-aff-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aff-
MemberMine kuhugi jõusaali! Otsi mõni treener, kes sind aitaks.
Neti teel on täiesti võimatu abi leida, asjatundja peab sind oma silmaga nägema!
Mina sain abi Revali jõusaalist, kus üks kulturismiga tegelev mees mulle praktiliselt 3 päevaga enam-vähem kõik põhitõed selgeks tegi. Ja mina veel ennem oma 1.2 a. jõusaali karjääri
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jooksul arvasin, et ma tean täpselt kuidas mida teha jne. VOT niipalju teadsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ps. Niisama neid sinna tülitama pole mõtet minna, kui soov on tõsine ja kõik läbi mõeldud siis go for it!
-aff-
MemberTänud, sain palju targemaks!
-aff-
MemberÜks hommik pudru, teine hommik suur omlett koos viineritega – vaheldumisi.
Piima tarbin ka väga väga palju!
-aff-
MemberKasutan Ott Kiivika kava (edasijõudnud: jaotatuna 3-ks)
-aff-
MemberArengut on…
-aff-
MemberIkka olen.. nujah ilmselt ongi asi selles, et ma anaeroobset ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aff-
MemberHmm vot sellest ma praegu aru ei saa… lihas hakkab ju sellepärast valutama, et see mingi piimhappe värk ja lihase rakkude/kiudude rebenemisel see piimhape sinna vahele satub ja siis kipitama hakkab?! või ma eksin… see effekt tuleb tõesti siis kui kord nädalas trenni teha aga sel ple ju minit mõtet…
maitea.. tore oleks kui te nüüd terve mu läbu ümber lükkaksite, saaksin jälle targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki teen liiga “pehmet” trenni, et lihased nii valusaks ei lähe?-aff-
MemberMu nimi on ka Ott ainult, et ma pole nii kapp veel..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tuleks aitaks küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Icic.. ok sitt nali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aff-
MemberNuunii.. suured tänud kõigile, sain palju targemaks.
Aga siit veel mõndagi, mis võib aidata teil mind aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ommiku läheb pool kaussi kaerahelbe putru koos maasikamoosiga, kohvi. Koolis 4 hamburgerikuklit + pakk juustu… hea kui 3 kuklit päevajooksul sisse vägistan. Siis kodus näksin igast asju mis kätte leidub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhtul korralik sööma.. liha/kala , kartulid/makaronid, salatid asjad.. piima.. aha piima läheb ikka pakk päevas. nu ja siis protein1 peale trenni ja õhtul.Hmm… trenni tegin edasijõudnute kavajärgi jaotatuna kaheks. esmasp ülakeha, teisip alakeha, kolmap ülakeha, neljap alakeha jne.. aint pühap on paus. Ennem oli kolmap ka paus aga see tundus liiga lofka.
Iseenesest on tulemusi juba silmagagi näha, lihased arenevad aga vot ei saa aru mille arvelt.. kus see kaaal jääb?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas tunda ära ületrenni… ning kindlasti oskate välja tuua 101 viga mis ma toitumisel valesti teen, kõik abi teretulnud!
Söögiga ei saa eriti palju mängida ka ses suhtes, et kool ja värk ning tõesti hea kui saab uksehoidjaga kaubale, et näed vaja süüa ostma minna.. :
-aff-
MemberEi tea ei oska eriti hästi sel teemal kaasa rääkida või aidata aga mina loen sellist lihasvalu peale “kõva” trenni poitiivseks.. tähendab, et trenn läks iga pisema pingutusegagi asjaette.
Muidugi harjutusi vahetades on ka vahest samad lihased ikkagi valusad.
A ei tea ka täpselt.. ootan isegi huviga mingit head vastust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused