Agnes1h
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Agnes1h
MemberArst kirjutas välja antidepressandid. Nüüd siis tahakski teadjatemalt teada, kuidas see treeningut ja lihaskasvu mõjutab? kas tohib ka kreatiiniga koos tarbida? On kellegil mingeid kogemusi’?mõtetud kommentaarid paluks endale jätta!
Hmmm… ära nüüd palun väga pahanda, et tiba mööda vastan küsimusest, kuid antidepressante kirjutatakse ju ikka välja kui elu, meeleolu, vaimne pinge väga tuksis on. Kui sul aga jätkuvalt alles tahe ja ka aeg trenni teha, siis polegi ehk nendeks nii suurt põhjust? Ikkagi keemia see. Pealegi on trenn niigi vaimset pinget alandav… Tõsi, tänapäeva arstide ja inimeste teadlikkus antidepressantidest suureneb (mistõttu neid ka julgemini välja kirjutatakse), kuid… ikkagi! Noh, ehk juba saadi aru, mis mõtlesin.
Agnes1h
MemberMure siis järgmine – laps on nüüdseks kohe-kohe 7. kuuseks saamas ning minul endiselt kukil 5 üleliigset kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 27 aastane, 164cm pikk ja kaalun 55 kg, tegelikult täitsa norm kaal nagu aga mina pole rahul. Rasedusega võtsin juurde 22 kilo aga enamus kadus sünnitusega ja sellele järgnenud paari kuuga, nüüd sudele. Praegu olen nagu sült – nii kui näpuga torgata – lödisen.
Kas tasuks endale jalagade treenimiseks näiteks väike stepper muretseda (mees laidab maha selle mõtte, polevat kasu) või on ka muid lahendusi.
Kuidagi jube pikk jutt tuli aga ehk oskab keegi nõu ja jõuga aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hästi aitab selle nn lödiseva peki vastu LPG tselluliidi ravi. On ka SPM, body wrap jms möks aga mina soovitan LPG-d. OK, kallis
on see tõesti, kuid väga mõjuv. Vägagi trimmib!
??:”> SPM-i ei soovita, sest sellega on asi pärast kuuri sama 2-3 kuu pärast, mis oli enne kuuri.Agnes1h
MemberNii kaua, kuni ma ei tea, kes rahastab selliseid uuringuid, suhtun ma nendesse uuringu tulemustesse kaunis skeptiliselt.Külmas keskkonnas kehatemperatuuri langedes suureneb vöötlihaste pinge järk-järgult ning vähehaaval tekivad tahtele allumatud lihasvärinad. Isomeetrilise lihastööna toodavad need tõhusalt soojust ja kasutavad energiaalikana põhiliselt organismi glükogeenivarusid. Lihasvärin võib hetkega tõsta ainevahetuse 4-5 kordseks. Mitu tundi kestva külma käes viibimine kulutab energiavarusid ja lihasvärina soojuse tootmise võime nõrgeneb. Organismi keskmise temperatuuri vähenemine 3-4*C võrra suurendab süsivesikute oksüdatsiooni 600 % võrra ja rasvade oksüdatsiooni 60 % võrra. Glükogeenidepoode tühjenemine kiirendab küll rasvade kasutamist külmas keskkonnas, kuid napp verevarustus (külmas veresooned ahenevad) halvendab rasvade mobiliseerimist. Nagu on teada, siis “rasvad põlevad süsivesikute leegis” ja kui on otsas süsivesikud, siis ei toimu ka rasvade põlemist. Sellega on seletatav, miks inimesed külmuvad talvel surnuks, kuigi inimkeha rasvade energeetiline koguväärtus on 100 000 kcal ja süsivesikutel ülimalt 2000 kcal.
Kas seda juttu on võimalik ka kuidagi lihtsamini seletada?
??:”> Oot, ma ei saa aru… räägitakse ju et trenni alguses kuluvad süsivesikud ja siis lõpus hakkavad rasvad kuluma, ja et see ongi normaalne… aga eelpool kirjeldatud jutu osas, siis et kui süsivesik otsas, et siis rasv ei kaogi enam trenni tehes?
november 7, 2006 at 7:23 p.l. in reply to: Protein No 1 – õudne, kuidas te seda juua suudate!? #94349Agnes1h
Memberpool aastat segasin endale FAST’i jooki. pärast trenni võtsin poolteist supilusikat Hera’t ja poolteist supilusikat Sojat, segasin poole liitri veega ning asi tuli ülimalt MAITSEV! selline mõnus neutraalne jook, seda oli hea isegi leivakõrvaseks võtta.täna joon siis esimest korda Tai Kane Protein No 1 jooki. neli supilusikatäit segatuna poole liitri veega – lõug tahab krampi kiskuda ja vägisi tule okserefleks kurku. kuidas teil see lääge magus maasikasulp ometi alla läheb? mida teha, et see jook ometigi kuidagi joodavamaks muuta?
jah ma saan aru küll, et Tai Kane hüdrulüüsitud valk on lihasekasvatamiseks efektiivsem kui FAST’i hüdrolüüsimata valk, aga kohe kuidagi ei tahaks suurema lihase nimel sama vastikut jooki nüüd iga päev jooma hakata. äkki annab seda asja ikka kuidagi parandada veel? see lääge maasikamaitse on ikka päris jube.
