Aftermath41
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Aftermath41
MemberAlustasin siin uuesti trenniga u 5-6 kuud tagasi, vahepeal olid mõned v’iksemad pausid(vigastused) nädal vms kuna ala selg oli väga nõrk.
Olen 26 a vana ja 176 cm pikk ja olin umbes 85 kilo trenni alustaes, normaalne kaal jääb mul sinna 75 kanti muidu.
Tahtsin rasvast lahti saada ja lõppude lõpuks oma kõhulihased välja saada nn 6pack…..
Hetkel olen umbes 72 kilo , rasva protsent oli 2 nädalat tagasi 16. Nii kerge pole ma pea 10 aastat olnud,
Hetkel jälgin 5 päevast kava. 3 trenni 1 vaba, 2 trenni, 1 vaba.
Vabadel päevadel käin jõukas ns jooksmas ja kõhtu tegemas vms, nii tänagi… sai jookstud 20 min ja siis 3 ringi lõua tõmmet, Järsku lõi sellise nõrkuse peale nagu oleks pilves, otsustasin kodu minna ja ikka on selline tunne nagu oleks haige , külmavärinad natuke jne
toitumisest siis : iga hommik tühjale kõhule tund aega kõndimist. u 10.30
4 munavalget +1 kollane
200g kodujuustu koos tomati ja kurgika.
3 omega 3 kapslit ja tass kohvi..
Mis sa kollasega teed? ja kui sa kollase ära viskad, miks sa siis lisaks omega 3 võtad, mis asi huvitav seal munakollases siis on??
Umbes tunni ajapärast trenni peale sööki. u 12
peale trenni Banaan ja tagaliselt ootan 2-3 tundi enne lõunat kuna olen kuulnud et pidi aitama kaalu kaotada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tühi kõht ei aita kaalu kaotada, korralik toitumiskava aitab kaalu kaotada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõuna ; umbes 4-6 vahel oleneb kui tühi kõht on
u 80 g pruuni riisi, u 200 g kanafileed, köögiviljad ( pmst 4-5 korda nädalas on keedetud broccoli ja lillkapsas koos porgandiga.
Vahest loomaliha , kalkun vms Kõrvale tass piima tavaliselt, kui piima pole siis vesi
järgmine söögikord on täiesti suvaliselt u kella 22 ajal õhtul , 200 g kodujuustu koos tassi piimaga… kõik piimtooted on LOW fat + puuvili
Enamasti jääb silma, et rasva on su menüüs VÄGA VÄHE, ega rasva söömine sind rasva ei aja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puuvilju söön toidukordade vahele ka… rämpsu umbes 2-3 korda nädalas ,,,, krõpsud +magus
Küsimused siis peale seda segast teksti : Kuidas sellise kavaga lihas kasvab? Mida võiks lisada? Süsikaid hommikuks ? vms
Ma ei kujuta ette, kuidas nii vähese toiduga lihas kasvab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida lisada, seda saab juba teada kui sa arvutaksid kõik asjad välja, rasvad, valgud süsivesikud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõunumbrid iseenesest paranevad koguaeg , täna oli esimene kord kui selline nõrkus võttis mind.. Võib see olla stressist kuna olen kaotanud palju kilosid?
Alguses jõunumbrid paranevadki jõudsasti. See nõrkus on pigem vähesest toitumisest
Hetkel olengi omadega ummikus , ei tea kas oleks mõtet natukene ülesse bulkida ennast ja siis teha Cuttimine või siis jätkata niikaua kuni olen saanud 10 protsendi ringi rasva protsendi.
Kas kaalutõus või kaalukaotus on tõesti nii jõledad sõnad, et peab kasutama bulkimine ja cuttimine????? Seda tead sa ikka ise, mida sa oma kehaga teha tahad, kas kasvada või kaalu kaotada. Tee rahulikult trenni edasi. Soovitan tellida toitumiskava ega asjad niisama juhtuma ei hakka. Kui viitsid piisavalt foorumis ringi tuuseldada saad ka palju infot kuidas ja kui palju süüa, ühesõnaga sööma peab palju ja õigeid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> LOL on küll jah kui pole Eestis elanud 10 a. Ütleme siis nii et olen jõuka trenni teinud 6 aastat umbes , trennid on katki jäänud alati , tavaliselt peale poolt a. ( Puhkused eestis vms)… toidukava tellisin ma 6 a tagasi ja spordiga olen tegelenud terve elu:) olen seda kava ka jälginud enamus ajast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaja on teada mis on hetkel kõige suurem puudus kavast? Puder hommikul ? oliivi õli enne magama minekut ? Samas mul pole erilist isu kah peale lõunat enam , vägisi veega alla kodujuust jne . Aftermath41
Memberaftermath , kui sa oled 6 kuud teinud surumisliigutusi smithi masinal ja nüüd järsku lähed üle tavalisele kangiga surumisele , siis ma murdud kuskilt otsast lihtsalt pooleks.
need on totaalselt erinevad harjutused ja vabaraskusega surudes töötavad väga paljud lihaskinnitused mis smithiga ei tööta.
Eks hantlitega surumine flat ja incline aitavad natukene kaasa ikka, päris nii hull pole vast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mul oli alaseljaga koguaeg jamasid mis peatasid mu treeninguid, selles suhtes on smith masin hea, tavalise kangiga kükkides alguses ikka väristad seal ja tehnika annab soovida , see annab alaselga ikka mõnusalt tunda kui midagi nihu seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aftermath41
MemberMis su rasva protsent on ? Et kõhulihased välja saada peaks olema väga madal rasva protsent…. siit saad aimu —>
http://musclefanatics.com/1661/images_of_different_body_fat_percentages.html
Aftermath41
MemberLOL lihasmassi kasvatamine ja rasva põletamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aftermath41
Member….sealt küsimus nr.1,minu arust päris hästi seletab ära….
p.s…mille pagana pärast peab lihtsa ja loogilise küsimuse ingl.keeles sõnastama? Viimasel ajal suur osa nooremapoolsest generatsioonist räägib nii,et lause 5st sõnast 3 on ingl.keeles.Mulle tundub see veider,aga ma vist vana ja hall ka juba….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen pea 10 a välismaal elanud, suhteliselt raske on eesti keeles korralikku juttu kokku panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tänud vastuste eestAftermath41
MemberHetkel on hea küll muidu, ainult 2 minuti tee jõukasse, kodu aknast isegi gym paistab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks peab proovima küki ja surumise ära kangiga , siis saab aimu mis vahe on ja kas on mõtet jõusaali vahetada.Aftermath41
MemberMItte ükski tõsisem treenija ei kasuta Smithi masinat. Ei rammumehed, klassikalised tõstjad, jõutõstjad ega sportlased ei lähe selle lähedale, kõik eelistavad vaba kangi. Ning ma ei näe miks peaks asi olema teisiti hobikorras treenijale.
Väga hea humoorikas kokkuvõte Smith masinast:
LOL see vend on täielik Id*oot siin su videos:D
-
AutorPostitused