aikido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aikido
MemberTublid poisid olete! Huviga ootan, millega Lauri pühapäeval üllatab! Vorm läheb meestel iga päevaga järjest paremaks! NB! 22.jaanuari pildid juba orksis üleval!
Üllatan naeratusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!aikido
MemberPäris hea oli täna puhata kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üle pika aja oli hea puhkepäev, kus ainult sai süüa
Varsti on sardell valmis ka. Ning 18 veebruar on mul klassikalise tõstmise võistlused Järvamaal. Arvatavasti tuleb Lauri appi sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah Sander
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tulen tulen, kuna sa ju maksad, SARDELLIDES
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aikido
Member(A)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberOlin kohal ja tõesti võttis väga-väga läbi! Peale bodypumpi ei jõudnud rääkidagi – roomasin sauna, istusin seal, nautisin oma valgukoksi. Eks järgnevatel päevadel näha ole, kui valusad lihased seekord on. Igastahes väga väga hea trenn oli. Hoopis midagi muud, kui jõusaalis raskuste tõstmine.
Nõustun Taneli sõnadega, et tõesti oli väga väga hea trenn, ja väga väga raske kh, Müts maha naiste ees !!!
MemberKas homme on pildistamine kh?
aikido
MemberTöö käis nagu ma nägin! Usun, et teed siis jalatrennis mõned väiksemad muudatused ka vahelduseks! Küll kõrrest kunagi palk saab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> JAPPPP
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberTäna oli väga super selja trenn ja lõpus jalga kh nagu tavaliselt, et KÕRS ikka paisuks!
MemberPühapäeval alustame tundi kl 14:30, et jõuaks rohkem bodypumpi teha! Võimalusel tehke enne jõusaal ära, sest pärast ei jõua enam midagi erilist teha.
Mina kahjuks pühapäeval tulla ei saa, kuna olen Saksamaal võistlustel.
MemberOleme ausad- järgmise päeva hommikul ronisin pool tundi voodist välja. Siis kõndisin 2 tundi ühest Helsingi otsast teise 2007 aasta Soome kõige kuumemal päeval ja kui kohale jõudsin, siis kohe paugutasime 4 tundi otsa. Järgmisel päeval oli selline tunne nagu oleks olnud kusagil vähemuste koosviibimisel sexorjaks

Aga äkki olidki sexiori, öö oli lihtsalt nii julm, et sul sellest mälukas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui …..lihas ei pea, siis oligi nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
aikido
MemberTuletan kõigile meelde, et olen kolmapäeval kl 18:30 jõusaalis nõustamas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas paarinõustamist saab kh ?
MemberJh, see jääb järgmisesse sauna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( grupi saladus )
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!aikido
Membersee oli jh kõvv (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberKust kohast ja kuna neid pilte üldse näha võib?
Neid pilte näeb orkutist, ja suletud kausta alt. Lähemalt räägi Imrega !
MemberSeal oli mingi VIINER PARTY :S
aikido
MemberSuper bodypump oli täna, LEBO OTS
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused