Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberLaagrisse tulles paluksime jätta lemmikloomad koju. Hotelliga võib ju kokkuleppele saada, kuid mis siis juhtuks, kui kõik tahaksid oma lemmikloomad kaasa võtta??? Tegemist on siiski treeninglaagriga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei keela teil arendamast oma fantaasiat…
Aile
Memberniisiis, endiselt on pakkuda alates seitsmeteistkümnendast kuupäevast kahepeale pakk?Jah…
Ma ei l2he loodusesse ilma koerteta. Ma k2in koertega poes, restoranis ja hotellides. Kui vaja s8idavad nad mul lennukiga, rongiga jne.
Hotelliga sain ma kokkuleppele.
Aile
MemberNo uuri hotellidest! Äkki nad ei tahagi sinna loomi lubada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kontrollin…
Aile
MemberVeel kysimus…Mul kaks koera. Kui palju hotell koerte eest tahab?
Meid on kokku kaks inimest ja kaks koera.
Aile
MemberKui aus olla siis ma ei saanudki aru kas rääkisid tõsiselt või ajasid pada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et siis nagu ? Kitsed ja peet ikkag?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see nali ei olnud, siis meie oleksime ka kitsepiima huvilised.
Aile
MemberTulen 16 juulil tagasi Nepaalist.
Kas v6ib teiega ka hiljem yhineda? Milline oleks siis hind?
Aile
MemberPension2r. Kord siin, kord seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberEt siis ütles nagu, et mõelge summa enne hästi läbi kui minu jutule tulete.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulla, Marek! See ongi asja juures k6ige p6nevam, et vaatamata sissetulekutele olen ma ikka samasugune tidruk j6usaalist, kes arvutab k6ige tasuvust l2bi kohupiima hinna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberArtiklile…
Kas ei ole v6imalik protestida? Teha vastavat lobit88d?
Nagu vastutuult kusemine?
Niuksume haledalt, et vat ei ole sellist summat tervise rikkumiseks. Parema meelega otsitakse endale sponsor, kes k6ik selle v6imaldab, kui k8hataks 6ige h22le puhtaks ja r22giks asjast nii nagu asjad on.
See ei ole lahendus, et meie siin laseksime asjad “l6dvemaks”. Eestlasi niigi v2he.
Aile
MemberLoomulikult Rahvusvaheline Olümpiakomitee.Ilma samat laadi dopingukontrollita (kontrollida v6ib iga moment ja sportlane peab olema selleks valmis) ei saa me midagi t6siselt muuta. Vaadake kasv6i teiste spordialade esindajaid, kontroll on olemas aga ikka yritatakse. Meil sisuline kontroll puudub ja mittetarvitajaid peab otsima tikutulega (vahelej22mise oht on kaduvv2ike ja kulturist on n6us riskima igat sorti suurema t2helepanu saamise nimel n8 RESPEKT
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kes tahab tsirkuseartiste (monstrumeid) n2ha, peab vaatama profikulturistide v6istlusi. Mingi m2ngumaa peab friikidele j22ma.
Ma olen v2gagi huvitatud koordineerima ylalkirjeldatud tegevust sest:
1. Mind on raske 2ra osta.
2. Ma ei ole huvitatud mitte yhegi ravimifirma myygiedust.
3. Mul ei ole p6hjust eelistada mitte yhtegi kulturisti.
Aile
MemberMul on kysimus. Kes finantseerib olympiaaladel stabiilse kontrolli?
Aile
MemberM6ttetu harjutus…Tegin neid 18-19 aastat tagasi. Never again…
Aile
MemberAga kui selline asi juhtuma peaks, kas arstid panevad selle kõõluse külge tagasi ka ?Eks nad ikka panevad. Kuid taastumine jne. Ebameeldiv. Opereeritud k2si on opereeritud k2si.
Aile
MemberMul on kulturismist labori inimese arusaamad. Vajalik spordiala….oma know-how poolest. Ilma liialduste ja erinevate katsete me omanda teadmisi.
Paljudele inimestele ainuke v6imalus parandada oma fyysist ja v2ga paljude teiste spordialade harrastajatele on meie kogemustepagas nende tulemuste parandamiseks asendamatu.
Aile
Memberkuulge naised, mis te teete sellis(t)ega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…no ei teegi midagi.

-
AutorPostitused