Agnes1h
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Agnes1h
MemberKükid (ei ole süvenenud, milliseid jalalihaseid need täpselt treenivad, kuna see on vist ka ainus harjutus, mida kodus jalgadele teha annab)Mina mingi spets pole aga mulle tegi Fred Antson jõusaalikava ning seal on sees kolm harjutust jalgadele, mida saab hantlitega teha. Mingeid jõusaali masinad ei pea jalgadele üldse kasutama. Need on kükk hantlitega etteastes, kükk – käed puusas ja ettekallutused hantlitega käes. Läbi võtavad nii reie ees-, taga kui ka siseküljelihased. (kindlasti on neil lihastel tegelikult peenemad nimetused, mis mul meelde ei tule). Ja need pidid nii tõhusad harjutused olema, et piisavat suisa vaid kahest seeriast (2×10-12) Ja pingutust nõuavad need kõvasti tõesti! Ikkagi Fredi soovitus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga vat ma ei, kuidas sulle neid siin nö joonistada ette. Ehk leiad need kuskilt harjutuste pangast või saad kellegi käest abi. Kahtlustan, et neid harjutusi võidakse teha ka body pumpingus, kuid kontrollinud ma seda pole.Agnes1h
MemberBONSUNA=Marek Kalmus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingit spets diplomit ei oma toitumis ega ka treeneritöö alal. Samas olen treening ja toitumiskavasid koostanud juba üle 10ne aasta inimestele. Võin öelda, et kõike seda mida ma inimestele soovitan olen kogenud omal nahal, samuti on soovitud eesmärgi saavutanud paljud inimesed kes on mu nõuandeid kuulda võtnud. Webtreenerite hulgas on ka spets koolituse saanud inimesi kellel vastav diplom ette näidata. Minu “diplomid” on minu saavutused spordis ja inimesed kes siis on saanud abi või ei. 100% PRAKTIK teisisõnu.No vot! Aga miks siis ei võikski olla teiste CV-de kõrval, kus teistel on vbl mõni kool mainitud, et sul on aastatepikkune praktika!? Ega see “CV” pole sellevõrra halvem! Natuke tekib kahtlus selliseid põhjendusi kuuldes, nagu neil, kel pole koole märkida, tunneksid komplekse vms, et ärgu olgu kellegi CV väljas! (Oh, pole nüüd vaja hakata selle peale mulle vastu lajatama ja tõestama, kuidas te mitte mingeid komplekse ei tunne! Ilmselt ei tunne ka! Pole vaja nii tuliseks ajada!)
Ja see, et elus on asjad nii, et kel on kaunid paberid, vbl ei tunne eriala ja vastupidi, on ammu selge kõigil niikuinii! Viimane asjaolu siiski ei saa olla põhjenduseks, miks ei saa endast CV taolist lühitutvustust panna siia veebi! Mõistlik inimene hoiab niikuinii silmad-kõrvad lahti ja on parajalt kriitilise meelega (sõltumata nt treeneri praktika vs diplomid olemasoludest) kui kuulab tema nõuandeid.
Ma ei üritanud Teile siin muud öelda kui, et ma tunnen enam huvi siin saidil mainitud treenerite ja spetsialiste suhtes!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui ma tahan saada kiiret ja põgusat ülevaadet, siis üks CV on super selleks! (Viimane asjaolu ei välista ka võimalust, et ma siin foorumis spetsialiste postitusi lugedes neist ja nende teadmistest enam teada saan. Kuigi, foorumit lugedes nüüd sama muljet ei saa – pigem killustatud mulje. Teemad siia-sinna.)Kui see sõna “CV” nüüd kulturistele nii vastumeelne on, siis kirjeldame seda teiste sõnadega – lühitutvus spetsialisti/treeneri osas. CV-sid saab koostada teatavasti väga erinevas stiilis. Need võivad olla “kuivad” ja mittemidagi ütlevad, kuid ka “mahlakad”. Igaüks saab rõhutada just oma tugevusi! Ja keda treenerite/spetsialiste lühitutvus ei huvita, ei pea seda lugema!
Minule meeldiks kiigata treenerite lühitutvustusse! (Lisaks muule infole, mida ma siit saidist leida saan) Neetud, saage aru sellest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See, et kellegil on mingi kurat teab mis lühenditega litsents, ei ütle mulle midagi! See kah pole nii huvitav, et ma saan teada OldManile klikkides, kui vana ta on või mitu postitust tal on!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> St see pole see, mida ma teada tahaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägisi kipub tekkima tunne, et on tekkinud justkui kaks leeri selles teemas, KES MITTE KUIDAGI TEINETEISEST ARU EI SAA!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas me võiksime üksteistest aru saada???Dusky ja Aile, aitäh toetuse eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S. Aga inimesed võiksid julgemini ka kommenteerida mu algset teemat!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Agnes1h
MemberMoelooja Giorgio Armani annab meestele 20 nõuannet, kuidas stiilne olla, saavutada kõrget enesehinnangut ning leida tee eduni, kirjutab Timesonline.16. Valige neutraalsete toonidega rõivad, sest need peavad moetrendide muutumisele kõige paremini vastu.
Ma olen kõigega nõus neis punktides, kuid mida tähendab “neutraalsete toonidega”? No mis iganes aga minu meelest kannavad Eesti mehed liiga palju musti toone – must, pruun, hall ja tumesinine. Ma arvan, et Eesti mehed võiksid julgemini kanda rõõmsaid, erksaid ja heledaid toone! Need annavad Teile sära ja optimistlikku imidzit juurde. Psühholoogid räägivad ka (ala)teadlikust värvide mõjust. Kui talvel ei saa pori tõttu heledaid pükse kanda, siis on tuhandeid värvide võimalusi pluuside, kampsunite ja polode näol!
Membersee on küll muretsemist väärtk, kuna olen käinud siin nüüd jõusaalis ja kõvasti trenni teinud ja kõht ei olegi vägapalju saldamaks muutunud, kuid rind on ikka päris palju väiksemaks jäänud.Kui palju on palju? Kui muutus on rohkem kui kaks numbrit väiksem korv, siis ma nõustun, et on palju. Siis tuleb valida vist?! Ma tean, mis mulle meeldiks rohkem! Igal juhul väiksem rind ja kenam kõht. Tissi puhul pole nüüd suurus ka ainuoluline. Kuju loeb ka! Ja mõned ütlevadki, et vaid sellest see kaunidus ja esteetilisus sõltub. Aga maitse üle ei pidavat vaieldama… Muidugi kuju kannatab kui ollakse kunagi paksem olnud.
Agnes1h
Member………….3) Ja mis pärast tavaliselt edasi saab, kui vajalik kehakaal saavutatud ja edaspidi vaid soov kaalu hoida?………………Kava koostajaga edaspidine kontakt: Isiklikult vastan küsimustele ja annan nõu inimesele seni kuni tal küsimusi jätkub. Siiani olen seda alati teinud. Kahjuks või õnneks ei jätku inimestel küsimusi eriti kauaks. On see tingitud sellest , et kõik on nö. “reele” saanud omadega või……..?
Usun, et ka mingi % üritajatest lihtsalt loobub mõne aja jooksul ja ei viitsi treenerit tülitada.
AGA TÜLITAGE, TÜLITAGE NII TIHTI KUI KÜSIMUSI TEKIB, AINULT NII JÕUATE ÜKSKORD SELLENI, ET OSKATE ÜKSKÕIK MIS TOIDUVALIKUST LEIDA ENDALE SOBIVA NINAESISE.
Aga vot, Sinu osas Bonsuna, ma ei teagi (veel) täpselt, kes sa oled! Kui ma seda kava asja käisin uurimas, siis seal ei ole kava koostajate hulgas nime Bonsuna. Ja ise ma (veel) nii teadlik ei ole kulturiste nimede, kasutajanimede ja piltide kokku viimise osas. Anna mulle igaks juhuks palun teada, mis su õige nimi on! Kuigi, kui ma kava tellin, vbl peaksin Otti eelistama? Teda saan ehk vähemalt Revalist vist näha vahest, kuigi ega ma tea ka, kas see lõppkokkuvõttes midagi juurde annab. Üldiselt ma ei oma mingeid eelistusi eriti, kelle käest seda kava siis tellida.
