Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberNii nagu söödi 10 000a tagasi ei ole praktiliselt tänapäeva maailmas võimalik teostada.Et siis lähed metsa ja sööd loomi ning marju? Mhm… kui valid mingi muu tegutsemisviisi siis kaldud juba sellest 10 000a tagusest toitumisest kõrvale. Kui aga peetakse silmas, et süüa loomaliha, kala, puuvilju, juurvilju – siis jah, point olemas. Kuid tänapäeval peab juba omajagu vaeva nägema, et leida toidupoodidest “naturaalseid” tooteid. Olgu need siis liha, kala või taimetoit. Enamasti saad ikka teatud määral töödeldud tooteid.
Lisaks pannakse igasugu ökotoodetele teinekord parajalt krõbe hinnasilt ka külge, seega sööd end vaeseks ning pärast rõõmustad oma “tervise” üle, kui sente loed.
Aile
MemberAga saadi hakkama küll, vist? Ega tol ajal välismaal ka sellisel tasemel materjale ja spordiriided polnud nagu praegu.No eks kõigil meil on millalgi kooliaeg olnud, minu aega meenutades oldi sedasi, pop stiil oli veel. Ega kõige mugavamad need võib-olla polnud, kuid siiski ülekeskmise lahedad ja mis peamine, jalas püsisid ka hästi. Me muidugi valisime ka selle laia värvlikummi järgi, millel peal suur tekst SPORT ja meie arvates siis kõlbasidki need kohe ideaalselt spordipüksteks
:</p>
<p><a class=)

Lõpuks veel ka sellised väga levinud spordipüksid, mis täitsa omaette pop stiil nii trennis kui tänaval praegu kui ka eelmistel aastakümnetel olnud ja mis samuti väga mugavad, praktilised:
Nõuka ajal istusin mina rohkem haiglates ja trenni sattusin vähevõitu.
Sai tegeldud judoga, mis juba iseenesest dikteeris ka riietuse.
Nendele väikestele pükstele ma paneksin veel lisapüksid alla, siis oleks ok.
Igal naisel on erinevad kumerused ja teksa ei sisaldanud elastaani tol ajal.
Kumerused on raske teema…ja, et püksid ka jalgevahelt istuks (ilma kottide ja voltideta…) oli veel raskem teema.
Aile
Member+1 Täiesti õige.Teemaalgatajale: Said põhimõtteliselt täiesti tasuta toitumiskava.
Väga lihtne.1. Ära joo magusaid jooke ega alkoholi – ainult piima ja vett.
2. Söö nagu 10 000 aastat tagasi söödi.
Pole mingeid probleeme kaaluga, rasvaga, diabeediga, vererõhuga jne….
Te olete nii tublid!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas te ise seda ka järgite? ….ja kuidas see teie arvates igapäevaselt välja näeb?
Aile
MemberAasoo, jah, olen kuulnud küll seda! Ainult ma ei osanud kohe esimese hooga neid viltsaapaid siinse teemaga seostadapükstest rääkides, mu ema kutsus “hüvasti noorusteks” selliseid spordipükse/aluspükse mida vist 1950ndatel ja 1960ndatel trennides kanti:</p>
<p><a class=)
Edasi hilisema nõukaaja tüdrukute-naiste trenniriietus tundub juba suht normaalne. Ei kujuta täpselt ette, kuid see võis tõesti ka üpris mugav ja praktiline olla, võib-olla isegi parem kui tänane:
Ise ma kümmekond aastat tagasi koolis kehalise tunnis kandsin sageli täpselt sellist komplekti (täpselt samad püksid, jaki lõige ja stiil ka sama, ainult teine firma oli). Kui soe oli, siis lihtsa maikatopi väel, ilma selle jakita:
Stringtrikoodest aga, selline juhtumisi on mul praegu isegi olemas, kuigi pole küll ammu kandnud:
Nõuka ajast on raske midagi inimsõbralikku leida.
Ülejäänud kraamiga (punased boxerid) on nii, et kahjuks on pedofiile liiga palju. …ja ega nad jalas eriti hästi ei istu ka. Minu meheraas, kes on aastat 30 töötanud rõivatööstuses, laitis tegumoe maha kui mitte nn mittesobiva.
Naistele on raske teha hästiistuvaid pükse, on tema sõnad.
Aile
MemberKohalikes kaltsukates olen märganud mõnikord. Netist ka, ebay muidugi, kuid vist mingid välismaised tantsuriiete või rannariiete netipoed pakuvad ka täitsa uusi. Pole küll täpsemalt uurinud.Balletitrikoo on jah selline ilmetum, klassika, üleni valge ka. Samas tema hea omadus on õhuke naturaalne kangas ja õlgade täielik vabadus.
