actimel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
actimel
Memberhttp://www.bodybuilding.com/store/bsn/nitrix.html seda sama jhJust see sama, mis üks tuttav mul kasutas. Umbes 2-3 nädalaga tunnetad juba effekti, pidi päris hea olema.
actimel
MemberTervist,olen siis 15 aastane,190 pikk,kaalun kuskil 75-80.Hakkasin just v6rkpalli trennis käima.
Esmasp. j6usaalis,seal mingi treener 6petab meid,siis teisip. kuni reede v6rk ja pühap. ujumine.
trennid 90min koguaeg.
ujuda saan,kaua tahan:D
et pmst,kas n6nda on kerge rasva kaotada,kuid samas tahaks ka lihasmaasi natuke.
Et mis muutma peaks?
Peale trenni s88n paar 6una ning kuskil 300g kohupiima pastat.
ja see peale igat trenni.
Väga hea. Kui sa veel ei kasuta kreatiini siis võid süüa ka seda ning sama ka valguga. Sa tahaks lihast kasvatada – võiksid jälgida rohkem siis toitumist. Võiksid ka jälgida oma kaalu esialgu. Kui kaal tõuseb siis jätka sama moodi. Eriti ma midagi lisada ei oska, vaata mis teised kirjutavad.
actimel
MemberKakaod juua peale või enne trenni, annab energiat, valku, süsikaid ja on odav kokkuvõttes !
actimel
Membertöö on lihtsalt selline kus ma elan sjukses pommiaugus kus lihtsalt pole normaaseid asju myya ja yleyldse midagi siin ei ole:D aga tuunikala ja muna on sjuksed valgurikkad mida siin on ja pähklid ja juust aga juust ja pähklid mulle ei istu eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohupiima, muna, makaronid, (peale trenni juua kakaod)
Nii palju aega ikka, et hommikuti ja õhtuti jõuad mõned kätekad ja kõhukad teha ??
Mina jõuan enne kooli tunni ajaga(süüa, netis käia, paar seeriat kätekaid teha ja pesemas käia) – minu soovitused sulle on siin

actimel
MemberJa see vähemkasulikkus väljendub Kuidas?Lihtsalt uudishimulik..
Kuna pulbrid on täis igasugu erinevaid aineid, pole ta siiski looduslik ja täisväärtuslik kui toiduaine.
actimel
MemberMa hoiatan siinkohal – kui harjud enne trenni minekut kohvi jooma, siis varsti tuleb kohvi juues normaalne trenn ja ilma kohvita kehva trenn.Ei, selles suhtes probleemi pole, ei ole kohvi joodik, kõige rohkem tuleb ette hommikutti, aga enne trenni ma ei joo kohvi, kui siis ainult üliharva mingi tunnike enne..
actimel
MemberAga kas võib võtta ka hera80 ja kõrvale banaan vms, et ei peaks süsivesiku pulbrit tarvitama?Muidugi võib! Ma arvan, et lausa peakski söögist need kätte saama, kuna pulbrid ei ole nii kasulikud kui toiduained.
actimel
Membertere selline küsimus kes seda on tarbinud ja kuidas mõjub? nitrixksi puhul se jutt on liig minu arust ja kas on vahet kas neelan tapletid alla või närin ? tänudMillist Nitrixit sa mõtled? Tean ühte tooded mis on saanud 2005.a mingi parima auhinna, see pidi päris hea olema. Neelad alla piisava koguse vedelikuga.
actimel
MemberOlen siis 15 aastane,kaalun 75-80 kandis.ET mis harjutusi täpselt sellele lihasgrupile teha,et v6imalikult kiirelt t6mmata 10x l6uga.
L6ua t6mmata siis peopesad enda poole ning käed 6lgadega paralleelselt.
Et mis harjutusi on ainult sellele,ning mis raskusega,hetkel t6mban ainult 2x l6uga.
