aggressive
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aggressive
Membersoovitaks arstiga rääkida juba peale esimest paari korda. ninajooks arvatavasti kõrgest verejooksust tingitud jah.ok
aggressive
MemberKui nina ei nokkinud siis jh.Kui tihti selline asi juhtuma hakkab siis tasub arstiga rääkida.
õnneks esimest korda jh.
aggressive
MemberProovi seda ka:http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5471
Kui raskused õiged valid ja lihast korralikult ka tunnetada üritad, siis on võimatu, et su biitseps valusaks ei jää!!!
proovisin seda ja olen tulemusega rahul, jäi korralikul valusaks ikka. Paraku alustasin liiga suurest raskusest.
aggressive
Memberpeabki seda argo aderi gym tv biitsepsi treeningut proovima. Suht julm tundub. Kui see ka ei aita, siis teen vast mingi pausi sisse, polegi ammu nädalast pausi olnud.
aggressive
Membermul kõhulihased ammu väljas…lihtsalt ei arene enam edasi nii kergesti
aggressive
Memberaga kuidas siis..et ylakeha ja alakeha?
ma ei oska nii jagada…et ylakeha siis õlad, selg, rind ???
aggressive
Memberaa…ok
aggressive
Membernii et põhimõtteliselt võin küll sellist kava teha…
muidu peapööritus on ületreeningu tunnusmärk? mul viimasel ajal on hakanud keset trenni pea ringi käima…see võib vist olla ka aeroobse trenni puudumisest vist..aeroobset ei tee yldse praegu
aggressive
Memberüks küsimus siis veel: kas treeningut peab alati tsükeldama(massitsükkel, jõutsükkel, reljeefitsükkel)?
ma mõtlen et kui need kõik läbi teha(igayks umbes 3 nädalat), kas siis hakkan neid otsast peale tegema või teen tavalist (3×6-
treeningut? -
AutorPostitused