aikido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aikido
MemberJust !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberHr Imre ütles mulle lõunaks et ,, Söö Väike Lauri siis kasvad suureks ja tugevaks nagu mina !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberTere mu sõbrad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina treenin praegu lõunakas aga võistlen ma loomulikult enda koduklubi alt ehk FitLife
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näitamas hakkan ka käima ennast Imrele !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenn käib täies hoos ja surm on silme ees, aga kõik võistluste nimel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!! LAVAL NÄEME !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuna tund on ?
MemberTere tere !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ka nüüd eesti lainel tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina ka kahjuks pühap ei jõua, kuna olen Sandri eest rannavalves tööl
MemberLauri, ega sa joonud ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?On põhjust w?
3h pärast hakkan minema

aikido
MemberVanal oled sa ,, Ilusam ”, aga sinu ilu näha sellleks peab VÄGA palju pingutama !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga minuga on nüüd nii, et mina kaon eestist 10 päevaks Baikali äärde, et HOIDKE KÕVA ja Edu !
MemberProovin ka see kord tubli poiss olla, ja ilusasti kohale ilmuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (A)
MemberNoo kasvõi kell 5 siis !
MemberKas oleks võimlik öelda äkki, et mis kell meil homme see tund siis on ?
MemberKristo ütles mulle täna, et tema ei tule enne augustit poseerima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:S!aikido
MemberKell 15.00 äkki?
aikido
MemberTanel : Ma teen nurga taga alaarengut
MemberMina ise proovin täna Sõjakooli saalis uut rööbaspuudel surumise rekordit.

Ja selleks oli? 150kg x8 ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (A)aikido
MemberKuda sa võidad koguaeg? Kellele sa maksad ja palju maksad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
aikido
MemberTähelepanu! Pühapäeval kl 16:00 on kindlasti tund! Alguses tutvustan teile mõned uued bodypumpi harjutuased ja siis poseerimine ja pildistamine! Samuti on tundi oodatud ka meie grupi vanemad käijad ning ka huvilised teistest klubidest(näiteks Rüsüläinen ja TÜ, Arcticu ning teiste klubide kulturismisõbrad)!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! -
AutorPostitused