Kui võimalik tee hommiku poole aeglasemalt ja pikemalt ning õhtu poole lühem ning kiirema intervalliga seeriad.
actimel
MemberTavaharjutajal piisab alguses täiesti Hera80 vadaku konsentraadist, juurde lihtsalt dextrot, et katta süsivesikute vajadus. Hiljem võid proovida Whey 3 või Whey + – viimane on puhas vadaku isolaat, sisaldades ka 30 % hüdrolüüsitud vadakut (imendub 2 korda kiiremini kui tavaline vadaku konsentraat).Loodan, et soovitusest on abi. Muul ajal kui peale trenni kata oma valguvajadus nagu Younger ütles tavatoidust.
Olgu, tänan soovituse eest
actimel
MemberKahjuks ei tea selle toote kohta midagi, ehk mõni foorumikasutaja oskab öelda midagi kui on proovinud. Olen mõelnud vastava toote soetamisest, kuid ehk õnnestub foorumist mõne targema ja kogenuma inimese käest nõu saada enne ostmist. Muidugi kodulehel on toote kohta info ka, kuid tundmatust kohast väga osta ei julge enne kui kindel, kas kaup kvaliteetne.Selge, tänud!
Vajalik milleks? Valk (räägime üldiselt, ega valk ise ei jõua kuhugi, aminohapped jõuavad) jõuab lihastesse umbes 2-4 tunniga peale tarbimist. Tee omad järeldused. Seega on tähtis see, mida sa varem sööd ehk maks hoiab ise oma tagavarasid aminohapete näol alles. Ja laseb need õigel aja käiku.Ma ei ütle, et lisavalku tarbida ei tohi- vastupidi. Kui ma ka Tartus tööasju ajan, siis võtan shake kaasa. Kuigi saaks ka kohupiima võtta, on shake mugavam ja kiirem, kohupiima naljalt autoroolis ju ei söö tagasi kiirustades.
Kasvada saab muud moodi- pane aga kilo makarone iga päev sisse ja vaata, kus kasvad…
Lihasekasvatamisega on asi vähe keerulisem.
Kilo makarone? Siis peaks iga minu söögikord olema makarontsik ju? Makaron annab peamiselt proteiini kõvasti jah?
actimel
MemberSöö muna! Miks sa sellist asja taga ajad? Kust on tulnud arusaam, et pulber midagi kasvatab? Kui Sa jah tõesti mingil põhjusel ei saa tavatoitu tarbida mingi söögikord või on kartus, et ei säili need nii kaua, siis on tõesti toidukorra asendaja omal kohal. Aga kui eesmärk on loota kiiret lihaskasvu, siis unusta ära.Ma ei arvagi, et see nüüd n.ö kasvatab lihast. Oleks vaja mingit valku võtta päevas ikka korra kuna minu toidukorrad ei pruugi olla niivõrd rikkalikud, et saaks vajaliku proteiini koguse kätte. Peale selle, et ma hommikust, kooli lõunat, peale kooli ja õhtust söön on mul päeval ikkagi kõht tühi. Sa mõtled toorest või praetud muna süüa??
Toidulisandid.ee on müügil maitsetu 82% vadakuvalk, mille 5kg pakendil tuleb kilo hinnaks vaid 165 krooni kui ma õigesti mäletan (5kg hind 825 krooni). Hind tundub äärmiselt odav, on keegi proovinud või mida arvate sellest?On see kvaliteetne ja tõhus kraam, tead ei tea?
actimel
MemberVali milline potsik rohkem meelidib!Seda on võimatu öelda, et vot see on kõige parem jne.
olen proovind whey3 vanilje maitselist, see ajas alati mul südame pahaks, paljud keda tean, soovitavad maitselt valida šhokolaadi omi aga ma arvan et see on maitse asi..
actimel
Membertäpselt !!
actimel
MemberSilmas pead erinevaid valke või konkreetseid tooteid?ütleme mitte liiga kalleid proteiine, promix, hera-d, whey+, whey3 jne, et midagi nendest toodetest midagi asjalikku tahaks !
AutorPostitused