Ahfrsk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ahfrsk
MemberNunii, aitäh teile.
Lõpuks kava paigas (esimese plaani juurde jäin) ja annan endast parima, 3 nädala pärast hakkan kava vahetama, siis juba uue jutuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänud.Ahfrsk
MemberAitäh senimaani
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga pidasingi seda silmas, et kuidas neid päevi mõistlik jaotada oleks ?
Hetkel on erialane treening teisipäeval ja neljapäev/reede, oleneb, millal mulle sobivam on.Kuidas oleks treeningulieses mõttes parem sättida neid päevi, kas
E – jõusaal
T – eriala
K – vaba
N – Eriala
R – Vaba
L – Jõusaal
P – Vaba
või pigem
Lükata kõik järjest ära ja nädala lõppu pikk paus jätta ?
E – JõukaT – Eriala
K – Jõuka
N – Eriala
R, L ja P vaba
Ahfrsk
MemberOeh, ega kui ka on mingeid ebaühtlusi kuskil, siis ega ma ise ei oska ikka tuvastada neid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igatahes, võtsin ette ühe hea lihtsa kava ( See sama siin) ning kavatsen seda lükata mingi 3-4 nädalat, kuni keha ära harjub jälle sellise asjaga.
Proovisin täna üles leida Jass Murutalu, ühe eelpool postitanud härra soovitusel, ent kahjuks ei õnnestunud jutule saada.Hetkel küsimus siis selline, et kas jõusaali trenn tuleks teha enne või pärast minu võitluskunsti treeningut ? Ning mis päevadele need (jõusaal) siis sättida, kui mul treeningud (MMA) on T, N ja R ?
Ahfrsk
MemberSeega:
Soovitaksin teemaalgajale alustuseks põhijõudu koos lihastasakaalu korrigeeriva treeninguga.
Sorry, arusaamatuks jääb “lihastasakaalu korrigeeriv treening” osa lausest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahfrsk
MemberHm, no eks elu õpetab.
Homme lõunaks on juba vaja, lähen ostan need ära ja vaatab mis saab, eks kui kauem tegeleda saab kogemusi juurde, siis juba tean ise, mida järgmiste valikul silmas pidada ja mis võiks parem olla.Aga aitäh sellegi poolest
MemberNu siis on hästi, painduvuse ja tasakaaluga mul probleeme pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud.
Ahfrsk
MemberEsimesel neljal leheküljel oli veidike juttu kõrgenduse kanna alla panemisest. Olen näinud, et mõned seda jõusaalis teevad, aga ei tea miks nad seda teevad.
Otsest vastust siin kirjas pole veel olnud, aga kas ma lugesin õigesti ridade vahelt välja, et see on ainult selleks, kui inimesel tehnika välja ei tule ? Aka. varbad või kannad tõusevad õhku, tasakaal kaob ära vms ?
Ehk siis otseselt harjutuse ja treeningu enda koha pealt sellest kasu ei ole, et treening effektiivsem oleks vms ?
Ahfrsk
MemberEnda jaoks panen küll kirja, aga tundub, et kedagi teist see siin eriti ei huvita
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahfrsk
Memberhttp://www.fitness.ee/harjutustepank
hiirega kliki piirkonda, mida treenida tahad ja saad harjutuste näidiseid
Ahfrsk
MemberNii, esiteks tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Otsustasin siiski selle oma leitud plaani järgi tegutseda ja täna tegin ka esimese trenni sellega, Biitseps/selg kava oli täna ja lõuga tegin kohe esimese asjana. Päris läbi tõmbas, hiljem oli küünarvartekõverdamist kangiga+5kg päris raske teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see selleks, nüüd oleks veel viimane küsimus, et kuhu vahele te soovitaks lõuatõmbamise panna sellel päeval, millal ma rinda/triitsepsit… teen ?
Ahfrsk
MemberAga vabad päevad ongi puhkamiseks ju, ega ma vabadel päevadel ei hakka seda lõuga upitama ? Ikka trennipäeval tuleb see harjutus kuskile kavva sisse lükata ikka..?
Küsimus on, et kuhu ? Millal seda harjutust teha ? Kui ma teisel päeval teen (selg, biitseps, jalg, säär) siis tuleks see lõuatõmme esimese asjana teha, samas mõjutab see lõuatõmbe harjutamine ju tohutult biitsepsit, mis peaks hiljem samal päeval kavas olema. Kas siis teen lihtsalt uuesti biitsepsit ? Ehk siis kaks korda trenni jooksul ?
Ahfrsk
MemberNagu ma juba mainisin, toitumine on nii suur ja mahukas teema, et algajal Ei ole võimalik seda ei õppida ega paika saada siin ei mõne postituse ega mõne nädalaga.
See on asi, mis tuleb aja ja kogemusega, ütleb seda minu loomulik intelligents, elukutselised targad saavad vast aru, mis ma mõtlen ?
Selle pärast ma leiangi, et minul oleks sobilikum esialgu kindlasti mõne valmistoote (pulbri) tooteid kasutama hakata, kuna kohe kindlasti ei saa ma oma soovituid valke päevas kätte ja kui ma peaks iga päev kuni pool kilo kohupiimalöga ära sööma, ma ei elaks seda üle.
Aga mul pole aimugi, mida ma tarbima peaks hakkama…kas need valgupulbrid, mis on mõeldud massi kasvatamiseks töötavavad ka peale trenni lihaste taastumiseks ?
Ahfrsk
MemberHm.
Pidades silmas “pulbrit”, oli mul arusaam, et need valgupulbrid on mõeldud nii lihastoonuse kasvatamiseks, kui pärast treeningut lihaste taastumiseks.
“Lihas kasvab puhkamisel pärast treeningut” – lauset silmas pidades, hakkasin ma just nende pulbrite peale mõtlema.
Teine asi, kas ei ole mitte palju lihtsam omale üks sheik valmis teha, mis veel lisaks aitab janu kustutada, kui mune imeda ja ära süüa mingi pool kilo maitsetut kohupiima, et sealt oma 40g lisavalku päevas juurde saada ?
Ahfrsk
MemberUh, tervist jälle.
Pole vahepeal üldse aega olnud tegeleda sellega, aga nüüdseks on asi nii kaugel, et on ka isegi korra juba “trennis” käidud seal lasnamäe kergejõustikuhallis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa mõnus koht, palju ilusaid tüdrukuid võimlemas, keda piiluda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes, raskustega on seal lood, nagu nad on. Eriti lai amplituut raskuste valikul tõesti ei ole, kõige kergem hantel oli vist 15kg, 3×10 seeriat mina sellega ära ei tee, aga ju annad treeningkava ka selle järgi ümber seada, läheb teise teemasse see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga aitäh teile, nagu öeldud, see LKH on täitsa OK koht mulle, kui algajale
MemberAitäh teile.
Ma arvan, et leian tulevikuski siit abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused