Skip to main content

Aile

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 4,111 through 4,125 (of 4,456 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vesi #108960
    Aile
    Member

Ei mõelnud.

Kui sa m6tled t6esti ainult vee joomist…siis nii palju ma ei joo. Kohv, tee, mahlad jne.

in reply to: Tõmbed plokil, ülalt kukla taha ?? #108842
    Aile
    Member

Kukla taha läheb ilusasti!! See eelmine pilt oli mõeldud kui palju ülesse läheb…

Kas see on piisav??

V2hev6itu…

in reply to: Naistepäev #108828
    Aile
    Member

Suued t2nud!

V2ga sydantliigutav.

in reply to: Kindad #108690
    Aile
    Member

Naisterahvaste puhul on muidugi kindad õigustatud aga mehed… Mehel peaks ikka olema korralikult tugev ja kindel käsi, mitte mingi siidikäsi. Kuigi tänapäeval kipub mehe nimetus hoopis midagi muud tähendama. Ostke kinnaste raha eest parem mõni hea toidulisand. Jõudu!

L6hute tytarlapsel sukkpyksid 2ra oma karedate k2mmaldega

in reply to: Petturid fitnessis või tavaline hajameelsus? #108689
    Aile
    Member

Hmmm… Ei ole just ilus lugu. Ma loodan, et see laheneb s6bralikult

in reply to: Kindad #108651
    Aile
    Member

Kui ma tegin kinnasteta trenni, siis peopesadesse tulid nn “nahapaksendid”.

Ostsin kindad, siis kadusid tasapisi 2ra.

in reply to: Ott ja õpilased 14.04.06 #108640
    Aile
    Member

Uskumatu!

Tehke siis ise paremini! Tulge ja v6istelge!

in reply to: Joker 30 – õnnitleda võivad kõik ! #108636
    Aile
    Member

Palju 6nne!

in reply to: Valu selja paremas tiivas #108582
    Aile
    Member

Aga tunda annavad elu lõpuni.
    in reply to: Kas dieedi ajal saab kaal tõusta? #108578
    Aile
    Member

Kaloraazh on umbes täpselt 3000Kcal kandis.

See on olnud sellel tasemel veebruari algusest. Laadimist tehniliselt ei ole teinud, lisandunud trenni päevadel olen nõks rohkem söönud, et jõuaks korralikult trenni teha.

Siin on kaks kylge:

1. Keha on l2inud p2rast kaalukaotust 8konoomsemaks (laadimistsyklid on puudu, kontroll samuti).

3. Hetkel tarbid siiski rohkem, kui su keha kulutab (trennip2evi on palju ja n6ks rohkem on v2ga suhteline m6iste).

in reply to: Kas dieedi ajal saab kaal tõusta? #108575
    Aile
    Member

Korrigeerisin hiljuti menüüd (vähem süsivesikuid, rohkem erinevaid rasvu ja rohkem valku) eesmärgiga kaotada kaalu rasva arvelt tempoga 1-2kg kuus.

Veebruar läks hästi, kaal vähenes ca 1,5kg (silma järgi rasva arvelt, jõunäitajad ja vastupidavus kasvasid kergelt).

Jätkasin menüüs midagi muutmata ja mingil hetkel avastasin imestusega, et kaal on tõusnud ca 2kg (ehk kaal suurem kui dieeti alustades) -> WTF?

Ainus muutunud asi oli veebruaris lisandunud teine treening 2x2h nädalas maadlust lisaks 3x1h jõusaalile – see peaks ju pigem aitama kaasa kaalu langemisele kui tõusmisele.

Millest selline kaalutõus? Peaksin jälle kaloraazi vähendama, et rasvapõletust jätkata või on (naiivne) loota, et kaal jätkab jätkab mõne aja pärast taas vaikselt kahanemist?

Kaloraazh oli milline? Kui kaua sa oled hoidnud seda yhte ja sama kaloraazhi?

Laadimisp2evi oled teinud?

in reply to: Valu selja paremas tiivas #108562
    Aile
    Member

Selliste v2ikeste vigastuste paranemine v6tab aega vahest n2dal v6i kaks.

Andke talle rahu.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #108560
    Aile
    Member

suitsuga on see jama et see hoiab minu arust kaalu kinni….ise jätsin maha ja kaalu lihtsalt tuli juurde nii mis kole
    in reply to: Tõmbed plokil, ülalt kukla taha ?? #108375
    Aile
    Member

Kui 6laliigese liikumisulatus ei ole piisav siis kukla taha ei saa t6esti teha.

K2te osas…peaks n2gema. Seljalihas ei kinnitu kyynarvarrele, st venituse ulatuses ei ole k2e sirutamine m22rav.

Midagi kindlat saan 8elda, kui tean t2psemalt.

in reply to: Hommikusöök! #108360
    Aile
    Member

Vohh!……see on juba variant <_<“> ……aga ma tahaks teada kas siuke asi nagu hommikune müsli, oleks hea variant??…..seal on kaa valgu sisaldus päris norm.kui seda piimaga süüa
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 4,111 through 4,125 (of 4,456 total)