Ahha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ahha
Memberei tea tarbisin Fasti kreatiini paar purki aga aru küll ei ole saand et midagi paremaks või halvemaks oleks läind … vb mingi teise firma oma mõikab paremini
Ahha
MemberViimati oli seal kus Mai kino asub..
Ahha
MemberB vitamiin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahha
MemberNiimoodi lihastes naised pole kenad ega naiselikud
MemberKasulik on juua tegelikult 20minutit pärast söömist
MemberTekib küsimus, milleks steroide tarbida??? Iseendale tünga teha on suht mõttetu. Tean nii mõndagi tegelast, kes on näit. metakat pannud,ning tulemus tõesti vahva: paari kuuga tekkis arusaamatu vesine mass, lisaks tasuta kaasa p…ses maks jne…. Kusjuures poisid kandsid ööklubis liibuvaid särke, et põkim välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see on arvatavasti madala enesehinnangu probleem, et valimatuid meetoteid kasutades “SUUR” välja näha. Muidugi see on minu arvamus, teatud juhtudel(näit. peale oppi) on steroidid õigustatud. Gregg Valentino tegi endast steroidide abil VÄRDJA, nagu Michael Jackson kirurgi noa abil… Kõik on siiski kõrvade vahel kinni.Gregg Valentino tarbib Syntholi ja see nats teine asi …
Ahha
Memberminu teada ei või ju siin FOORUMIS steroididest rääkida ?!
Ahha
MemberSee ei tohiks nüüd aeglustada küll mitte. Hõlbustab rasvade põletamist aga kindlasti. Teinekord otsi Googlest ka, kui siin ei ole.Googlet võid ise kasutada
Ahha
Memberma oletan et küsimused või küsimus kõlavad järgnevalt :
kuidas ma saaksin juurde võtta sedasi kui ma ei söö nii palju kui tarvis ? või siis mis tõstaks söögi isu et mu kaal tõuseks?
Ahha
MemberHera80 kirjelduse all oli igastahes selline lause “Hera80 sisaldab lihaste kasvuks ja taastumiseks vajalikke aminohappeid ja glutamiini” mida BCAA 1000 ka sisaldab
eks ta vist mõtekam ole jah see hera80 osta sest see sisaldab enamjaolt samu asju mis BCAA 1000
Ahha
MemberEks ta ole maitseasi jah …
ostsin ära proovitud ka juba päris OK
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>( vaarika oma oli nats parem )
Ahha
MemberSiin Tööriistade all ka jõutsükli kava olemas,kui soovi on.seal on kahjuks aint 2 päeva oma ja jalgadele liiga suur trenn mida mul hetkel pole vaja
Ahha
Member69 tuhat varsti 70 tuhat
Memberhttp://www.tv.ee siit saat vaadata igast saadete kordusi, ehk keegi teab kus saates ja kuna ta rääkis ?Mine Reporter ja siis alla poole nats pealkiri on selline “Savisaar ei soovinud lõhkumist ära hoida
Kanal 2, 29.04″ no kindlasti on veel aga kes otsib see leiab
Memberparafraseerin Ahha-d: on olemas vaid 2 arvamust – minu (Ahha) ja vale. On nii?kahjuks või õnneks see ei ole nii lihtsalt eesti rahvas peaks seisma eesti eest!
-
AutorPostitused