Agnes1h
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Agnes1h
MemberOfftopic: Õigekirjast oled midagi kuulnud? Vaatasin, et su eelmised postitused on enam-vähem olnud, kuid sellega siin oled veidi mööda pannud… Ja täpitähed näisid sul ka vahepeal täitsa olemas olnud olevat, kuhu need kadusid?Kirjutagem siiski korrektselt… sina võid ju oma imekirjast aru saada, kuid teistele on see siiski raske lugeda!
Ja eriti kaunis oleks ka offtopic eesti keelde tõlkida!
Ei mingit tülinorimist, lihtsalt väike armas soovitus
??:”>Agnes1h
MemberMilleks neid eelkõige kasutatakse? Tean, et testol on mingi osas spordis, kuid olen ka kuulnud, et testot kirjutavad retsepti alusel välja seksuoloogid patsientidele, kel nt ebapiisav seksuaalne tundlikkus vms. Kas teatud liiki on vabamüügis? Ma ei tea sellest teemast midagi eriti. Kas keegi teab rohkem? Võiks ju rääkida siis sellest siin teistelegi.
Agnes1h
MemberMa just panin oma persikust kena suure ülesvõtte sinna fitness rate asjandusse. Ühtlasi võiks soovitada, et kuidas seda paremini treenida annaks (et ikka vähendamise suunas). Viimati kuulsin, et jõuharjutusi ei tasugi teha sellistele kohtadele, mida suuremaks ei taha, et neid peab hoopis aeroobselt ilma raskuseta liigutama
Aga samas naistel ei pidanud ju nigunii lihast juurde tulema, olemasolev pidi trimmi minema lissalt rohkem?? (sry, et offtopik)
FITNESS.EE RATE
TEEMAVÄLINE VASTUS
Mis?! Seda peput on vaja väiksemaks saada?!
??:”> Peaksid pigem sellele volüümi juurde andma, kui vähendama! Kumerused on ju need, mis naise keha seksikaks teevad. Lame ja olematu pepu nüüd küll seksikas ei ole! Ent räägitakse, et maitsemeele üle ei vaieldavat.Agnes1h
MemberJuba teine selleteemaline postitus. Peab lahtisema pilguga hakkama trennis ringi vaatama
??:”>Mismõttes?! Et minna naistele keelt kõrva ajama?!

Agnes1h
MemberAlati on võimalus mõelda nii nagu Sina seda tegid, aga võib ka teistpidi, nt küsida endalt, kas ma kirjutasin nii, et inimesel tekkis huvi ja võimalus minust aru saada, kas ma kirjutasin nii, et ta ei tahaks teksti silmadega üksnes diagonaalis üle lasta jne. Loomulikult on dialoogis alati kaks poolt, aga siiski on see rohkem selgitajapoole asi, et temast aru saadaks.Sa kordad sisuliselt seda sama asja, mida ennegi ütlesid. Tehes seda nii, et viimane õigusetera jääks ikka sulle – veelkord püüdes veenda kõiki Sinu arvamuse suuremas õiguses (kui nt minu tasakaalustatumas suhtumises.) Kas oli ikka vaja? Äkki aitab juba
Kõik said ennegi aru meist
??:”>P.S. Usun, et olen oma postitused suhteliselt selgelt sõnastanud.
Agnes1h
MemberMõelda võin enam-vähem kõigest, mis mu elus parajasti toimumas on, või on olnud. Ent keha treenimine viib mõtteid ka sageli kergemini seksile.
Agnes1h
Member…et ajame siis selle teema foorumis pikemaks ja avaldame arvamust, kas küsitlust avalehel teha või mitte ?Laitke -EI
Toetage – JAH
vastusega !
terv,
Tom(täna otsustan mina)

Minu meelest pole vaja. Kui tahetakse, tehakse see mõte ilma selletagi ära. Ehk on see mõte juba veebi tagatoas arutlusel? Eks pärast ole näha veebiomanikele, kui palju klikitakse nimest edasi selgesti märgatavale viitele “CV“. Oh, mina olen sellest teemast juba tiba väsinud…
Agnes1h
MemberMa pakun, et vähemalt praeguste weebitreenerite puhul oleks CV link tarvilik “asjast” suhteliselt vähe huvitatud isikutele, kes ei viitsi mingil põhjusel ennast ise piisavalt harida ja ennast kurssi viia isegi sellega, kes on antud ala tipptegijad väikeses Eestis.Minu meelest ei ole need kaks asja ilmtingimata seoses. Miks ei võiks (tohiks?!) uus tundmatu inimene huvi tunda treenerite eluloo kohta kui ka see, kes siin ammu kasutaja olnud ja kes teab palju-palju?! Elulugu on natuke siiski muud kui vaid foorumite postitused treeningu või toitumise osas. Ma nt usun ja loodan, et ma pole asjast suhteliselt vähe huvitatu (või vähemalt enam) aga huvi ikka oleks.
Ma olen juba palju targem kui kuu aega varem nt!
