Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberEi mõelnud.Kui sa m6tled t6esti ainult vee joomist…siis nii palju ma ei joo. Kohv, tee, mahlad jne.
Aile
MemberKukla taha läheb ilusasti!! See eelmine pilt oli mõeldud kui palju ülesse läheb…Kas see on piisav??
V2hev6itu…
Aile
MemberAile
MemberNaisterahvaste puhul on muidugi kindad õigustatud aga mehed… Mehel peaks ikka olema korralikult tugev ja kindel käsi, mitte mingi siidikäsi. Kuigi tänapäeval kipub mehe nimetus hoopis midagi muud tähendama. Ostke kinnaste raha eest parem mõni hea toidulisand. Jõudu!L6hute tytarlapsel sukkpyksid 2ra oma karedate k2mmaldega
Aile
MemberHmmm… Ei ole just ilus lugu. Ma loodan, et see laheneb s6bralikult
Aile
MemberKui ma tegin kinnasteta trenni, siis peopesadesse tulid nn “nahapaksendid”.
Ostsin kindad, siis kadusid tasapisi 2ra.
Aile
MemberUskumatu!
Tehke siis ise paremini! Tulge ja v6istelge!
Aile
MemberPalju 6nne!
Aile
MemberAga tunda annavad elu lõpuni.
Aile
MemberKaloraazh on umbes täpselt 3000Kcal kandis.See on olnud sellel tasemel veebruari algusest. Laadimist tehniliselt ei ole teinud, lisandunud trenni päevadel olen nõks rohkem söönud, et jõuaks korralikult trenni teha.
Siin on kaks kylge:
1. Keha on l2inud p2rast kaalukaotust 8konoomsemaks (laadimistsyklid on puudu, kontroll samuti).
3. Hetkel tarbid siiski rohkem, kui su keha kulutab (trennip2evi on palju ja n6ks rohkem on v2ga suhteline m6iste).
Aile
MemberKorrigeerisin hiljuti menüüd (vähem süsivesikuid, rohkem erinevaid rasvu ja rohkem valku) eesmärgiga kaotada kaalu rasva arvelt tempoga 1-2kg kuus.Veebruar läks hästi, kaal vähenes ca 1,5kg (silma järgi rasva arvelt, jõunäitajad ja vastupidavus kasvasid kergelt).
Jätkasin menüüs midagi muutmata ja mingil hetkel avastasin imestusega, et kaal on tõusnud ca 2kg (ehk kaal suurem kui dieeti alustades) -> WTF?
Ainus muutunud asi oli veebruaris lisandunud teine treening 2x2h nädalas maadlust lisaks 3x1h jõusaalile – see peaks ju pigem aitama kaasa kaalu langemisele kui tõusmisele.
Millest selline kaalutõus? Peaksin jälle kaloraazi vähendama, et rasvapõletust jätkata või on (naiivne) loota, et kaal jätkab jätkab mõne aja pärast taas vaikselt kahanemist?
Kaloraazh oli milline? Kui kaua sa oled hoidnud seda yhte ja sama kaloraazhi?
Laadimisp2evi oled teinud?
Aile
MemberSelliste v2ikeste vigastuste paranemine v6tab aega vahest n2dal v6i kaks.
Andke talle rahu.
Aile
Membersuitsuga on see jama et see hoiab minu arust kaalu kinni….ise jätsin maha ja kaalu lihtsalt tuli juurde nii mis kole
Aile
MemberKui 6laliigese liikumisulatus ei ole piisav siis kukla taha ei saa t6esti teha.
K2te osas…peaks n2gema. Seljalihas ei kinnitu kyynarvarrele, st venituse ulatuses ei ole k2e sirutamine m22rav.
Midagi kindlat saan 8elda, kui tean t2psemalt.