Ahha
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ahha
MemberParemal on seaded ja sealt standard ( ma arvan et seda mõtled ) ja see pole uus asi
Ahha
MemberOkey areneb küll reljeef see selle pärast et teed 8 korda! Tee vähem kordi siis kasvab lihas Tee 5-7 korda aga parem on ikka 5 või 6 korda ja 4 seerjat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen lugenud ja on räägitud et Kui sa teed 5-8 korda see kasvatab lihast kui 8-12 teeb reljeefseks ja üle 12 juba vastupanu ehk jõudu!
kle mees sa paned ikka korralikult villast …
ma ei tea kust sa lugend oled aga siit foorumist kindlasti mitte
Jõud: 2 – 5 kordust
Jõud/Mass: 6 – 8 kordust
Mass (koos osalise jõu juurdekasvuga): 8 – 12 kordust
Jõuvastupidavus: 13 – 20 +
ja kindlasti peaksid tegema kordusi aeglaselt mitte kiiresti tühja rapsima
Ahha
MemberJõud: 2 – 5 kordust
Jõud/Mass: 6 – 8 kordust
Mass (koos osalise jõu juurdekasvuga): 8 – 12 kordust
Jõuvastupidavus: 13 – 20 +
vaata lihased ei loe jah kordusi aga nad loevad sekundeid … kui teed min 30 sec ühte seeriat siis on massi trenn kui alla selle siis kisub jõu poole
Ahha
Memberma arvan et siit samast saad kõik need asjad kui natuke ringi vaatad
Ahha
Memberspordijalatseid
Ahha
Membermass tech=?ma isegi ei teadnud, et siuke asi müügis oli
ehk meso-tech?
mass tech ja meso tech on tõesti erinevad tooted … nii palju siis “fitnessist” teabki
Ahha
MemberKui igast siukesest asjast kinni hakata siis me peaks ammu kadund olema ..
Ahha
MemberLYSI õlis nüüd vähem A ja D vitamiini. Lisatud on kaitseks ka antioksüdant E-vitamiin. Õlil on pehmem maitse kui eelmisel mudelil. Hind ikka 0,5 L ~ 120.-soovitan seda väga hea juba teine pudel läheb …
Ahha
Memberlähed noa alla poiss ega muud moodi ei saa mingi 1-2 k 1 sünnimärk (erakliinikus)
Ahha
MemberKas ma sain õigest aru, et sa magad ainult 3 tundi?
Ahha
Memberno kui sa massilisajat tahad see isegi parem kui mass2 … vaadates näitajaid
Ahha
Memberei ole sul mingit lusikat kaasas …
ma soovistaks osta sul whey3 või whey+ ja eraldi kreatiini aga eks ise tead
Ahha
Membertartusgi põlve pikkuseid kääbuseid, ainult vaja ka hantlid kätte anda ning saaks samuti üle eesti tuntud vennikesteks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vähemalt tuli üks korralik post kah
Ahha
Memberno seal mitu kangi ikka … üks kaalub 11 kg ja teine metallist otstega 20 kg
AutorPostitused