Aiky
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 20, 2008 at 12:47 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171602
Aiky
MemberImre Vähi – 5. koht
Taavi Koovit – 7. koht
Indrek Viska – 12. koht
Laura Reisalu – 4. koht
Aiky
MemberPalju õnne sünnipäevaks!
Aiky
MemberMina ka tulen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aiky
Aiky
Aiky
Memberesimene proteiin mida tarbisin oli 100%whey gold standard rocky road, mulle meeldis, väga hea oli aga no kuna ma ostsin suure 4,7kg paki, siis pikapeale sai sellest maitsest kõrini… ostsin siis lisaks veel sama asja teise maitsega nimelt cookie cream… no see oli vähemalt vahelduseks suht normaalne aga see viskas palju kiiremini üle… vahepeal tarbisin veel mignit american slow vms shokolaadi maitselist, see mulle väga meeldis, oli selline natuke paksem ja kuidagi huvitav maitse oli juures, mis tundus väga tuttav aga kuidagi ei meenu mille maitse see on… edasi olen tarvitanud veel hera80 vanilje, mis oli piimaga super aga veega nii hea polnud, vaarika maitselist, mis oli ka päris normaalne, edasi ostsin dorian yatesi banaani maitselist proteiini ja tõepoolest see on PARIMA MAITSEGA proteiin mida ma kunagi joonud olen. Natuke kallis ainult kahjuks aga tõesti parim maitseelamus. Siis tarvitan veel whey3 maasika maitselist proteiini, maitse poolest pole viga tegelt, teistsugune aga selline huvitav, dorian yatesi nox pumpi maitset meenutab nõrgalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui see otsas, siis ootab ees veel whey3 shokolaadi maitseline… eks näis, kas see on parem.Aiky
MemberÜldiselt mul paksude vastu midagi pole, tundubki parem, kui naisel ntx rasva ka ümber on, nii äärmuslikku on natuke halb vaadata juba tõesti. Samas võib inimene ise olla väga tore, välimus ei ole ju ometi peamine.
Aiky
MemberTünnireegel eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui 1 laud on lühem, siis pole kasu, et teised tünnilauad pikemad onAiky
MemberRahulikke jõulupühi ja toredat uut aastat!
Aiky
Memberarvan, et tuleb ehk esimeseks aga pakun 7.
Aiky
MemberLiisa 3. koht
Indrek 7. koht
Aiky
MemberAine nime ei mäleta, kuid seda eritab magu. Justkui oli ensüüm oma olemuselt. Vastutab otseselt alkoholi lagundamise eest. Selle kogus on keskmiselt naistel ca 2x väiksem. Seetõttu jäävad nad kergemini joobesse ning taastuvad kauem alkoholist. Samas selle aine tootlikus on määratud suurel määral geneetikaga.mao eritatav ensüüm peaks olema vist pepsiin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aiky
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Indrek Viska
5.Valju Jagomäe
Aiky
Aiky
MemberPalju õnne tütre sünni puhul ka minu poolt.
-
AutorPostitused