Eks ma sedasi olema kipungi kogu aeg
Mulle ongi trennis liigutuste mugavus esmatähtis. Näiteks mind alati häirib, kui püksid ulatuvad keha pealt kintsude peale edasi, alati tekib mingi asend kus siis tirima hakkab ja püksid hakkavad siis kas ülespoole või allapoole rulluma. Kui aga püksid või trikoo lõpeb häbeme ja kintsude murdejoonel, siis on väga mugav ja stabiilne kõik.Millised need täpsemalt?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas need puuvillased trussikud, millega tüdrukud-naised nõukaajal koolis kekas ja sportides olema pidid? Tegelikult ise sai ka hiljemgi kooliajal mõnikord tavaliste puuvillaste bokseritega (noorte piltidega aluspüksid, suht juba üle kanni kippuvad) käidud. Mingi aeg olid need väga popid, igal pool kanda, lühikeste pükstena.Balletitrikoosid on mitut erinevat värvi ja ka mitme erineva tegumoega. Balletikoolis on nad jah, algajate klassis valgetega. Suuremad on juba mustadega. Mul on aknad täpselt nende harjutusruumi akendesse. Klaverisaade kõrvus helisemas…
Balletitrikoo eripäraks on, et kui sa ikka väga skelett oled, siis ei paista silma. Tõmbab ribid siledaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Prashai molodostid on eest lukuga viltsaapad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel ei ole küll sobiv hooaeg, kuid mine sa tea…Aile
MemberOhoo, täitsa üllatav, et siin veel keegi trikoodest positiivselt mõtleb! Eriti veel stringtrikoodest, millest ma pole julenud kõvema häälega juttugi teha, tavaliselt vaadatakse siis kohe nagu kuu pealt kukkunut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ise ma võiksin vabalt ka stringtrikooga käia, kui vaid sobilik koht ja tolerantne seltskond olema juhtub. Justnimelt igal juhul naiselikum ja naise kehale paremini istuvam kui tänapäeva peavoolu trenniriietus. Stabiilsus-püsivus muidugi veel ülekõige.
Edevate kõhulihaste jaoks – On olemas ka keskel kõhu piirkonnas suure väljalõikega trikood (näiteks mingid täitsa moekad rannatrikood olid vist sellised). Peaks nagu ideaalselt sobima. Samas trikoo positiivsed praktilised omadused on ikkagi olemas.
Kas kuskil on stringtrikood saadaval?
Just…selle kombinatsiooni panid selga ja nii oligi. Mitte mingit kohendamisvajadust enam ja minu arvates ka väga mugav.
Sain endale ühe vana Speedo… mis on ka natuke etem, kui balletitrikoo (see teeb kõik naised ühesugusteks).
Minu soovitus küll, et kanna, mis mugav tundub.

Mingi aeg sai ka erkpunase rasedatele mõeldud varrukateta puuvillase kombinesooniga ringi lasta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kõhn olla, siis oli päris põnev.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üritan vahest ka “prashai molodoste” moekaks kanda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberAga miks mitte trikoo?Olen ise nooremana võimlejana väga palju just trikoosid kandnud ja igal juhul väidan, et tegemist on kõige paremini seljas püsiva riietusega, just erinevate kehaliigutamise sportide puhul.
Kui aeroobika popiks sai, siis ka kõik käisid trikoodega. Huvitav, miks seda siis nii heaks peeti? Ja samas miks nüüd enam ei kõlba, üheosalise trikooga aeroobikas käia?
Pükste allavajumise teemal, muide just sääreosaga pükstel/retuusidel esineb seda sagedamini.
Trikoo jäi edevate kõhulihaste tõttu ära

Hetkel ma kasutan küll ka trikoovarianti.
Kuid üle stringitrikoo retuuside peal ei ole nagu suurt miskit, kui naiste kurvidest rääkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile
MemberKui Queen tegi oma Bicycle loo jaoks videot, ostis jalgrattapood pärast tagasi jalgrattad, kuid mitte sadulaid.Kujutage nüüd selle saali trenažööride sadulaid ette?
Riided peaks ikka seljas olema ja sellised, et nad endale ega teistele ebamugavust ei põhjusta. Hiljuti käis Spartas keegi mees, jalas õhemast riidest püksid. Mitte spordipüksid vaid krt teab, mingid ratsutamise omad vist. Aluspesu tal ei olnud ja ta ei suutnud ka kontrollida, kui kõrgel või madalal tal need püksid on. Kui ta lõuga hakkas tõmbama, vajusid püksid alla.
