Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
MemberSee näitab ikka BAV siis?
Acqua
MemberSellist nätsu kusagilt osta ka saab Eestis?
november 22, 2009 at 4:32 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #236288Acqua
MemberMul kah vahest selline asi, tihti siis kui väsinuna olen trenni läinud ja lööb välja lõuga tõmmates. Siis kui hinge kinni hoian.
Acqua
MemberMis kuradi jutt see on, et alkoholi tarbides langeb treeningu efekt 50% ja neljast trennist saab kaks? Please picture, or no proof.
Acqua
MemberKahjuks allikale viidata ei oska, kuid olen kuskilt endale kirja pannud järgmise jutu alkoholist:… Seepärast tuleks kulturistidel regulaarseid pidusid vältida…
Nagu pidutsemine=alkoholi tarbimine, väga vale. Peol saab ka kainena edukalt olla, eriti kulturist.
Acqua
Memberkas pagasi turvakiletamine poleks lahendus? kui narkokoer muidugi miskit haistab siis tiritakse lahti nii või teisiti.Narkot hakkate tooma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Acqua
MemberÜtlemata hea jook tuli mul smuuti 0,33 + 250g kohupiima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberMa ei tea… ma ei soovitakski midagi a’la tee raskemaid kordusi vms. Kui sa tunned, et käid trennis vastu tahtmist, toitu sisse “vägistad” mitte ei söö, arengut nagu mingi nipiga pole… äkki prooviksid vahelduseks mõnda muud trenni? Äkki oled seal hulka parem kui praegu? Ses mõttes ei kui vaim on nüri siis pole millestki kasu.
Ma loodan, et keegi ei pahanda mu mõtete peale, iga inimene on erinev
.Acqua
MemberVahetult enne trenni ära ka söö. Kuskil tund-poolteist võiks varusid täiendada kergelt. Ära unusta trenni ajal juua. Ilmselt on üleväsimusest/trennist see. Võta kehale väike puhkus ja vaata mis pärast seda saab.
november 11, 2009 at 9:04 p.l. in reply to: Millist toidulisandit õhtul peale trenni naisterahavale kaalulangetamise eesmärgil? #233967Acqua
MemberMis trenni teed? Mina soovitaks nt kohupiima ja banaani süüa, juua vett.
Acqua
MemberHera 80!
Acqua
MemberSeda kas see on piisav kehakaal pelgalt nende andmete abil läbi neti öelda suht võimatu. Piisav üldse mille jaoks? Mis on eesmärk?
Kui tahad kaalu tõsta ilma treeninguta, siis tee seda toitumise abil.
november 10, 2009 at 4:51 p.l. in reply to: Kevin Renno vs Kurt De Pauw – 72,5kg European WKA Title in Belgium 7 nov #233628Acqua
MemberTeise raundi viimasel minutil tabas Kevini põlvelöök vastase nina, purustades selle täielilkult.Jätka samas vaimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Acqua
MemberArvuta oma BAV välja ja palju sa kaloreid päevas saama peaksid. Jaga see nt 6-7 söögikorra peale ära. Iga toidukord sisaldagu nii rasvu, süsivesikuid ja valku, kui peamine rõhk pane valgule. Hommikul rohkem süsikaid. Mida päev edasi, seda valgurikkamaks mingu toit.
Acqua
Membertere, kas algajal on mõtekas hakata kasutama whey gold standardit?aitäh!
Mõttekas on see küll, kui raha selle jaoks kulutada on. Minul kasvavad siiani lihased kiiresti, pool aastat olen tugevalt treeninud. Nii et ega tegelikult algajal eriti suurt vajadust pole, võtad sa peale trenni valku või mitte, lihas kasvab igal juhul. Süsikaid võta igatahes.
-
AutorPostitused