Ja muide, minu meelest oleks etem, kui spetsialistid oma õigeid nimesid siin foorumites kasutaksid. Mis on nt OldMani ja Jrx õiged nimed? Jep, kulturiste maailmas kindlasti teatakse aga mina nt ei tea! Ok, Jrx nime juhuslikult sain mingist artiklist teada, kuid paljude teiste nimesid ei tea siiani.
Ja veel fitness veebi tegijatele! Minu meelest võiksid siin olla üleval ka treenerite/spetsialistide CV-d. Nt hiljuti rääkisin oma tuttavale kehkaõpsile Fredi toitumispõhimõtetest rasva põletuse osas. Ta oli veidi kriitilise meelega ning küsis seepeale, mis ta täpne haridus on? Mis ülikool, mis eriala jne? Ma ei teadnud eriti vastata. Mingi litsents on siin veebis mainitud treenerite lingi all, kuid ka Google ei andnud enam infot. Kui te olete siin profid treenerid/spetsialistid ja kõrgelt haritud, ei tohiks ju häbeneda oma CV-sid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mind küll huvitaks selline sportliku ja haridusliku elutee käik huvipakkuvate treenerite osas.Agnes1h
Member………….3) Ja mis pärast tavaliselt edasi saab, kui vajalik kehakaal saavutatud ja edaspidi vaid soov kaalu hoida?………………Tüüpiline “HIRM” on jah kahjuks selline, et kas ma pean eluaeg siis nii sööma? Kahjuks ajutine dieedipidamine püsivat tulemust ei anna. Selles lauses on kõik juba öeldud kui loogiliselt mõelda.
Oleks imeline kui peale saavutatud kehakaalu hakata jälle suvaliselt sööma ja vormis-trimmis keha püsiks-säliks.
Hea ütlus on: Sa oled see mida sa sööd!
AGA TÜLITAGE, TÜLITAGE NII TIHTI KUI KÜSIMUSI TEKIB, AINULT NII JÕUATE ÜKSKORD SELLENI, ET OSKATE ÜKSKÕIK MIS TOIDUVALIKUST LEIDA ENDALE SOBIVA NINAESISE.
Ei, mul seda hirmu ei ole. Pigem oli hirm see, et kas see kava ikka nii mitmekesine, et kõik vajalikud eri toidud sees või et kas ma ikka ise pärast neid valida oskan. Kuigi jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ebatervisliku eluviiside puhul inimesed muidugi ka ju pitsade vahele söömisel ei mõtle, kas on nüüd piisavalt omega rasvu saanud jne… Sedand kyll jah…Agnes1h
MemberEks nende soovitustega on nii, et sellest hoolimata ei pruugi sa leida üles neid õiged mudeleid, mis sobivad. Seega ei jää muud üle kui vajadusel lasta need sobivaks õmmelda personaalselt õmblejal. Kui seda teenust ei tarvita, ei pruugi selle idee peale tullagi. Ise aga kasutan seda võimalust, sest sageli lihtsalt muud üle ei jää. Ka teksasid annab kohendada paremaks puusade ümbert. Võid mult personaalselt mu õmbeleja kontakte küsida, kui lõpuks sobivat firmat ei leia.
Agnes1h
MemberEsiteks mida rohkem sinust teada seda täpsemalt saab ka ajaliselt kava koostada (miss kell ärkad, sööd, treenid jne.)Tehakse päevane näidiskava kus peaks olema õige toitainete vahekord, millal mida, kui palju jne. Teiseks soovitused mida millal vahetada ja mille vastu, see selleks et ei peaks iga päev sööma ühtemoodi, vaid et oleks ka vaheldust ning samas säiliks toitainete õige vahekord. Vähemalt mina toimin nii.Hehee! Ma küsisin väheke täpsemini aga ma loodan, et siis kokku vastatakse mu küsimused ära, kui ühele kava koostajale vastamiseks liiga palju. Eriti huvitas mind see, kui pikale ajale see u kujuneb sh asendusvalikutega. Ma olen seda kava juba peaaegu tellimas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Innustage mind nüüd tagant täpsete vastustega, et ma selle lõpuks ära telliks!
MemberNo seda olen ma Morozzi puhul juba ammu kahtlustanud …Need rinnahoidjad seal on muideks vääga seksikad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke peaks veel soengut kohendama! Pikemad juuksed oleksid naiselikumad!
MemberParaku on nii, et üldjuhul koguneb rasvakiht just puusadele ja reitele, mis tähendab seda, et kõhulihased korralikult välja hakkaksid paistma siis peab rasva % üsna madal olema. Isegi looduse poolt suurema partii omanikud kaotavad tublisti tänu sellel ka oma rinna ümbermõõdus. Ja kui need peaksid niigi propotsioonist väljas olema siis tõenäoliselt ei jää sel juhul üldse midagi järgi. Selle vastu on rohi olemas – silikoon. Näiteks enamus naisvõistlejad lähevad varem või hiljem seda teed, kuna see mõjutab ka võistlustulemust üsna oluliselt, rääkimata enese rahulolust.Ärand tütarlast ära hirmuta! Ta pole ju kulturist (minu meelest).
Agnes1h
MemberMuidugi on see võimalik, et VÄGA palju ei väheneks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii sa küsisid! Aga kui sul tõsisem pekikiht tekkinud ja vaja dieeti pidada, et kõht lamedamaks läheks, siis võib veidi rind väiksemaks minna küll. Samas, ei pruugi seda ka juhtuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaevalt, et see väike muutus üldse muretsemist väärt on. Sa ju ei plaani alla võtta mitmekümneid kilosid… või siiski? Vaevalt, pilti vaadates.Agnes1h
MemberMul just vastupidi, absoluutselt ei taha siis süüa ja magus ajab lausa iiveldama. Kogu aeg on täiskõhu tunne ja söömine toimubki mul sel perioodil kella järgi. Lihtsalt vaatan, et nüüd on nii ja nii mitu tundi möödas ja tuleb vist süüa.Ent tahtsin treeninguteadlikemalt küsida, kuidas on sel perioodil lood trenniga? Mul mees ei taha mind siis eriti trenni lubada ja kui ikka lähen, ütleb, et ise tead, kui loll oled. Ei taha ju minemata jätta, kohe on jube paks tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma eeldan, et mees ei taha trenni lasta, sest arvab, et siis ei peaks treenima?! See on mingi nõukaaegne uskumus vist, et päevade ajal ei tohi trenni teha. Kui enesetunne lubab seda vabalt teha, siis ei ole selles midagi halba. Seda räägivad ka nii arstid kui ka treenerid. Ütle seda talle siis! Imelik küll, mille peale naisi lollideks peetakse…
“>Agnes1h
MemberLinoleenhape on Omega-3 rasvhape ju, edasi mõtle ise, miks magusaisu kadus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellisel juhul võib teha linnukese linonleenhappe tablettide mõju kohta!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõjuvad!
“>Agnes1h
MemberSeda sa kuulsid kroomitablettide reklaamtekstist.Aga ma pole veel kuulnud et kroomitabletid magusaisu ära võtaks…
“>Kui ma ütlen Sulle, et mulle on mõjunud, siis ma olen tõesti esimene, kes nii väidab? Siis ma väidangi nii! Proovisin kunagi konjugeeritud linoleenhappe tablette, kuhu oli ka kroomi lisatud. Otseselt magusaisu ohjeldamisega probleeme ei olnud ennegi, ent pärast seda kadus magusaisu veelgi enam. Kui tabletid lõpetasin, siis mõni aeg tekkis väga terav magusaisu. Mõne aja pärast see möödus õnneks.
Pane nüüd märkmikusse linnuke kirja, et üks inimene Sulle nii väitis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Agnes1h
MemberTõenäoliselt on su organismis millestki puudus, ilmselt kaaliumist.Ja mina olen kuulnud, et kroomi puudus pidi magusaisu tekitama! Seda kroomi lisatakse isegi mitmetesse dieedi-tablettidesse seepärast. Või on see eriline juhtum, mis shokolaadidesse puutub?
“>Kuidas siis on?! Kaalium vs kroom omadused.
-
AutorPostitused