Aiky
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aiky
MemberPalju õnne!
Aiky
MemberTTK Rakendusarhitektuur
Aiky
MemberMul öösel üleval olemisega eriti probleeme ei ole nii, et kavatsen kindlasti vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aiky
MemberMa pakun, et asi ei olene ainult kiirusest, massi on ju vähe, bussil on ikka inerts taga kui otsa sõidab. ja üleüldse spermal on võrreldes bussiga hoopis väikesem tihedus. Kiirendus, ma usun on ikka negatiivses suunas ehk siis gravitatsiooni ja õhutakistuse mõjul kiirus väheneb…
Aiky
Membervõibolla te lihtsalt kadedad, et ise särki ei võitnud? ei tasu teistel sellepärast tuju halvemaks teha… pisiasjade üle tasubki siin ilmas kõige rohkem rõõmu tunda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olgem positiivsedAiky
MemberMa arvan, et lisaks suht heale hinna ja kvaliteedi suhtele asub Reval-Sport ka hea asukoha peal, muidugi nurisemisi võib ju olla aga mulle meeldib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aiky
Membertubli Ott!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma teadsin, et sa suudad sedaAiky
Membermul isiklikult on suht suva, kas on noor ja algaja alles või juba mingi tegija… igaüks kes maksab jõusaali eest võib seal trenni teha ju. siiamaani küll keegi väga seganud pole, samas ma ise ka alles vähe käinud
Aiky
MemberOtt Kiivikas 7. koht, Marek Kalmus 9.koht
Aiky
MemberOtt Kiivikas
Aiky
Memberma käin selleks, et parem välja näha ja siis rohkem naistele ka meeldida ikka ja et rannas oleks ka ikka normi välimusega. Siis veel muidugi selleks, et jaksaks mööblit tõsta ikka kui vaja.
AutorPostitused