Pane ükskõik mis hapukat asja hulka!
Agnes1h
Membertere!kuulsin sellisest kokteilist Herbalife,kuidas see mõjub kas inimesed on selle tulemustega rahul olnud?
Mina ise tarvitan nende põhisheiki aeg-ajalt. Ja ma ise ei müü seda asja. Ja tulemused on ilmselgelt märgatavad. Ka mu mitmed lähedased on proovinud ja on rahul olnud. Teisi vitamiine ma ei tarvitagi.
Selle HL-i probleem on minu meelest nende müüjad. Need on Eestis tõeliselt tottakad inimesed. Kui vaadata nende kampaaniat ja tutvustamise viise, siis see on veel tobedam… See lihtsalt ei jäta normaalsele eestlasele normaalset muljet ja nad üritavad selgeks teha, et sa justkui peaksid tarvitama KÕIKI nende tooteid ühekoos. Et ainult siis on tulemus. Jah, muidugi siis on tulemused suuremad. Tean.
Ise ostan seda toodet õe käest, kes vaid sealt endale ja lähedastele ostab. Laiema müügiga ei tegele. Seetõttu õnneks ma ei pea kohtuma nende levitajatega, kes kaunis pealetükkivad võivad olla.
Mina ise julgen asja soovitada küll. Aga tarvitage õigesti neid. Vastavalt juhendile. Mitu korda päevas, kas enne või pärast sööki, või kuidas vastaval tootel ette nähtud.
Agnes1h
MemberTean, et inimesed täiesti edukalt mõõdukas tempos talvel suusatavad, aga ausalt öelda huvitaks mind, kas see jooksmine kurgule liiga karm talvel ei ole? Eriti kui väga külm on? Mulle tundub, et jooksmine võtab selle õhu värgi kurgusüsteemis veel paremini “käima”, kui nt suustamine.
Tahaks ise ka talvel joosta aga ei julge… Just nüüd kui lumi maha tuli oli esimesed kolm päeva hommikuti ja välja minnes kurk kohe kahtlane… valulik. Neelasin kurgutabeltte raviks. Aitas õnneks Ja kusjuures ma ei viibinudki eriti palju väljas, kael oli salliga kaetud korralikult, külm ka ei hakanud… No mitte ei saa aru… kuidas ma veel jooksma julgen minna! Appi! Aidake kuidagi!
Millest alustama peaks? Kas parim alustada jõusaalis jooksulindi peal trenni, et väljas olles võhma oleks ja ma kõndima ei jääks… Pole spordiga jälle oma kolmveerand aastat tegelenud
Tahaks laiskusest lahti saada.On see ikka tark mõte talvel sörgitada? Või see ainult väga tervetele purikatele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Agnes1h
MemberTeate, kui aus olla siis olen ka mina pigem märganud, et kui jooksen kiirelt (nt pärast jõusaali treeningut), siis kaal langeb kiiremini kui tuimalt pikalt madala sagedusega ratast või midagi muud teha.
Agnes1h
MemberTundub suhteliselt usutav. Mul endal ka pulsikell ja annab sama tulemust. Teinekord ka vähem kui vähem rabelen.
Agnes1h
MemberHmm… L-karnitiin? Kas keegi veel mingeid selle aine omadusi teab peale selle, et põletab rasva??? Olen kuulnud, et need rasvapõletajad võivad olla teinekord ülikahtlased asjad. Panevad pulsi kiiremini tööle ja keeravad ka kilpnäärme ainevahetuse korrast ära… Kas ka see aine??? Äkki mõni teadjam teab vastata? See aga et see ka rohelist teed sisaldab on vist jah suht positiivne, sest see küll ju peaks looduslik komponent olema.
Agnes1h
MemberHmm, see vist pole eriliselt tõhus toode. Ilmselt biolab ei ole siiski päris niisama tühipulber, kuid olen ise tarvitanud biolabi ja ka muud toidulisandit ning biolabis mõju ma küll ei märganud. Õde arvas sama moodi, et biolabist on paremaid. (Ta ka proovis pikalt neid toidulisandeid). Aga hind on muidugi soodne.
AutorPostitused