Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2011 at 2:34 p.l. in reply to: Kana ja muna kohtuvad salatis avokaado ja tomatitega #305288
Aile
MemberKust otsast raskevõitu seedida?Kõvaks keedetud muna on ise juba paras pähkel, pane sinna veel kana ka juurde. Lisaks ka 3% majonees, mis sisaldab tont seda teab mida.
Süüakse loomulikult hullemaidki asju
juuni 8, 2011 at 8:11 e.l. in reply to: Kana ja muna kohtuvad salatis avokaado ja tomatitega #305265Aile
MemberKui pealkirja nägin lootsin lugeda head anekdooti stiilis kaks tomatit läksid politseisse, aga pidin pettuma.Sa ei ole ainuke.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Politseid ma küll ei lootnud näha, kuid… sõna salatis…muutus minu jaoks hoopis sõnaks saalis… Nii palju siis tähelepanelikkusest. 
Natuke seedimiseks raskevõitu toit, kui teemasse kirjutada. 3% majonees ei kuulu ka minu leksikoni. Kui juba majonees, siis ikka isetehtud ja hästi rasvane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberPalju õnne!

Aile
MemberMa ei tea millest SINA räägid aga R0tter rääkis vist ikka antidepressantidest. Või on mingeid toiduaineid, mis väga lihtsalt mõjutavad ajukeemiat? Tahaks teada.Loomulikult m6jutab toit ajubiokeemiat.
Aile
MemberKodus, sülditegemise puhul, sea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kellel huvi, leidsin kuugeldades ka ühe retsepti:
Soojad ajuvõilevad
50g saia
40g ajusid
10g sibulat
10g võid
soola, pipart
Vasika- või seaajud keeta soola ja äädikaga maitsestatud vees. Eemaldada kile, hakkida peeneks, lisada sool, peen pipar, võis praetud sibulad ja segada hästi läbi.
Valmis mass määrida saiaviiludele ja küpsetada praeahjus helepruuniks.
(Kokaraamat. M. Peterson, A. Pasopa. Latgosisdat, Riga, 1960)
Bon appetit!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Delikatess
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole söönud, kuid ma usun terve looma ärasöömise vajalikkusesse.
See on väga individuaalne. mina olen näiteks vist peaaegu kõik antidepressandid järgi proovinud ja ainult mõnel oli mingigi märgatav mõju, elukvaliteeti ei muutnud eriti ükski. Niiet depreka puhul tuleb nagu iga teise haigusega tegeleda põhjusega, mitte tagajärgedega.Meie räägime aiast, sina aiaaugust. No, kes siis tablette söögi pähe tarbib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnne uuringutel leiti, et ainult 10% sõltub välistest teguritest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberRaskekaallastel on ikka üliraske midagi normaalset selga leida.Näit. otsisin endale aasta alguses uut ülikonda. Käisin Eestis ja Leedus läbi ca 20 kohta, no ei lähe asjad selga. Särgi leian, püksid ka (kuigi need tuleb alati ümber teha), aga pintsakut ei ole.
Lõpuks lihtsalt loobusin ja tegin otsuse, kui olen Kagu-Aasias või USA-s, siis sealt muretsen endale kohe mitu.
Huvitav mida teised suured mõtlevad või kust nad endale riideid leiavad?
Ema nägi mul isa riietamisega kogu aeg vaeva… jalats nr 45, oma aja kohta pikk ka jne.
Mingi aeg kasutasid ühte sõjaväe rätsepat. Kas nüüd enam erarätsepatööd ei tehta?
Kui mitteformaalseks seda meeste riietust on võimalik ajada?
Aile
MemberNende pillide kahjulikuse enda keha jaoks avastasin juba mõnda aega tagasi. Ligi aasta ma neid enam kasutanud ei ole.Mida lihaselisem keha, seda suurem veesisaldus. Seda ma polegi kuulnud. Asjalik informatsioon mis meelde jätta! Olin lihastes aga nüüd see lihas kõik rasvaks muutund. Põlvede ümber on kotikesed, jalgadel kotikesed mis pidigi nö üleliigne vedelik olema. Sääred on paistetunud küll – panin juba neuroloogi juurde aja.
Taastumine pillidest v6tab aega. V6ta rahulikult.
Lihas ei muutu rasvaks. Lihtsalt rasv koguneb….kuhu tal v6imalik koguneda on.
Lihast kaotad sa reeglina vaid siis, kui otsustad ennast n2ljutama hakata ja seejuures ei anna lihastele mingit kasvustimulatsiooni.
Vaata oma toitumine yle. See on p6hisyydlane.
On veel igatsugu siputamisharjutused venoosse vereringe parandamiseks.
