aikido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aikido
MemberMis eile tunnis toimus?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ei jõudnud kahjuks nii vara kohale, kuna mul oli veel kool sellel ajal kui tund algas.
Eile toimus vabakavade läbi tegemine ja poseerimine, ilma pildistamiseta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberTahtsin seda küsida Imre, et kas homme on ka mingi tund ja siis seda, et kas enne võistlusi 1 päev paneme ka grimmi peale vms? Unustasin täna küsida seda ( mälulüngad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) .aikido
MemberHäid ja halbu uudiseid :]. Trenni võin teha juuni kuuni ja pärast seda 1,5kuud ei tohi trenni.. Kaal hetkel ligi 69-70kg , kuid küll suureneb, nüüd hakkan veits lammutama jälle. Üritan alguses mitte üle pingutada .
Tubli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tasa sõuad, kaugele jõuad !
aikido
MemberAga mu trapetsil polegi enam midagi väga viga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natukene veel harjutamist ja tuleb küll.Täna oli igastahes korralik õlatrenn. Tugevalt segas kahjuks vasaku käe vigastus (oma lollus), kuid valu on trennis alati viimasel kohal – hardcore training for the win.
Lõpus 20minutit jooksu ka, et pekki vähemaks saada.
Imrele ka kiidusõnad, et pildid juba üleval on. Muidu kurat oota nädal aega pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Viimase reaga olen päri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Poseerimine oli juba täitsa okei, aga lihvidavaja veel nii et halb hakkab
MemberRääkisin ennem Hr Schvalbega ja jõudsime järeldusele, et meil on hästi palju hüüdnimedega kulturiste saalis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hr Schvalbe – Neeger, Hr Pikk – Sookoll, Hr Norman – Emotsionaalne, Hr Ööpik – Tibu, Hr Raud – Hulk, Hr Sander – Isand ja Hr Kristo – Isanda Ori.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberMEHED ÄRGE HOIDGE TEHKE ÕIGEKIRJAVIGU ! ! ! (HOIDKE)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ups
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberTäna siis 2 trenni 1 oli hommikul kell pool 12 ja teine tuleb õhtul kell 6
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Enam armu ei anna, täie rauaga kui kahjuks tuleb väikene paus sisse 5 päeva kuna olen venemaal. Täna viimane trenn siis tulekul. MEHED ÄRGE HOIDGE ENNAST TAGASI ! ! !
MemberNo olgu kirjutan siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laupäeval käisin Arcticus klubispordipäeval 1€ eest, päris mõnus oli, käisin ujumas ka.
Esmaspäeval oli õlg ja triits – tegin ikka päris korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kolmapäeval tuli poseerimine ka päris hästi välja, ootan pilte.
Homme päeval trenni – jalad. Lisan kükile raskust juurde jms.
Kaal seal 68kg juures
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tybli, jätka samas vaimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !aikido
MemberRahvas, miks foorum nii vaikseks on jäänud ??
:Saikido
MemberLoodan et pildistamine läks korda
MemberHomme mingi kell poseerida oleks võimalik?
Mina ja Sander tahaks poseerida
MemberMis ma sellest võrdlusest ikka vaatan, Kristo selg on suurem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberKiidan Isand Sandri trapetsit seal taga, aga ei no pole paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tx
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega jh sander on NII SUUR per jääb lausa silma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberUploadin siis mõned pildid Lauri tahtel !
Nautige x’d

Nice
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
aikido
MemberKuna pilte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused