Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberKulturismiga ei taha tegeleda?
Aile
MemberKaal on juba aastaid üle 70 näidanud, sõltumata , et kus ja millise kaaluga mõõdan.M66da rasva% ja veesisaldus 2ra. Lihtsalt uudishimu…, et mis tal sinu puhul n2idata v6iks.
Selliste m66tudega (ainuke vahe on, et kui mul on puus 92 siis v88ymberm66t tuleb 60, mitte rohkem) oleks mina 60 kg (pikkus 167 cm) ja mina olen alati olnud raske tytarlaps
Aile
Memberma pole rasva % mõõtnud, ei tea.Ise mõtlesin, et kindlasti luutihedus võib mõjutada, aga kas just nii palju?!!!
Kaalu usaldusv22rsus?
Nagu oleks mingi 5-8 kg puusse pandud….
Aile
MemberMul on üks küsimus:Olen naissoost, pikkus 168, vööümbermõõt 65, puusaümbermõõt 92, reie ümbermõõt 54
Ja ma kaalun 73 kg
Kuidas on see võimalik, kui teised samades mõõtudes naised kaaluvad max 60 kg?
Saan aru sinu h2mmeldusest. Ka mulle on see yllatav. Milline on sinu rasva %? Kas kaal oli usaldusv22rne?
Aile
MemberMilles mina n2en probleemi?
Te olete muutunud paganama tundetuteks.
Inimene harjub k6igega, kahjuks ja 6nneks… Kohandumine, mis m6nes olukorras tagab liigi pysimaj22mise. Kahjuks ei ole alkoholiga kohandumine kaugeltki mitte liigi pysimaj22mise huvides.
Minu keha ytleb mulle enne 20 ml alkoholi tarbimist:”Kuule! J2ta j2rele! Ma ei tunne ennast h2sti!”
Aste astmelt te harjute sellega. Kogused, mis enne tekitasid “suminat”, ei tekita seda enam jne. Paha ei ole juba ammu hakanud. Tuleb tuttav ette?
Te nimetate seda mehistumiseks????
M6telge ennast tagasi lapsep6lve. Milline oli teie reaktsioon esimestele alkoholi annustele? Kuidas on see aastate m88dudes muutunud?
K6ige t2htsam on pidada meeles: “Alkoholi tolerantsuse t6us on h2biv22rne!!!”
Aile
MemberAvokaadot s88n sidrunimahla ja soolaga. Maitse j2rgi lisan kahvliga peenestatud avokaadole nii yhte kui teist.
Aile
MemberMul on kahju teie 6rnu hingekesi haavata, kuid hetkel k2imasolev arutlus meenutab mulle yhte ammust “nalja” teemal, millised on tuleviku naised… Jalad ulatuvat neil tagumiste purihammasteni ja pea olevat kuubiku kujuline. Miks? Sest nii on hea 6llekannu asetada.
Olen viibinud US is 28ndast alates. Teil, kullakesed, ei ole aimu, kui ebafunktsionaalsed v6ivad olla inimesed. Ma ei saa aru, kuidas nad ikka veel lapsi teha j6uavad.
Leenule aga… Naine PEAB ennast tundma imetletud oma elukaaslase poolt. Rumal mees… V6ibolla saab ykskord targemaks.
Aile
MemberAitäh Teile sõbrad !Lisaks luban endale, et enam kunagi sellise lastud varese vormi ja graatsilise poosiga te mind ei näe : )
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju 6nne!!
Aile
MemberNoniih… Nohik!
Mul h2dasti vaja v2hemalt kahte kaevu. Pedja j6e 22res ja Saaremaal Laimjala vallas. Suvel n2iteks?
Aile
MemberSiin j2rjekordne ymbritsevate h2iritseja!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma oleksin sinu asemel enemy, siis ma valiksin endale teise istumiskoha ja prooviksin v6tta maksimumi loengust, kasv6i pastaka n2rimise hinnaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna ma olen ise samasugune vibreerija (mina nihelen konstantselt, mul on jube raske terve loeng liikumatult istuda) siis minul on selle vastu ainult yks rohi:
Ma tavaliselt istun esimesse ritta. Kuulan loengut seda maksimaalselt omandades (parem, kui p2rast enam 6ppima ei pea…) st ma kysin loengute jooksul 6ppej6ult veel lisaks yhte koma teist, kuna ma m6tlen kaasa.
Aile
Memberlaktoosi talumatuse märgid:)mida vanemaks inimene läheb, seda raskem on kehal laktoosi lõhustada suurtes kogustes. mõnel lööb see välja, mõnel mitte kunagi
Minul ei ole laktoosi talumatust… St ei pruugi ka temal olla.
Aile
MemberTere,mure siis selline et söön tavaliselt päevas 2 Farmi 220g kohupiima aga nüüd on hakkanud peale kohupiima söömist kõhus keerama ja tunnen et seedimisele ei mõju hästi. Ajaaa kõhu võtab ka mõni kord lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki keegi tarkadest oskaks aidata milles viga?
Mul oli sama probleem.
Proovi kohupiima kypsetatud kujul.
Kui ei aita siis asenda kohupiim millegi muuga (vaheta valguallikas… n2iteks veiseliha, kala, muna, kalkun vms). Piimavalgu ja kaltsiumi saamiseks tarvita natuke kitsejuustu.
Aile
MemberP2tuloom!
Toit, mida syya peab olema nii kaalulangetajal kui ka lihasekasvatajal k6rge toitev22rtusega. Kui sa suudad n8 “tavatoidusuhupistjast” muutuda endast hoolivaks s88jaks, on ka igatsugu kypsisepakkujatele kergem ei 8elda. Banaan on hea toiduaine, ma usun, et me ei pea seda sulle ytlema… Ka t2istera pastatoodetest ei maksa loobuda.
Kui suure valgukogusega p2evas sa oled arvestanud?
Hoia valguallikad mitmekesised ja s88 neid sobivates kombinatsioonides (punase lihaga sobib h2sti sibul ja roheline salat jne.) Hommikul 2rgates m6tled oma p2evase menyy l2bi, kaalud asjad, pakid 2ra… nii see elukene k2ib. Ja k6ik see NAERATUSEGA
Aile
Member1.Minu jaoks täiesti arusaamatu toitumine.Mingid banaanid,muffinid …päeva kõige tugevam söök on õhtusöök … pealegi veel võrdlemisi hilja …
2.Mina ei üritaks iga hinna eest üheaegselt rasva põletada ja lihast kasvatada.On ülimalt tõenäoline,et siis ei põle raasv ega kasva lihas.
Samad s6nad…
Aile
MemberJust, just…
T2iskasvanud inimese puhversysteem on veel v6imeline toime tulema meie veidrustega, kuid imikute toitumises vigade tegemine on andestamatu.
Aastaid tagasi (ei ole kursis, kas ka praegu…) oli emadel mingi jogurti usk. Mul vajusid k2ed rippu n6utusest, kui ma yritasin neile selgitada, et need tooted ei ole m6eldud imikutele manustamiseks. Lausa naljakas oli see usk, et need sisaldavat MARJU ja muid h2id asju.
Sama probleem on ka rinnaga toitmise alat2htsustamine. Emasid, kes toidaksid oma lapsi rohkem kui aasta, on v2ga v2he.
AutorPostitused