Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberPliid viis vist C-vitamiin küll välja, muus osas on pilt segasem.Aga see Ultralife Detox paistab rohkem tavaline tervisetoode. Välja arvatud montmorilloniit seal sees… aga see võib ka lihtsalt hea kaltsiumiallikas. Mingid jutud käivad et sedatüüpi savimineraalid hoidsid luumassi isegi kaaluta olekus, kus muidu luud lahinal kokku kuivavad.
Sellist asja saab puhtal kujul osta.
Sisse ma neid küll ei söö, kuid hambapasta materjaliks on väga viis.
Aile
MemberEi oska kohe öeldagi, aga sisehääl teeb sellise seose: Aile-vuplid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mhm.. Ma olen ennast hinges alati vanana tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda nad räägivad sellest tundlikust kunstnikunatuurist… 
Aile
MemberKohalikud kannibalid oma järjekordset ohvrit hindamas.
Mmmm….kas ta tänaseks lõunaks ikka liig lahjaks ei jää?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberMida arvate uuest puhastavast ja mürke väljutavast joogist Ultralife Detox, mida Fitshop reklaamib?http://fitshop.fitness.ee/spetsiaal/0/readmore/485/Detox/
Olen lugenud, et Detoxi-taolised vahendid olevat hirmus populaarseks muutunud. Kõik väljutavad oma soolejääke. Samas väidavad teised ringkonnad, et soolestik on ehitatud nii, et see suudab ise oma mürkained välja viia ja selleks ei pea ostma kalleid detoxijooke, paastuma ega soolte läbipesu sooritama. Mida kulturismimaailm siis detoxist arvab? Kuna see on Fitshopis müügil, tundub et hästi.
Kas sellisel faktil võib olla tõepõhi all: “Keskmine täiskasvanu kannab kuni kolm kilo jäätmeid, mis ei ole korralikult välja eritunud, suurendades nii seljavalude ja letargia esinemissagedust”. ?
Vabandust minu otsekohesuse eest….kuid põhimõtteliselt on see järjekordselt miski, mis ka ise detoksifikatsiooni vajaks.
Aile
MemberAilele paneksin oma piltidel küll vuplid jalga. Oled huvitatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oota väheke nende vuplitega.

Kes sul selle mälestuse värskena on hoidnud? Vanaema?
MemberMulle meeldivad need lillelised püksid!!!Ongi tuum leitud
MemberMillal siis Ailet joonistama hakkame?
Hmm.. Ma tahaks neid sinu suuremaid töid enne näha ja siis vaatab “õunte pealt”
MemberKui Imre ei pane pahaks, siis ma püüdsin teda joonistada, kuna ta ütles, et ennast on raske teha.Päris põnev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohoh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga viis sarzhipoiss
Tuult tiibadesse!Aile
MemberVastu tulles Rainer Neemsalu eilsele soovile on mees täna kuulus! Kes endast veel pilti soovib, siis andke teada ja kindlasti saame kaubale! Rainer lubas selle pildi nimel mulle metalliotsijaga pajatäie münte tuua
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kes veel tahab endast pilti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gabriel inspireeris?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2011 at 4:02 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #301748Aile
MemberTänase päeva kokkuvõte:Hommik algas Venemaa saatkonnas ja oli paras peavalu…minu viimasest Venemaal oligi 2004a MM Moskvas, sealt on ainult head mälestused, nüüd siis mõtelesin ise saatkonnas ära käia ja viisa tegemisse anda. Esimese hooga läksin vale ukse taha Lai18, seal on küll Vene saatkond, kuid passide väljastamine, vaatasin et hulk inimesi juba järjekorras ja aru ei saanud, mis alusel inimesi ukse vahelt sisse kutsutakse. Minu ees seisid inimsed Austraaliast (nagu jutukäigus selgus) ka nemad tulnud viisat tegema, kuid ei saavat mõhkugi aru ,mis toimub. Kasutades oma vennasrahva keele oskust, küsisin järjekordselt uksevahele kõõluma tulnud turvamehelt, et kuidas viisat saab teha, ütles et mingu ümber nurga Pikale ätnavale, haakisin siis Austraalia pensionärid endale sappa ja läksime siis õigest uksest sisse.