J6udu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberKunagi pole midagi selga panna.ei salli tänapäeva moe rõivaid.igal t-särgil on peal mingi mingi logo või miskit.tahaks ühevärvilisi riideid,lihtaid ning praktilisi.Imelik on see,et mida parem füüsiline vorm endal on seda rohkem kipun seda varjama.pikemate varukatega särgid ning löhvakamad püksid:)
Minu meheraas s6dib ka sama syndroomiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tema kutsub neid mumuu riietuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … v6i siis koeraema kostyymiks.Ma suudan trenni selga panna oma kolm-neli kihti…kui v2ga palav ei ole.
Mis aga moodi puutub, siis mood meeldib mulle senimaani, kus seda veel kunstiks saab nimetada. Poodides saadaolev on reeglina kunstikauge vormiriietus.
Second hand on tore pood
MemberTeen seda kindlasti (kaotada niikuinii midagi ei ole), tänud!!!Krambitamiste kohta veel, et on seos naistel rasedusvastaste pillide tarvitamisega.
…st pillide tarvitajad kipuvad palju krambitama.
Vedelik kehas on kas hea v6i halb (vedelik, mille on tekitanud p6letikuline protsess…paistetused ei ole hea). Kuid rusikareegel on, et mida aktiivsem rakk, seda suurem veesisaldus, mida lihaselisem keha, seda suurem veesisaldus jne.
Beebid on k6ige veerohkemad ja vananedes me kuivame 2ra.
Aile
MemberMa ei ole kindel et inimeste asju kuigivõrd rohkem kontrollitakse kui loomade omi.Panen siia ühe lingi, mis räägib kontrollist….
Aile
MemberVabalt, pool liitrit jäätist näiteks või ka liiter, aga mitte iga päev. Tundub siiski, et jäätiste enamik on ortoreksikute hulgas niikuinii aut, ka vähendamata kaloraažiga toidusedeli korral.Kõikide ortoreksikute nimel ei julge sõna võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…kuid mina teen jäätise tõesti ise ja söön seda siis ka korralikult.
MemberTähendab küll:) Või 10 tükki kooki. Aga loomulikult tuleb ka sellega ettevaatlik olla, et psühholoogiliselt kõik jonksus püsiks.Mhm… Olen hetkel shokolaaditegemise lainel.
….ja kogus, mis ma ära söön on üsna aukartustäratav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinna läheb suuremas koguses mandleid, goji marju, datleid ja mulberry`sid….
Aile
MemberTere.Olen alustanud ka kaalujälgimise ja sportimisega ja 2 kuud nüüd asja uurinud internetist ja mujalt.
Kaalulangetus praegu läheb ok-lt ja toitumist suudan ka jälgida enam vähem.
Tänan ka selle saidi loonuid – olen saanud mitmeid ideid ja juhiseid , mida ise ei oleks kunagi välja mõelnud.Küsin teadjatelt- kui rangelt ja tõsiselt tegijad jälgivad toitumist ja tervislikke eluviise.Või kui on saavautatud mingi tase -kuidas nad seda hoiavad ? -ma eriti ei usu, et nad nagu mungad elavad ja ennast iga päev piiravad – kas teevad mingeid perioode kus võtavad lõdvemalt? Või lubavad endale igapäevaselt niiöelda kahjulikke asju kuna on juba mingi taseme saavutanud? Kui internetist leitud materjale uskuda, siis lausa tipptasemel on suitsetajaid ja arvatavasti kuidagi organism sellega toime tuleb neil.
Ma usun, et miski 80-90% kaubanduskeskuste toiduosakonnas olevatest toodetest ei kuulu mul s88davate nimistusse… regulaarselt. …ja ma kyll ei tunne, et ma millestki ilma j22n seet6ttu.
Nii v6i naa on meil ymber saasta, millega lihtsalt keha peab toime tulema.
mai 30, 2011 at 5:50 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #304565Aile
MemberEI tea kas sa oled kõiki lisandeid maitsnud, mis fitshopis müügil, aga äkki sa tead, millel on KÕIGE tugevam maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks vaja magustoitu teha, aga suhkrut ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kasutan v2rskeid datleid.
V2ga magusaid asju on teisigi… rosinad n2iteks. Korra surr blenderist l2bi.
Aile
MemberOlen Kaido ja kirjutan Siimu alt.Olin peale eilset, Siimu ja Tarmo võistlust täiesti tühi. Lootsin küll, et taastun, aga ei läinud nii.
Tuleb olla happy 265-ga. Mastersil tuleb ilmeslt teha oma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oli ka tõesti ülev elamus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnnitlused veel kord!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused