Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
MemberKui sa 4x käid, siis miks mitte nelja päeva kava? http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=15
Võid ju kolme asemel neli seeriat teha. Üldiselt kui niiviisi kava võtta, siis varem või hiljem mugandad selle endale sobivaks, sest päris ideaalsed need pole.
Acqua
Memberomg see ju soome firma, mitte USA või mõne kuulsama riigi, sama hea miks keegi oti sepikut USA foorumites ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , arvan et suht sama toime võrreldes kuulsamate toodetega, 100% aminohapped jäävad 100%-liseks olenemata kus kohas toodetudMa siin küll ei ütleks, et Soome mingi tundmatu koht kusagil põhjas või idas on. Ja et USA on SUPER-FAMOUS koht
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberVäga jõhker naine ikka. Ma loodan, et ta ainult väljakul selline
Member178/73/17
Ei kurda.
Acqua
MemberFitShoppides peaksid rasva%mõõdikud olemas olema. Mine ja mõõda.
Acqua
MemberHüppenööriga 10 min järjest hüpates on ilmselt väga raske pulssi aeroobses tsoonis hoida.
Kuigi ma ei kasuta jõusaalis eriti suuri raskusi, ei tõusnud minu pulss kordagi trenni jooksul (ainult jõudu tegin) märkimisväärselt üle 150. Samas ei saaks öelda ju, et ma seal aeroobset tegin
MemberKas poleks parem kasutada praadimisel nt kookosõli või oliiviõli?
Acqua
MemberEga jah, eesti meestel on siit ainult õppust võtta, kuidas trennivaba aega sisustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberMina sinu asemel senikaua kuni kuur läbi vaataks videosid kuidas mehed rauda kangutavad ja töötaks-parandaks trenni ajal hoopis trennikava, et kui uuesti minek on, saad selle arvelt asja tasa teha.
Acqua
MemberVäga muljetavaldav, aga ega skulporitöö veel valmis pole. Saaksid veel rasva% alla viia jne. Aga muidu, keep going! Sport on elustiil.
Ega sul praegu vist polegi mõtet kuivatada ennast, tee see talvehooaeg sama hooga, siis alles hakka sellega pihta.
Acqua
MemberSuht kergelt isegi tuli vist, varu veel on.
Acqua
MemberIkka kokkuvajunud kogust, mitte nii et õhk on vahel kuskil või kuhja ülemine osa on õige osa peal.
Acqua
MemberHm, sööd vähe ja siis sangad. Äkki kui sa nüüd veel 30min iga päev hüppama hakkad, lähed kriipsuks ära
Acqua
MemberKas sa rasva põletamise eesmärgil intervalli ei tahaks teha?
Vastupidavuse mõttes teeksin mina sinu asemel kindlasti jõu ja vastupidavustrenni samal nädalal, eriti kui sa iga trenn full-body teed, saad hästi kombineerida. Nt 2x jõusaal ja 2x vastupidavus vms nädalas. Trennid olgu sel juhul ülepäeviti.
Aga eks vaata mida teised teadjamad ka arvavad.