aikido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aikido
MemberTähelepanu! Panen siia ka üles pühapäevase informatsiooni:
Pühapäeval, kl 14:30 teeme meeste bodypumpi! Lisaks meie Planet-Sport noortegrupile on oodatud ka kõik teised meesterahvad, kes soovivad bodypumpis kätt proovida. Seda teadet seekord suurelt välja ei reklaami- kes soovivad sellest tunnist osa võtta, siis andke endast siin teemas märku. Kes tahaksid sellest tunnist osa võtta, siis andke nendest siin teada! Tunni viin läbi mina ja kogu üritus on kõigile tasuta!
Kaasa trenniriides ja joogipudel!
Kohtumiseni pühapäeval kl 14:30 Planet-Sport väikeses aeroobikasaalis!
Meie grupil kohe pärast bodypumpi poseerimine ja pildistamine!
aikido
MemberIgasugune vaheldus on alati teretulnud! Jätka samas vaimus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitähh, homme pumpi ja ilus olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberImre su pealkiri on aegunud
“>aikido
MemberTere
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Mu esimene targem jutuajamine siin siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tekkis selline väike idee kirjutada oma tänasest imelikust trennist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soenduseks on 10min ratast ja 10 min stepperit.
Ja nüüd trenni juurde trenni oli lükike kuid SUPER, Kükk 50kg x12, 2. seeria oli 70kg x10, 3. seeria oli 80kg x8,
4. seera 80kg x 8, 5. seeria 70kg x 8
2. harjutuseks oli mul jõutõmme 1. seeria 50kg x12, 2. seeria 70kg x12, 3. seeria 80kg x10, 4. seeria 90kg x6, 5. seeria 95kg x6, 6. seeria 97.5kg x 6
3. harjutus oli sääre-sirjutaja
Loodan et saate midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberTubli! Mees peab ilus olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga minu kaal näitas 79.4 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!aikido
MemberAleksei, tead et kelllel veab õnnemängus sellel ei vea armastuses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS: FOREVER ALONE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberTäna siis olin kl 16:00 ajal platsis…üksinda… Loodan, et pühapäeval rohkem rahvast kohale tuleb
Haha, aga sa ikka endast tegid ilusaid pilte ?
MemberHomme olen siis jälle laivis
MemberTähelepanu! Panen siia ka üles pühapäevase informatsiooni:
Pühapäeval, kl 14:30 teeme meeste bodypumpi! Lisaks meie Planet-Sport noortegrupile on oodatud ka kõik teised meesterahvad, kes soovivad bodypumpis kätt proovida. Seda teadet seekord suurelt välja ei reklaami- kes soovivad sellest tunnist osa võtta, siis andke endast siin teemas märku. Kes tahaksid sellest tunnist osa võtta, siis andke nendest siin teada! Tunni viin läbi mina ja kogu üritus on kõigile tasuta!
Kaasa trenniriides ja joogipudel!
Kohtumiseni pühapäeval kl 14:30 Planet-Sport väikeses aeroobikasaalis!
Meie grupil kohe pärast bodypumpi poseerimine ja pildistamine!
Kui tervis lubab siis tulen, sain endale kõhuviiruse kuskilt
??:”>aikido
MemberLailihas seljatagant, olen väga rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Ja muidugi topeltbiitseps eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberLailihas seljatagant, olen väga rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !aikido
MemberAlekseil tuleb A-korv ära w?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
aikido
Memberhahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
aikido
MemberTäna sai riietusruumis endale 2 inimest uue nime Hr Pikk nimetas Imre Imbiks ja Norman kinetas Hr Pika Sookolliks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!aikido
MemberPealkiri on aegunud Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!AutorPostitused