Seal käis juba paras märul, täideti ankeete, sagiti ringi ja tükk tegemist oli aru saada kuhu järjekorda seista. Leidnud järjekorra loen seinalt, et ankeet tuleb täita MUSTA tindiga, mul oli blanket välja prinditud kontoris ja täidetud sinisega, võtsin uue ja täitsin ära – aega oli kuna kogu seda hulka inimesi teenindas üks ametnik ja seda elavas järjekorras, seega pidi kogu aeg silma peal hoidma, et keegi vahele ei roniks. Jõudnud siis ametnikuni andsin talle ametliku kutse (Vene Kulturismi ja fitnessi liidu V.I.Dubinin kõikvõimalik ametinimetuste ja kontaktidega), selle peale öeldi ,et teil väga tore kutse, kuid sellel puudub INN number ehk siis käibemaksukohustuslase number….anti mulle mu paberid tagasi ja öeldi ,et tulge homme…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin selleks ajaks üle tunni aja järjekoras seisnud ja uksest väljudes võstin vastu osuse, et tagasi ei pöördu sinna majja. Teepeal sõitsin esimesse reisibüroosse ja andsin dokumendid viisa jaoks sisse maksin lisa 20 € ja saan nädal varem veel kätte ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järeldus, ärge minge ise saatkonda neid pabereid ajama, andke teha inimestele kes iga päev sellega tegelevad ja turistiviisat on palju kergem saada.
Päeva teises pooles ostsin Tjumeni piletid ära, sellega oli ka oma jagu jamamist, sest tellimisel pidevalt sain teateid, et just osteti teile sobivad piletid ära, kolmandal tiirul lõpuks asi õnnestus, seega EM Tjumenis on väga käeulatuses.
Sain kätte ka Kääriku laagripaketi pakkumise, kuid see ostutus selgelt liiga kalliks, praeguse järgi võin juba kindlalt öelda, et selle aasta suvelaager toimub Orisaares Püharisti puhkekeskuses. Loodetavasti reedeks saame paketid lukku ja lähevad avalikult müüki. Koht on vahetult mere ääres, vaade on sealt küll super, saal Orisaare spordioones samuti, lisaks kõik välised sportimistingimused. Nüüd räägin veel läbi ,et ka toit oleks osaliste vääriline.
Päeva lõpus sai veel Zenja, Marti ja Siimu edasisesd võistlusplaanid paika pandud ja ette joonistatud kuidas kellegi ettevalmistus kulgema hakkab ja milliste kaalunmbriteni välja minnakse ja milliseid kaalunmbreid planeerime järgmisteks võistlusteks.
Suur tänu kogemusi jagamast. Venemaal ei ole isegi juba pikka aega käinud.
Asi on kahe otsaga. Süsteem toidab ise kunstlikult vahendajaid ja nende vajalikkust, ei muud. Puhas korruptsioon peenraha nimel.
Aile
MemberEt põhimõtteliselt jälle mingi imedieet?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik uued dieedid võtavad maailma kulutulena. Kaua meil eelmisest banaanidieedist möödas on? Kuidas on lood acai hullusega:D?
Ma ei saanud aru, kas te missisryan nüüd soovitate siis seda või?
Kas sa ikka artiklit lugesid? Jäid banaanide lõksu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu jaapanlased.Seal on hüpotees+hüpotees+hüpotees …ja täiesti arendatavad.
Aile
MemberVeits parem mu meelest http://uudised.err.ee/Sealt üks väga armas kajastus.
Aile
MemberAile
MemberKurb jah, aga siin kehtib nõudlus ja pakkumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millelgi pidi siin ühiskonda kasvatav ja hariv roll olema?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaadake parem seda videot…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberKirjas on 60g. Et siis pigem juba 4 spl.HT-R i all oli kommentaar, et see on 3,5 spl.
Kui nüüd süveneda tootja soovitustesse, siis HT-R on taastusjoogipulber raskeid jõutreeninguid tegevatele sportlastele, kellel on suur lihasmass.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused