Ahha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ahha
Member“ulme” ütleks selle peale
Ahha
Memberma teen ntx mõlemat jooksen 20 min. ja väntan seal kuni 20 min. trenni päevadel ehk 3x nädalas peale trenni. ega seal suurt vahet minu arust ei ole vaatad kuidas sulle rohkem meeldib või sobib … kui aint aeroobse päev siis 1 h kindlasti ikka
Ahha
Memberno põhimõttelist pole mõtet teha rohkem kui 3 , 4 harjutust rinnale aga eks sa vaata kuidas sulle sobib paremini ja kuidas sa ära taastud …
Ahha
Membermine arsti juurde
Ahha
Memberüxkõik millal
Ahha
MemberProovitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale kummalise maitse ei täheldanud mingit muud muutust.sama asi siin
Ahha
Memberkõik oleneb kuidas sa taastuda jõuad …
Ahha
Memberanaboolsed steroidid…on yks v6imalus selliseid udaraid saada.kahtlen siis oleks enamus kulturistidel siukesed nisad
Ahha
Memberjajah … eks see ma arvan reklaami trikk ole. nii palju kui mina tean et tarbitud on on kõigil negatiivne vastukaja
6 kg puhast lihast 1 kuuga ULME ja veel selle ainega HAHA
see individuaaluse koha pealt on mõttetu jutt. ühesõnaga kas aine on hea või halb ei ole siukest asja nagu ühele mõju ühele mitte
ajatakse mullikesi raffale kaela
Ahha
MemberKui oled pikemalt võtnud räägi meile siis tulemustest ka

mul on ntx varsti otsas … njah tulemus oli nulli lähedane. suht mõttetu kräp on
Ahha
Memberno nii palju kui läheb … vaba ruumi jääb jah ülevalt natukene aga see pohh
Ahha
MemberÄra nüüd nii täpselt seda aega kah jälgi, tee tunde järgi, kui oled valmis uueks seeriaks siis soorita see ilma pikemalt mõtlemata, treening peab olema intensiivne!ma arvan sama suht individuaalne asi …
Ahha
Membernoh 1 võimalus on tõesti kui sööd nagu SITTAKS ja kui see enam ei aita siis on perše majas
õnneks mul on sattunud head geenid kui alustasin oli ka mingi 33 cm käe ümbermõõt aga nüüd 7 kuud hiljem vollaa 42 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht hea tulemus arvan.üks tuttav mul on treenind paar aastat sööb 4 – 5 päevas trennis käib 3 kui mitte rohkem kordi nädalas tüüp teeb samade raskustega nagu mina
ja muidugi suurus pole ka midagi hõisata … egas jah kuhugi taha see asi ikka takerdub mõnel …Ahha
Memberpane see sõna google-sse mida otsid ja vaata piltide alt mis seal näitab … kõike seal täpselt vast ei ole aga võtad Estonian – English sõnastiku lahti ja sealt saad ka vast abi
Ahha
MemberNoh väike puhkus ka kindlsti … nii kaua puhkad kui valu enam ei tunne ja mõni päev peale seda ka veel
-
AutorPostitused