aikido
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2014 at 6:17 p.l. in reply to: LELKV 2014: absoluutne võitja on Rückenberg! Videokokkuvõte! #363562
aikido
MemberJõudu
Kas on lootust lähi-päevil oodata ka neid nö stuudiopilte?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aikido
MemberOlen
MemberValin siis physique
MemberNimi: Lauri Ööpik
Spordiklubi: FitLife ja Healthy Attitude FitClub Tartu
Kategooria: Men’s physique, edasijõudnud ja Kulturism juunior edasijõdnudTreener: Imre Vähi
september 4, 2013 at 8:05 p.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #348786aikido
MemberVäga hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2013 at 4:45 p.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #348760aikido
MemberJanika! Teil on tehtud trükiviga pealkirjas. Võistlus on oktoobris ehk 12.10.2013 aga pealkirjas on 12.09.2013 ehk siis 8 päeva pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2013 at 6:58 p.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341003aikido
MemberKuna Hr. Margusel endal siin kasutajat ei ole, siis kopin siia selle teksit mis ta mulle ette kirjutas!
Margus Raag ei saa kahjuks Eesti Karikavõistlustel Kulturismis ja Fitnessis osaleda, kuna peab olema samal päeval koolis kohustuslikult konsultatsiooni ja proovieksamil, ning muudel eksameid ettevalmistuvatel põhjustel.
aikido
MemberMul veel kaks Top Tani, et kes ei taha laiguliseks jääda või roheliseks muutuda, siis andke märku. Saaksin LELKVil üle anda grimmi.
Võtan ära !
aikido
MemberImre, trenn ajab käe suureks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!aikido
MemberTuletan ennast korra veel meelde. Palun võtta mind maha athletic fitnessist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !aikido
MemberPaluks.mind athletic fitnessist maha võtta, see läks kogemata, arvuti black
!aikido
MemberLisan veel 1 sportlase uude alasse!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hannes Haugasmägi, Men’s Physique, FitLife Eeden
aikido
MemberMina olen -75kg!
aikido
MemberKuidas ma MP regada saaks, kas seal ei ole või ma ei näe seda kategooriat?

aikido
Member666 Massaazi salong ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ska öelda jah, miks siin nõnda vaikseks on jäänud. Kõik võiksid siin oma tegemisi ikka rohkem kajastada.
Võin ju otsa lahti teha..
/> Ise käin praegu füsioterapeudi juures, kes mudib mul põlve ja õlga. õlaprobleem hakkab tasapisi paranema, aga põlvega on mingi probleem endiselt. Tavalist kükki isegi on valulik teha, nii et igasugune kangiga kükk on mul juba mitu kuud kavast väljas. Selles mõttes pole väga morjendav, kuna jalad on niigi ülakehast ees, ent kui isegi treppidest kõndides on valu tunda, on veits jama. Loodetavasti olukord paraneb lähiajal.. Ent hädaldada ei ole mõtet ja trenni saab ilusti teha. Jalale saan teha kõike peale kükkide ja jalapressi, nii et pole hullu midagi.
/>Vorm läheb ehk tasapidi kuivemaks, kuid see pole hetkel prioriteet number 1. Minu nõrkuseks on selg, mis nüüd kõvasti vatti saab. Varsti hakkan tegema selga 2x nädalas ja küll see selg siis kasvama hakkab! Täna lähen umbes kl 5 trenni ja kavas on triits ning jala tagaosa, lisaks olen hakanud ka rohkem kõhtu tegema. Lõppu teen aeroobset ka (jooksmist põlve pärast ei tee, ent ellipsid, stepperid ja rattad on suured sõbrad
/>). -
AutorPostitused