??:”> Loodan, et Blackdom mõistis mind nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Agnes1h
MemberMulle õpetas ema ikka, et kui keegi minust aru ei saa, siis on viga minus mitte teisitimõistjas.Aga kui mõni loeb minu postitusi nii kiirelt silmitsedes, et ta vbl ei märkagi täpselt, mida ma ütlesin või ka hiljem täpsustasin, siis kas see on ikka minu viga?! Ilmselt siiski mitte. Alati on kaks poolt dialoogis
Ma ei saa isegi eitada, et vbl ma ise mõne inimese postitust liiga kiirelt vahest silmitsem ja see lohakas oli. Miskit jääb kahe silma vahele, ei mõista kohe jne jne… Väike enesekriitilisus tuleb kõigile kasuks – nii minule, kui ka teistele
MemberEt point siis selles, et minu arust on nende CV-de ülesriputamine praeguste weebitreenerite puhul väga väikese praktilise väärtusega, sest kõik nad on supertegijad, kes on võõrad vaid asjast mittehuvitatud isikutele, kes ei ole ka weebitreeneri tegelik sihtgrupp. See on muidugi kõigest minu hinnanguline arvamus.Mu idee tutvuda lühitutvustusega treeneritest ei olnud kantud praktilisest soovist. Ma täpsustasin, et see ei olnud seotud toidukavaga. See postitus jäi sul ehk kahe silma vahele. See oli huvi lihtsalt tutvuda inimeste taustaga.
Agnes1h
MemberAgnes1h, sa ära ironiseeri teinekord niipalju, siis vastatakse ka normaalselt ja sa ei pea hakkama jälle uuesti tänitama hakkama, millele omakorda on väga raske “vastasleeri” poolt neutraalselt vastata. Vähem asjatut hõõrumist. Ma pakun, et vähemalt praeguste weebitreenerite puhul oleks CV link tarvilik “asjast” suhteliselt vähe huvitatud isikutele, kes ei viitsi mingil põhjusel ennast ise piisavalt harida ja ennast kurssi viia isegi sellega, kes on antud ala tipptegijad väikeses Eestis.Jah, läks vähe vürtsiseks ka minu poolt. Ehk antakse ka mulle andeks.
Agnes1h
MemberJust nii õpetaja aga saunakommentaare kuuldes hakkaksid sa nutma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelikult ei ole ma üldse kuri-paha inimene ja ka koduperenaised on toredad. Seda enam, et nende probleemides oleme süüdi meie, mehed. Äkki nüüd annavad veebilugejad mulle natuke andeks mu liiga otsekohesed kommentaarid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui ei anna siis mis seal ikka, lisandubki CV-sse minust veel üks punkt: “Veebilugejate peavalu”.
Ma arvan, et nad annavad ikka andeks
MemberTeen ettepaneku: panna ülesse küsitlus, kas saidi kasutajad peavad seda(enesetutvustust) vajalikuks ja oluliseks(sealjuures küsitluse vormingus soovitaks jah/ei vastuseid dubleerida ehk siis 1. jah/ei algajad 2.j jah/ei kogemustega) ! ?See vbl veidi “vägisi sundimine” ei vii kuhugi. Mulle meenub üks Tallinna linna rahvaküsitlus, kus küsiti stiilis: “Ega te ju ometi ei taha, et meie armas muruplats Harju tänava kõrval ehitatakse maju täis?! Te ju ometigi ei pea vajalikuks muudatusi teha ja muruplatsi likvideerida? Kõik on ju niigi praegu hästi! Onju-eksju!?
” Seega, küsimus võidakse alati esitada mitte neutraalses stiilis. Eriti suur tõenäosus on, kui soovitakse teatud tulemust. Aga jonnakus on iseloomuomadus, mida kulturistid hästi omavad. Ma usun, et neil juba ammu stiimul meid siinkohal võita!
??:”> Nagu öeldi, rahuldamatuid ei õnnestu ära osta!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Agnes1h
MemberPäris ok CV.
Aga ega neid rahuldamata koduperenaisi ära “osta” ikka ei õnnestu. Need soiuvad ikka, et S Ü G E L E B.Minu meelest näitasid vastukommentaarid, et kahjuks ei saadud JÄTKUVALT aru, et asi EI OLE kompetentsuse küsimuses, vaid ka nt Bonsuna tahtmatuses aru saada, et meid huvitab põgus ülevaatlik info treenerite kohta. Kahju. Aga kui inimene ei soovi aru saada, siis ei saa vägisi sundida.
Bonsuna, sinu kommentaar rahuldamata koduperenaiste kohta, on väga ebaintelligentne! Minu meelest Sina siin seda endale lubada ei tohiks! Selliseid kommentaare rebi sõpradega saunas, mitte siin. Tingimusel, et soovid, et veebilugejad sinust lugu peaksid.
Agnes1h
MemberVähetõenäoline, et kookosõli saab olla sama võimas kui hormoonpreparaat! Võib-olla on taimeõlitöösturid kookosõli võimsa tagasituleku pärast niivõrd närvis, et valmis ükskõik milleks. Vastust ei saa me vist kunagi teada!Inimestel, kellel kilpnääre jamab, võibki ootamatult alatalitlusest ületalitlus saada või ka vastupidi, isegi siis kui mingi versioon on aastakümneid domineerinud. (Külastan isegi kord aastas endokrinoloogi). Mind see näide veel ilmtingimata ei veena, et see muutus oli AINULT sellest õlist. Ent vbl oli see niikuinii toimuvas muutuses soodustav tegur?!, kui arst ennegi selliseid ohvreid oli näinud. Mine tea jah, milles tõde oli.
-
AutorPostitused