Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberIlma E-aineteta oleks siis ainuke variant sügavkülmutatud broiler. Vastasel juhul ta ju ei säili nii kaua, et sa poest teda värskena osta saaksid.Minu sõbranna kasvatab kanu. Tema korrutab mulle ka, et enda kana näeb väheke koledam välja, kuid maitseb palju parem. Eks ma proovi järgi.
See jutt siin ei ole järgimiseks mõeldud, ütlen kohe ette. Ma näen kurja vaeva, et mingisugust poest ostetud lihaollust menüüs hoida. Nädalas korra tuleb vast ära.
Selle broilerifilee pakil oli ühe portsu kaaluks pandud 50 g?. St ka igatsugu ainete hulka arvestatakse portsu järgi. Üks asi on, kui mõni tibin võtab sealt vahest paar ampsu, hoopis teine aga see, kui kulturist hakkaks seda toodet omal kombel päevast päeva tarbima.
Küpsetage ikka parem ise…
Teatud olukordades tõesti, aga fanatismi ja teadliku toitumise propageerimise vahel on väga suur erinevus, ja ületades piirid ajad sa lihtsalt inimesi marru ning see ei tohiks küll eesmärk olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu meheraas korrutab mulle kogu aeg, et kulturistid ja muud sportlased ei ole minu rida.
Mina pean tegelema inimestega, kes on nii augus igatsugu dieeditamistega…või siis juba nii haiged. Muutumine on valus protsess.
Aile
MemberTundub, et Aile näol on tegu liigtõsise suhtumise musternäitega. Elu on kah tervisele kahjulik, lõpeb alati surmaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks küll mõni elust rõõmu ei suuda tunda ja enda pead tühiste asjadega vaevab, no ei saa ma aru…
Pole siis ime, et paksukesed on õnnelikumad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Öeldakse, et ole külm või ola kuum…kuid ära ole leige

See on minu eriala, kuidas ma saangi sellesse mittetõsiselt suhtuda. E-ained ja muu kräpp aitavad siis elust mõnu tunda?
Aile
MemberSiis tuleb kana ise kasvatada, et päris kindel olla, et talle mingit jama sisse söödetud ei ole.Sellega on juba kana maks ja seedekulgla ise tegutsenud.
Minu maks ja seedekulgla saab ka kindlasti lisatööd…tont seda teab, mille näol.
See toode tundub mulle nii-või-naa mõttetu.
Broilerifileed on ju aastaid söödud, nüüd eelistan alati rasvasemaid tükke…ja kindlasti ise maitsetatud.
Aile
MemberJa sellepärast kui on E sees pole enam asi söömist väärt ?Ostan kana ja grillin ise. Vaat nõnna!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õigupoolest…ostan kana, siis marineerin seda natuke ning küpsetan aeglaselt.

Aile
MemberE ained? Sa liiga palju põed nende pärast.Ma ei põe… Ma lihtsalt ei söö asju, mis ei ole söömist väärt.
Aile
MemberÖeldakse, et nii mõnelgi on elus kaks sünnipäeva.Mul poleks ka midagi selle vastu, kui iga päev õnne soovitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…nii, et siis
Palju õnne minugi poolt!

Aile
MemberMa pole nii peensusteni seda uurinud, aga linaseemne jahu täiesti olemas ja näiteks pudrude puhul soovitatakse küll pigem jahu kui linaseemneid kasutada.Aga jah, usun et see 14h ligunemine siiski kergendab selle linaseemne puhul seda seedimist. Kui linaseemned ööseks vette jätta siis hommikuks on täitsa teine pilt.
Aga kui ilusti närid ja hambad ära ei murdu siis polegi muud öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad neid jahvatada, siis parem on seda teha ise …kohviveskis näiteks.
Aile
MemberTagasi artikli juurdeGerd Kanter rääkis ka eesmärkide püstitamisest. Ta rõhutas väga ja korduvalt, et kui te tahate kuhugi jõuda ja unistate millestki, mis teile väga meeldib, siis tuleb püstitada omale kohe maksimaalsed eesmärgid. Tuleb kohe sihiks võtta see kõige kõrgem. See on oluline, sest kui te seate omale kõige kõrgemad sihid ja jõuate isegi vaid poolele teele, olete ka juba väga kaugele jõudnud. Kõlab loogiliselt, kas pole. Seega, kui te panete endale kohe eesmärgiks saada maailmameistriks ja selleni isegi ei jõua, siis tõenäoliselt olete te vähemalt mitmekordne Eesti meister ikkagi, mis on tõepoolest ka väga suur asi.
Janar Rückenberg: “Minu jaoks peaksid seatud sihid olema selgelt nähtavad, selgelt tajutavad.”
Esiteks, inimesed ei suuda paljudel juhtudel jääda reaalseks ja hinnata oma võimalusi selle püstitatud eesmärgi poole püüdlemisel adekvaatselt. Mõni armastab judot ja püstitab omale eesmärgi saada kunagi judo olümpiavõitjaks, andmata omale tegelikult võib–olla aru, et tal puuduvad keskmisedki tahteomadused ja suur töötahe selle unistuse täitmiseks. Või teise näitena, mõni mees soovib näha ennast kunagi MM – sprindifinaalis, andmata endale tegelikult aru, et tal pole sprintimist silmas pidades isegi mitte keskmist geneetikat.
Teiseks, inimeste motivatsioon kipub hajuma, kui puuduvad vaheverstapostid. Väga oluline on vahepreemia või vahestiimul, mis annab ülevaadet tehtud tööst ja motiveerib jätkama. Sellest tulenevalt ongi minu filosoofia eesmärkide püstitamisel risti vastupidine meie olümpiavõitja käsitlusega.
Kuidas on teiega, lugejad, kas mõtlete kohe suurelt või üritate esmalt ikka väiksemad ambitsioonid realiseerida?
Kohe ikka suurelt. …ja siis ka riburada väiksemaid eesmärke, mille üle rõõmustada.
Aile
MemberVaatan, et põhiline, mis teid sööma mingit asja motiveerib on valgusisaldus ja rasva%. Edasi ka lugesid?
Aile
MemberHetkel mitte,kuna pole aega olnud piisavalt,aga mõtlesin küll uuesti peale hakata.Aga ma ei tea kas kohe massitreeningut v aeroobset algul,kuidas tõhusam oleks!?!?kui eesmärgiks on kaalu langetamine,kõhust vabanemine ja saada normaalne trimmis keha ja siis alustada lihasmassi treeningut vms.Ära keskendu kaalu kaotusele, lükkad oma hormonaalse tasakaalu mittesoovitavas suunas. Lõppkokkuvõttes oled järjekordne naisterindadega mees.
Keskendu tervislikult toitumisele ja õpi raskelt treenima.
Parem, kui sa kasutaksid treeneri abi. Investeeri pigem heasse treenerisse.
Aile
MemberKeeda vähem aega siis, jumal küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kõvaks keedetud kollasega saab salateid jälle hästi teha. Ja kiluleiba.
Täidetud mune… Tehke ise majoneesi ja proovige

Keskturul müüakse vahest ilma konservandita lõhemarja… veel hunnik seda ka otsa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tillioks…Aile
MemberOlgu öeldud, et Tartu marsruut jääb ära….sest tuleb kaks tundi ringi. Seega õige marsruut on Tallinn -Pärnu-Riia -Pärnu-Tallinn.Ma hoian teile kodus pöialt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas videoülekanne ka tuleb?
Aile
MemberAitäh tasuta toitumiskava eest. Just mõtlesin, et tuleb see siit lehelt raha eest tellida, aga nüüd saan täitsa tasuta.Kui tõsiselt rääkida, siis neid staarnälgimiskavasid on kõik kohad täis, ei jõua kõigile neile näpuga näidata ja ära kiruda.
Sa vist ei kujuta ette, kui suur kogus on 25 g kaerahelbeid jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks siis on jälle mõne kuu pärast hordide viisi tüdrukuid oodata, kes kurdavad, et nad ei kaota kaalu, hoolimata dieeditamisest.
mai 2, 2011 at 6:50 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #300208Aile
Membermai 2, 2011 at 6:38 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #300206Aile
Member -
AutorPostitused