aikido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aikido
MemberJagelege ise edasi, äkki hakkab kergem teil!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberOh… Ma tänan sind! Nüüd ma tean, et kui võistlusperiood hakkab tulema, siis hakkan veerandkükke tegema – saan palju reljeefsemad jalad. Suured tänud, sulle!
Hahaha, lol
aikido
MemberMa ausõna ei viitsi ja ei ole tahtmist siin vaidlema hakata, kui mul jalg areneb ja ma ise olen rahul siis milles on probleem ??

aikido
MemberKuidas sa 140 kükkisid siis, veerandkükkides? See kükk, mida Sarge näitas ongi õige kükk. Järgmine kord teed “küki”rekordeid, siis võta linti ka, oleks huvitav vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nagu Paul ütles, veerandkükiga suuri jalgu ei saa. Küll tehnikaga raskus ka tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kükk on 90 kraadi.
aikido
MemberKuidas sa 140 kükkisid siis, veerandkükkides? See kükk, mida Sarge näitas ongi õige kükk. Järgmine kord teed “küki”rekordeid, siis võta linti ka, oleks huvitav vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nagu Paul ütles, veerandkükiga suuri jalgu ei saa. Küll tehnikaga raskus ka tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes ütles et ma tahan suuri jalgu, pigem ikka relieefseid!
aikido
Member+1
Paul, ütleme nii et ma ei taha ratastoolis lõpetada!
aikido
MemberVideoid ka.
Pärmi peal kasvad v?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on jalg poole suurem kui sul ja kükin 140kg x2
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingil määral jaa, mul veel lõunakatest 3 kg pärmi alles mis ma sain
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberPics or didn’t happen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma olen üksi saalis, siis kes filmib?? Aleksei lepime kokku kuna sa järmine nädal oled saalis siis sa filmid või oled taga ja siis filmime 150kg x3-5 !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberTäna siis jalapäev ( mu õudus ), aga tahaks 130kg x 6-8 proovida
Olen ennast jälle täielikult ületanud, kükk 140kg x5
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aikido
MemberTäna siis jalapäev ( mu õudus ), aga tahaks 130kg x 6-8 proovida
aikido
Memberjärgmine kord võta ikka linti ka rekordid!
On !
aikido
MemberTäna oli selja päev, ning mõtlesin et võiks teha natukene lamades surumist peale 50kg 15x mõned seeriad teha, kuid nagu ikka siis isu oli nii suur et pidin minema suuremaks ja suuremaks raskustega ja lõpetasin uue rekordiga ,, 120kg x1 ”. Ise ÜLIMALT RAHUL !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberVaata ,et üle ei pinguta, muidu ei saa jälle pikemat aega jalga teha.. Tasa ja targu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul lihtsalt selline tunne, ma arvan, et ainuke kes vähemaks on jäänud olen mina ..
Ega sa nüüd ni palju ka e räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
aikido
MemberTäna ol siis väga korralik jala trenn. Lõpuks tuli isiklik küki rex 130kg x5
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Olen sellega ise äärmiselt rahul, kuna ei ole 2.5a jalga teinud ja nüüd olen 2 kuud vaikselt teinud ja tundub et hakkab midagi looma, kuigi kergelt andis põlv ikkagi tunda, aga vast läheb üle!aikido
Member16.00 täna trenni! Plaanis biits/triits
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .AutorPostitused