Aile
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aile
MemberOlen selline kodutrenni tegija. pumbad kükkid, kõhulihased jne. olen pisut ülekaalus ja kehale on kogunenud veidi rasva. eriti kõhu piirkonda. Muidu pole väga hull aga miskipärast peale trenni, eriti kui on kõhulihased rokem vatti saanud hakkab kõht rippuma. läheb nagu lodevamaks. ma pole aru saanud milleks see nii on. Ehk põen vale asjapärast aga natuke imelik on küllKui rasva% hakkab natuke langema, siis esimeseks l2heb kogu see rasvakupatus justnagu vedelamaks.
Aile
MemberSelleks, et ennast efektiivselt ravida, peab ise meditsiini õppima minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ja naa…
Nyyd on farmaatsiat88stustel k6va k2pp sees. Kasvatamine k2ib ikka teatud vaimus.
Aile
MemberLoomulikult vanasti tegid inimesed sportlikult imelisi asju, kuid tänapäeva tulemustega neid võrrelda ei saa. Iga uue aja sportlased on teistest peaaegu alati üle ja seda tänu teadmiste kasvule sellest, mida tehakse.Oleneb mille v6i kellega v6rreldakse.
V6tke 1,8 milj — 10 tuh aastat tagasi elanud inimene.
Mulle kyll tundub suisa legendina, kuidas inimene oli v6imeline loomi kyttimise k2igus lihtsalt surnuks jooksutama. Sealt ka skeletiuuringud.
Aile
MemberPärast trenni on olulisim jälgida kogu “kompoti” kontsentratsiooni, et võimalikult palju vajalikke assimilatsiooni protsesse saaks toimuda.Selles mõttes uuring on tehtud ja tulemused saadud, kuid 35g sahharoosi peaks insuliini kohta tehtud uuringute kohaselt tooma kaasa antud hormooni ulatusliku tõusu ning hiljem tooma kaasa läbi languse väsimuse, jõuetuse. Samas nende uuringutega on alati nii, et päris tõde kätte saadakse harva ning palju jääb ruumi ikkagi endal katsetamiseks. Ühesõnaga peab tunnetama, mis mõjub endale, oma sportlastele kõige paremini. Uuringud annavad laias laastus ette vahemiku, kus nö. eksperimenteerida tuleks.
Tulge lihtsalt oma kehakultuuri kastist v2lja ja v6tke laiemalt.
Nemad teevad vigu, teie teete r66msalt vigu edasi.
Aile
MemberKui see 35g sulle muret teeb, siis loe seda: LINK!Peaasi, et töötaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korraks ehk t88tab mingis suunas… Mis seal pikemas perspektiivis toimuma hakkab?
See pagana inimene oli tunduvalt parema skeleti ja v6imsamate lihaskinnituskohtadega pikka aega enne igasugust sahharoosi jne imevigureid.
Aile
MemberAga see on pärast trenni. Kui pärast trenni võtad aminohappeid, siis valgusüntees on 2x madalam kui enne trenni võetuna.N8 k6hutunde j2rgi ongi saadud pigem nn h2sti ettevalmistatuna trenni minna.
Aile
MemberRasmussen ja Tipton on seda uurinud ning seal oli kasutatud 6g aminohappeid ja 35g sahharoosi.Loe siis veel sellesama autori poolt…
However, a small dose of EAA after resistance exercise has been found to stimulate similar changes in protein synthesis and protein balance compared to studies that used much larger doses of NEAA or EAA, with carbohydrate or without carbohydrate.
…ja ta kirjutab ka, et sysivesikute m6ju oli v2hene.
35 g sahharoosi ei meeldi mulle kohe yldse mitte.
Aile
MemberMina soovitan mõni aeg enne trenni võtta kohupiima, lusikaga. Üks laks või paar kohvi võiks samuti, kärab hästi, silm läheb selgeks. Pärast trenni soovitan võtta kohupiima, kanajalga või -rinda või kalaselga jt. (mitte kohe, aga võib ka üsna kohe. kuidas soovid), sobivad sissevõtmiseks ka õhtul, hommikul, lõunal ja muul ajal. Üks hea asi, mida võib samuti võtta, on pannkook. Eriti trennipäevadel ja puhkepäevadel. Võid isegi teha nii, et trennipäevadel võtad koos läbikeedetud marjade ja suhkru seguga, ei ole üldse paha. Talvel, mis on mägede, jõgede, orgude ja metsade taga taeva all, võib pannkooki juustuga võtta (siin reeglit pole, ise vaatad, mitu osa juustu ja mitu osa pannkooki paned). Kohupiima ja juustuga pannkooke on võetud ka kevadel sügisel ja suvel, pikkadele peenikestele teevad need aiva head. Ja lonks õli ka ikka, seda ei tohi unustada. Nagu ka mitte kaalikaid, porgandeid, kapsaid ja peterselle, õunu, pirne ja ploome.Mass.fi-st ei oska soovitada, võin soovitada otsida Prismast, Rimist, Selverist ja kõikidest teistest toidulisandite müügikohtadest.
+1
Nii nunnu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2011 at 5:55 p.l. in reply to: Valikute mitmekesisus ja liialt individuaalne lähenemine rikuvad lapsed? #307627Aile
MemberTeaksid sa, kuidas ajalehtedele ja ajakirjadele horoskoope kirjutaksid, saaksid kõva kõhutäie naerda. Aga midagi peab ka saladuseks jääma …….Olen kursis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igayks pakub midagi jne…
juuli 11, 2011 at 5:51 p.l. in reply to: Valikute mitmekesisus ja liialt individuaalne lähenemine rikuvad lapsed? #307625Aile
MemberTänud Aile.Ei, tütreke ei ole veevalaja ja tegelikult need tähkujud ei mõjuta inimest küll mitte mingil moel rohkem, kui sellesse lihtsalt mõned usuvad. Ei oleks mu laps kuidagi teise iseloomuga, kui ta oleks sündinud kuu varem või kuu hiljem juhul, kui ema ja isa ikka needsamad oleksid olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga see viimane väide ei pretendeeri üldse absoluutsele tõele ega ümberlükkamisele, sest see on lihtsalt minu arvamus, kuna ma selliseid jamasid ei usu.Rohkem naljana… Kuid ma usun, et minu kaotamismaania ei olnud mu vanematele vist eriti naljakas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …kaotad 2ra, siis ostad ise asemele on vist jah, yks m6istlikemaid l2henemisi.Eks ta jah…yks paras ajaviide ole. Igast t2hem2rgist v6id leida endale midagi sobivat.
juuli 11, 2011 at 4:04 p.l. in reply to: Valikute mitmekesisus ja liialt individuaalne lähenemine rikuvad lapsed? #307620Aile
MemberMa kaotan samuti pidevalt asju ära ning olen ka veevalaja, on`s kokkusattumus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen lihtsalt pidevalt mingis teises dimensioonis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuttav tunne?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainuke asi, mis aitab, on alati yle kontrollida enne lahkumist, et kas j2lle juhuslikult midagi maha ei j22nud. Tyytu… kuid vajalik.
Minu arvates on füüsilise karistamisega see probleem, et karistajad ei oska lõpuks enam piiri pidada. Hakatakse pea iga pisikese pahanduse peale kõvasti välgutama. Vägivallale antakse aina rohkem ja rohkem vabadust. Domineerimine teise inimese üle aina kasvab. Lihtsam on ikka lüüa ja pahandada kui uurida välja tõeline probleemi põhjustaja.Lapsed on ju nagu mingid papagoid, kes “ahvivad” teevad järgi või õpivad käitumist teiste pealt. Probleemi lahendamine vägivallaga õpetab lapsi lahendama probleeme vägivallaga…
Kõik oleneb sellest, mida te oma lastelt ootate.
V2ga viis! Nii ongi…
…ja hetkel tunduvad 3 ja 5 aastased veel nii nunnud, et v2givald oleks nagu kontrolli all, kuid need sunnikud saavad suuremaks ja probleemid l2hevad suuremaks koos nendega, mis siis saab?
juuli 11, 2011 at 3:16 p.l. in reply to: Valikute mitmekesisus ja liialt individuaalne lähenemine rikuvad lapsed? #307613Aile
MemberAju tasakaalumehhanisme paigast ära ajav söök ja maitselisandid (glutamaat vist teeb ka paksuks), hormonaalset tasakaalu mõjutav keemia – palju kasutatakse testot alandavaid ja rasva ajavaid kemikaale, absoluutselt kõiges. Meeste testotase langeb juba mitu aastakümmet kogu maailmas v.a mõned metsikud nurgatagused nagu Tshiili mägikülad. Testoalandajad ajavad kiirelt rasva. Ja kasvatavad järjest rohkematele meestele manboobse ette. Ftalaadid, parabeenid ja miljon muud asja mida on peaaegu võimatu vältida.Viimased paar aastat ajan kyll n2puga j2rge, kui aus olla.
