agnes-k
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
agnes-k
MemberMure siis järgmine – laps on nüüdseks kohe-kohe 7. kuuseks saamas ning minul endiselt kukil 5 üleliigset kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 27 aastane, 164cm pikk ja kaalun 55 kg, tegelikult täitsa norm kaal nagu aga mina pole rahul. Rasedusega võtsin juurde 22 kilo aga enamus kadus sünnitusega ja sellele järgnenud paari kuuga, nüüd aga seisab kaal paigal ja pigem kipub taas üles minema (enne rasedust kaalusin 51 kg). Eks mureks pigem ongi selline lodevus ja puusadele, kõhule kintsudele kogunenud pekikiht kui nüüd konkreetselt need kilod, sest paks ma pole. Aga trimmi tahaks ennast saada – tagumiku pringiks, jalad sihvakaks, kõhu lamedaks ja puusad saledaks
Kindlasti aitaks trenni minemine eks, aga seda ma kahjuks veel oma tissitita kõrvalt teha ei saa. Asi mida teha saaks, oleks jooksmas käimine, aga
??:”> no mitte ei suuda ennast sundida – jubedalt hakkab vastu. Keskkoolis olin üks parimaid jooksjaid aga kuna kehalise õpetaja mind vastu tahtmist sundis võistlustel käima, siis sealt tekkis jooksmise suhtes tõrge ja no kuidagi ei saa sellest üle..Aga et mis abi ma siis nüüd tahan? Absoluutselt teretulnud oleksid kõik nõuanded harjutuste kohta, mida saaksin kodus teha (kõhulihaseid hakkasin tegema) ning millest oleks abi puusadele, tuharatele ja kintsudele. Praegu olen nagu sült – nii kui näpuga torgata – lödisen.
Kas tasuks endale jalagade treenimiseks näiteks väike stepper muretseda (mees laidab maha selle mõtte, polevat kasu) või on ka muid lahendusi. Kuidagi jube pikk jutt tuli aga ehk oskab keegi nõu ja jõuga aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4 lisakilo on imetamisperioodil vägagi normaalne (enamus sellest on su rindades) ,seega mingitele dieetidele pole mõtet aega raisata eriti kuna kaal on ok. aga hangi endale mõni treeningvideo (a. la shaping) ja väikesed hantlid, siis saad kodus muudkui usinasti vehkida ja videoga ei lähe asi nii üksluiseks ka.
agnes-k
MemberÜldiselt peaks mõtteainet andma siinsamas hiljuti avaldatud artikkelhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
ning artikliga seotud teema siin foorumis.
Nii, sain ennast nüüd registreeritud ka.
Kas see artikkel ei käi eelkõige mitte proffessionaalsete kulturistide, kohta, kes iga päev treenivad?
Jõusaali olen üldiselt siiamaani kartnud, sest nagu ma juba mainisin on mul õlad ja õlavarred ebanaiselikult lihastes (nagu proportsioonist väljas võrreldes ülejäänuga) ja jalad samuti. Palju ujumist, uisutamist ja hulgi raskete asjade tõstmist-kandmist varasematel aastatel.
Peale lapse saamist aga tunnetan väga teravalt, et kõht ja selg vajavad treenimist. Proovisin pool aastat shapingus käia aga selle mõju tundsin ikkagi ainult õlgade laienemises, nii et jätsin pooleli.
Millised jõusaali harjutused taljele kõige paremini mõjuvad? Ja siis veelkord – milline peaks olema dieet, et massi juurde ei tuleks.
agnes-k
Membermismoodi täpsemalt see välja näeb kui pimesoolega on asjad korrast ära, kas on selline pidev valu ja liigutada ning pingutada üldse ei saa? Ja mis vöib seda tekitada?Kindlasti peaks arsti juures kontrollis käima. mul kestis kogu see jama kuu aega, kaks korda sai kiirabiga haiglas käidud, enne kui nad ära tuvastasid, milles asi, sest mul oli pimesool veits teise koha peal kui tavaliselt kombeks on
??:”>aga ultraheliga tehakse probleem kiiresti selgeks ja riskida pole ju mõtet, sest kui pimesool lõhkeb ,siis on jama palju.
-
AutorPostitused