Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
MemberPiima- ja munavalku vist ei lasta koos eriti ju?
Acqua
MemberMõõtsin just, kalaõli kapsel on 2,5cm pikk
“> .Acqua
MemberMina nt esimest ei tee üldse, teist teen nii, et käed on suunatud sisse ja tõmban eest, kolmandalt teen ka eest surumist (svung), neljandat ei tee ja kõhtu teen cruncheseid.
Acqua
MemberTere!
Ka mina sooviksin 80% kava, teeks hea meelega enne suve läbi selle. Tõsisemalt jõusaalile keskendunud aastake, enne oli ka norm põhi all.
Acqua
MemberJa selle jaoks peaksid toitumist parendama ja aeroobset trenni tegema.
Acqua
MemberMa oleks küll suht nukker kui poest veepaak näpus välja tuleks.Aga kui sa selle veepaagi mahlapaki või limonaadipaagi asemel võtaksid, poleks küll põhjust nukker olla, tervise seisukohalt vähemalt.
Acqua
MemberNo minu arust on ortopeedi ja spordiarsti ikka väga raske võrrelda. Üks teab asja süvitsi, teine pinnapealselt. Minu spordiarstid ei ole siiani minu selja kohta mingit hüva nõu andnud, nii et olen ikka spetsialistide poole pöördunud.
Acqua
MemberParema rinnalihase ja biitsepsi ühenduskoht on väga kahtlane, justkui väike tükk oleks ära hammustatud
Võib ka pildidefekt olla
Märkasin ka just seda. Ilmselt sealt august talle lihast sisse topitaksegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Acqua
MemberMis harjutus siis alumisele otsale hea oleks ja tervisehädasid ei põhjustaks?
Acqua
MemberMinu arvates pole, kui kaaluga probleeme ei ole ja võistlusteks ei treeni, tumeda šokolaadi regulaarses söömises, muidugi normaalsetes kogustes ja korra-paar nädalas, midagi halba, vaid ainult head. Mina ennast toitumise alaseks mungaks igatahes ei pea ja see mulle paha ei tee.
Acqua
Member…pakun, et kõigil mäesuusatajatel on pulss võistlustel anaeroobses, küsimus on allasõidu kiiruses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No murdmaasuusatamises mitte, kui just võistlus või kontrolltreening pole
.Acqua
Member2 ahjukartulit ja 30 gr läbikasvanud soolapeekonit? Ja ei jõua ära kahetseda?
Jumal olgu sulle armuline, et ta sind selliste süümepiinadega karistab. Ehk: miks sa põed?
Acqua
MemberKena KU:LSAALi ja NIKONI reklaam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ei, tore üritus jah, ja selged pildid.
Acqua
MemberSpordi ilu ja valu.
-
AutorPostitused