pikaks ei l2he?
Kui kaua olete treeninud?
Aile
Memberkas selleks et valku munast kätte saada peab see siis olema toores või? midagi sellist präegu nagu noppisin kommentaaridest välja, äkki mõni selgitaks!Munakollane v6iks olla (kui salmonelloosi ei karda… soovitati kasutada kontrollitud mune. Tallegg peaks sinna kuuluma).
veebruar 16, 2007 at 6:31 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #106669Aile
MemberHaigla nime ei maleta, aga testi tegin seal parnu mnt haiglas, see mis kohe peale veadukti on.V2ga huvitav… 2kki sa kirjutaksid mulle sellest v2heke l2hemalt?
veebruar 16, 2007 at 1:53 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #106641Aile
MemberKus sa seda testi tegid?Ma arvan, et see oli “Role”. Ahtri tn 6A
Aile
MemberAga miks ta peab tegema kükke kang õlgadel – kangi võib ka rinnal hoida.Rinnal on yks asi… aga ma ei saagi aru, kuidas ta saab 6lal olla. Trapets toetas kangi.
Aile
MemberOlen suht probleemi ees.. nimelt on mul seljaga juba päris noorusest saati probleeme olnud. Nüüd trennis väldin selliseid harjutusi nagu kükk ja jõutõmme. Jalgadele teen jalapressi. Sääremarjale, reie pealmisele ja alumisele osale trena?ööril. Kas see on piisav või peaks ikka selja ohvriks tooma, et “suuri” jalgu saada?Oleneb, mis seljal viga.
Kui on nii halb, et l2heb t6esti “ohverdamiseks”… siis ei tohi teha.
Korralik t6stev66, hea tehnika, hea jalats. Kui ohverdamiseks ei l2he…
Aile
MemberKüsija suu peale ei lüüa!Kui näed, et treener on saalis, siis mine julgelt tema juurde ja küsi nõu, kuidas ühte või teist harjutust sooritada. Iga endast lugupidav treener näitab harjutuste õiget tehnilist sooritamist ka ilma selle eest raha küsimata.
Iga endast lugupidav treener t88tab tasuta?
Aile
MemberMida (kui üldse) on siis soovitav enne magamaminekut süüa, et kasvuhormoon saaks öösel vabalt möllata? Ikkagi valku rohkem?Liha (rohelise salati, greipfruudi…oliividega)
See kuulub valdkonda, minu “k6hutunne ytles seda”.
Broileri fileel oli ka minu jaoks maagiline m6ju (ei s88nud teda kunagi kartuli v6i m6ne muu sysivesikurikka asjaga…). Vorm paranes, j6udlus t6usis… Nii kui oleks mingit imeasja s88nud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
Memberet siis kui oma väikelast hakkaks vastavalt toitma, et õhtul neid süsivesikuid ei anna siis võib temast tulla pikakasvuline?!Te ei pruugi oma v2ikelast magama saada, kui te j2tate ta sysivesikute vaegusesse. Saate endale pikakasvulise asemel virila lapse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2007 at 10:30 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #106614Aile
MemberSoja vastu on jah allergia, ennem arstil käiku sõin kõike ja terve nägu paistetas üles lõpuks ja pidin kangeid rohtusi sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa syya saad?
-
AutorPostitused