Parim viis on kogu kosmeetika ja hygieenivahendid ise teha. Toidust r22kimata.
Ei ütle seda paha pärast, aga tundub, et Holger on emotsionaalselt üsna katki, kuigi endale seda ei tunnista. Ka varasemad sõnavõtud viitavad sellele.Seda on ju valus tunnistada… Vajalik, kuid valus.
Mina j2lle ei saanud aru, kes on Holger.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2011 at 3:12 p.l. in reply to: Valikute mitmekesisus ja liialt individuaalne lähenemine rikuvad lapsed? #307612Aile
MemberLapse kasvatamiseks ei piisa sellest, kui ise oled 20 a tagasi laps olnud. No ei piisa noh. Samuti ei piisa mingitest teoreetilistest teadmistest või õpikute tarkustest, sest praktika on teine.Ma ei ole pidanud kordagi last füüsiliselt karistama, isegi mitte nurka panema, sest mul on lihtsalt nii hea laps.
Aga selle telefoni kaotamise asjus sai laps niikauaks koduaresti, kui omale uue telefoni pidi hankima (enda raha eest muidugi- kusjuures raha hankimiseks oleks pidanud vaeva nägema, mitte pangaarvelt võtma). Aga seekord läks see karistus jah vett vedama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga jah, rääkisime nendest kaotamistest pikemalt. Seda, kas see ka viimaseks korraks jäi, saan ma alles mõne aja pärast teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.See mõni kroon (telefoni maksumus siis) ei ole küll minu jaoks seda väärt, et last peksta või muudmoodi füüsiliselt karistada. Aga nagu ma juba maininud olen, siis ongi mu tütre juures ainuke halb asi see kaotamiste värk. Muidu on 5+ laps, ükskõik, mida ütled, seda ka teeb ja kuulab 100 % ilusti sõna, isegi 110 %.
Soovin sulle j6udu ja jaksu ka edaspidiseks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul oli ka kaotamise haigus (ega tytar juhuslikult veevalaja ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Nyydseks olen j6udnud sinnamaani, et kontrollin k6ike paaniliselt, kas ikka sai kotti v6i ei…juuli 11, 2011 at 12:36 p.l. in reply to: Valikute mitmekesisus ja liialt individuaalne lähenemine rikuvad lapsed? #307584Aile
MemberMis tool see on selline?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid jah, eks igaüks kasvatab last nii nagu teda ennast on kasvatatud, ning kerget võimuvõitlust tuleb oma kaasade sinuga kooselavate inimestega mahapidada pidevalt. Autoriteet, mängukaaslane, vajadusi rahuldav tüüp – isiksus ei pruugi lapsejaoks alati see ÜKS ja see sama olla.
Nende jaoks on eriti oluline n2ha, et sa pead oma kaasast lugu jne. Nemad on tydrukud ja samastavad ennast ikkagi emaga…nii, et mis pagana autoriteet?
Vaata lastekasvatamise saateid rohkem, siis tead ka, mis toolist ma r22gin. 3-4 min j’relem6tlemist seal…p2rast paluvad andeks ja k6ik l2hevad r66msalt j2lle edasi.
juuli 11, 2011 at 12:01 p.l. in reply to: Valikute mitmekesisus ja liialt individuaalne lähenemine rikuvad lapsed? #307587Aile
MemberHolger, mitu last sa üles oled kasvatanud? Minu teada 0- seega lapsekasvatuse arutelus ei oska sa küll millegist rääkida, kuna kogemus puudub.Kui ei, siis on tal veel rikkumata arusaamad. Uuringuid sellel teemal on tehtud piisavalt, kysige Jorxi k2est, tema meil spetsialist. Kyll ka veel lasteta…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Muuseas…lugu oli, et yhele katoliku preesrile heideti ette, et tema ei tohiks abielu osas n6u anda, kuna tal puudub kogemus. Preester vastas, et tema tegeleb tuhandete perede probleemidega (katoliku kirikus on pihisakrament…) , teie aga reeglina ainult enda perega, kes siis teab rohkem?
Ei ole olemas yhtegi ideaalset lapsevanemat. Probleem tekib, kui kiputakse oma vigu 6igustama.
-
AutorPostitused