+1
Minu kaastunne…
Ma olen aastaid kasutanud trakse, et v2hendada sarnaste yllatusmomentide v6imalust.
V6istlusvormi paljastamisega on aga nii, et see kas motiveerib vastast rohkem t88tama v6i ta otsustab juba eos, et ei mina temaga v6istlema ei tule. Hammas ei hakka peale jne. Mulle ei meeldi m6lemad v6imalused.
Inimesed v6iksid ikkagi rohkem v6istelda.
Aile
MemberRimis võiletis on ka müüa. 500g pakk oli 5-6 EUR. Kõva kui kivi, lähene või saega.Ökopoodide oma on tavaliselt purgis ja pehmem, kuid enamasti ka mitu korda kallim.
See kraam on n8 puhastatud variant. Ega 8kopoodides on ka tihti vaid rafineeritud kraam.
Kui kookos6li ei l6hna ja maitse nagu kookos, siis ei maksa seda ka osta.
Solarises Tai Pure on t2itsa s88dav.
juuni 15, 2011 at 11:34 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305894Aile
MemberVastupidi. Treenituse tõusuga talun erinevaid temperatuure paremini. Trenni tehes algab aga higistamine kiirelt ja on intensiivne. Samas on tõsi, higi ei sisalda palju elektrolüüte, on praktiliselt mage.Küll aga räägivad enamik siinkirjutajatest jõusaalitrennist, kus aeroobne komponent ei ole eriti suur. Mina räägin intensiivsest lihasvastupidavuse treeningust, nt. BodyPump, kus korduste arvud on järjest 100 kandis. Või BodyCombat, mis on vastupidavus ja kiiruslik vastupidavus. BP-s saab esimesed tilgad põrandale soojenduse ajal, kükkide lõpuks on loik maas. Jõusaalis olles muidugi jääb särk selga kuivemaks.
Muide, mind on kogu aeg huvitanud Hollika filmides nähtud higistamise omapära. Joostes higistavad kõik sealt kaelast alates. Mul ei ole iial õnnestunud niimoodi higistada, jookse kuidas tahad.
Eks seal pannakse higi tulema nii, kuidas kaamera jaoks ilusam on
juuni 15, 2011 at 8:40 e.l. in reply to: Kana ja muna kohtuvad salatis avokaado ja tomatitega #305887Aile
MemberOli lihtsalt liiga hea pun, mida kasutamata jätta. Ära võta isiklikult. Kui kellelgi on religioosne veendumus toidu kohta, siis las ta olla. Aga sellisel juhul ongi põhjus, et usk käseb ja käitumise põhjus on, et sa -usud-. Mingit põhjendust tervisele selles, et tomat ja kurk nt. koos ei käi küll vast leida ei anna.Mis t2pselt kokku k2ib on teaduslikust vaatevinklist puhas spekulatsioon.
Kuid arusaam, et k6ik ikkagi kokku ei k2i (kui kogus on v2ike, siis on t6esti ka kahju v2iksem) on v2ga vana.
Mitteteadmine ei ole kunagi 6igustus. …ja k6ik v2hegi arukad toitumisteadlased on nn v6ileivadieedi maha laitnud.
Aile
MemberNn “laadimispäev” on rohkem mõistuse korrastamine nagu mõnikord võtta paari õlle asemel rohkem õlut. Vahepeal tunnen, et peab ennast käest laskma (lõdvaks) korraks.Naljatilk… Sulle sai puust ja punaseks ette tehtud, et alkohol ei tohiks kuuluda laadimispäeva menüüsse
juuni 14, 2011 at 1:13 p.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305806Aile
MemberTreeningute kohapealt niipalju, et olen üldse kiirjooksja ning vormi või treenitust hindan hoopis teistmoodi. Suurem kiirus ja plahvatus, parem kiiruslik vastupidavus jne. Mida paremaks ja kiiremaks, seda rutemini on ka higi lahti…Vb siis tõesti keha ei funkstioneeri nii nagu peaks
Aile
MemberToores verivorst on muidugi karmim asi, mis ma kuulnud olen
Aile
MemberMa usun, et pigem on asi süsivesikutes. Mul alati pärast trenni tund aega süda paha, vahet pole mis valk on.Võib-olla see, et treeninguga töötab sümpaatiline närvisüsteem ja siis kui toidu sisse võtad, hakkab äkitselt tööle parasümpaatiline.
Peale trenni lähevad mul sisse ainult puuviljad ja marjad. ….ju siis on nii vaja.
AutorPostitused