Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberMono kreatiini ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole kuulnud midagi sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas tuleks panna HT-Ri 3 spl täit ?Kas see on järjekordne mugandus kreatiin monohüdraadist?
Aile
MemberKui on vaja Šoud teeb šoud, aga kui on vaja remontida autosid siis teeb seda. Pilte vaadates sünnib kohe mõte mingist kaugest siberi linnas olevast bordellist kus kõik küla monstrumid lähevad meeli hellitama ja kus õhtut juhib pesuehtne MASU aja tarzan… See ongi see koht kuhu kõik pikanäpumehed ja piraat-taksojuhid oma naised saadavad ‘Prežtiisikasse pleissi’ kus ainult direktorid ja peremehed õhtustavad. : DMa ei saa aru, miks Postimees seda kajastama pidi?
Aile
MemberJah see on tõde. Reljeef=suurem lihas ja vähem rasva. Lihast kasvatad ja rasva vähendad ikka tavameetoditel, mitte mingite eriliste “reljeefharjutustega”.Jah, kuid lisaks veel, et…
Mida kuivem te olete (st reljeefsem), seda suurem te paistate.
Aile
MemberBalti matsh proshol horosho,davno tak nepoziroval,horosho chto nas poderzali na scene,teperj 2 s polovinoi nedeli i letim na evropu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,nado eshe rabotatj i rabotatj.Nadejusj skoro uvizu fotki s Balti Matsha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberMul on üks väga imelik harjumus, nimelt ma söön tooreid makarone. Päevas võin kohe terve paki ära süüa ja niimoodi alustasin juba päris noorelt. Ma ei tea mis mind nende juures tõmbab, need on lihtsalt nii head kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki oskab keegi öelda, et millest selline asi tulla võiks, et võib-olla mingi aine puudus vms ? Ja kas need annavad väga palju kaloreid, kui neid sellisel kujul süüa, lisaks olen kuskilt kuulnud, et maol on neid raske seedida vms ? Äkki oskab keegi neile küsimustele vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleksin väga tänulik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks tunduvalt asjalikum, kui sa vahetaksid oma makaroninosimise näiteks idandatud nisuterade söömise vastu välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tooraine on põhimõtteliselt sama, kuid toiteväärtus mäekõrguselt suurem.On palju halvemaid toitumisharjumusi, kui sinu makaronid…
Mida tooremad nad on, seda rohkem töötavad nad sinu soolestikus nagu korstnapühkijad. Näiteks al dente pasta on tervislikum kui päris pehmeks keedetud.
Aile
MemberZara “relaxed” on sama hernekepp nagu Zara “slim”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga soovita ilusaid brände. Enamus suuremaid pükse on koledad nagu öö.
Koledad nagu öö
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa erialavahetust ei ole kaalunud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina sain oma kitsa puusa jne jalgade jaoks Roxy teksad… s ja meestekad.
mai 10, 2011 at 8:52 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #301577Aile
MemberLeidsin juhuslikult ennast eelmise aasta Absoluutse Euroopa meistri ja maailmameistri Stefan Havliku kodulehe avavideost, ütleme nii et ei olnud häbi kõrval seista, eriti kui ettevalmistuses (kes mäletavad oli kolm vigastust korraga) http://www.stefanhavlik.comOhoh!
Havlik.. Peaks mainima, et isegi minule, kui mitteniivägamusklistlugupidavale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tüübile, meeldis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberStevia tooteid saab osta NOPist. Köleri 2.Minu meelest oli seda ka Viru keskuse ökopoes.
Ei ole ise stevia tarbija.
Aile
MemberHei,Olen kaua otsinud Eestist mingit poodi, kus “Kelloggs All Bran” helbeid müüdaks, kuid tulutult. Kunagi väljamaal jõutrenni tehes kohalikud soovitasid, pidavat olema väga tervislik ja sisaldama näiteks väga palju tsinki ja magneesiumi, ja tõesti, seda kasutades tundsin kuidas taastusin kiiremini ja enesetunne samuti paranes.
Huvilistele väike teaduslik info toote kohta kah: http://nutritiondata.self.com/facts/breakfast-cereals/1516/2
Aga anyway, kas keegi on näinud seda Eestis müügil? Soovitatavalt Tartus, aga ausalt öeldes võin ükskõik kuhu Eesti nurka minna seda hulgi varuks ostma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
Kelloqs on vaenlane number üks… Coca vähemalt ei karju, et ta tervislik on.
Mina ei leidnud mitte ridagi koostisainete kohta, kuid seniajani ei ole ma veel ühtegi söögikõlbulikku krõbinat leidnud. Vaevalt, et seegi erinev on.
Põhiline idee on võtta üks odav tooraine ja mingit kunstlikku kräppi “lisaväärtusena” sisse kallata, et küll ostetakse. …et asi oleks ikka crunchi…MA…Sööge kuivikuid, kui crunchi tahate.
Aile
MemberEks selle kohtumise mõte oligi lihtsalt piiranguteta spordijuttu ajada sõbralikus seltskonnas.Aga ju siis kedagi ei huvitanud. Meie lauda olid kõik teretulnud. Aga vbl jah, veidi raske niisama võõraste lauda istuda. Kuigi usun, et laudkonnast enamik on ka siin foorumis aktiivsed ja “täiesti võõras” polnud seal keegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehh, ega mul ei ole midagi selle vastu, et mõned kasutajanimed saavad ka näo.
Seekord olin koolis.
Aile
MemberUsu mind… ei tule põnevam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvates oli kohe näha, et Kirpu joonistades ei olnud sa sedavõrd pildis kinni. Küll aga Arnoldit joonistades…minu jaoks läks seal mingi rosin kaduma.
Sina joonistad, mina kritiseerin
Jaotus missugune…Aile
Membereks see tuleb vanusega ka, mul käis 19 aastaselt veel pooltoores liha suus ringi ja kuidagi alla ei tahtnud minna. nüüd ma aga unistan medium rare’ist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lisaks väga noored ei käigi gurmeerestoranides söömas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei söö siiani toorest liha( erandina vast mõni hea carpaccio). Minu jaoks peab olema medium Kuid kalaliha küll…tuunikala on toorena hea…ja lõhe on ka parem toorena

Aile
MemberLoomulikult olen tabanud üldsusele varjatud külgi! Äkki Aile soovib ka endast mingisugust põnevat kunstiteost? Kunagi teeme näituse ja paneme kõik massidele vaatamiseks KUMU-s või kusagil…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahan küll, kuid ma eelistan, et sa joonistaksid natuurist. Sul ei võta ju visandamine kaua aega?
Ma usun, et tuleb põnevam.
Aile
MemberJah, eks see kunstist arusaamine on igal inimesel väga individuaalne ja raske on tuvastada, kus on kunst ja kus seda ei ole. Oleme ausad- olen isegi omal ajal teinud sellist täiesti madalat jama, aga uhke suuvärgiga tobedast taiesest korraliku meistriteose kokku keevitanud ja veel kiitagi saanud. Õige müügimees teeb s.tast saia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmise taiesega võrreldes on tunda, et soojust ja isikutunnetust jäi seekord väheks

Või siis oled sina midagi Arnoldis tabanud, mida mina ei näe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberEndal risti vastupidi, ei tea ausalt öelda kedagi, kes tahaks liha keskelt verisena/roosana.Inimene, kes armastab süüa gurmeerestoranides, ei telli endale reeglina well done liha, sest lihtsalt see on nii tuim võrreldes pooltoorega.
-
AutorPostitused