Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
MemberHuvitav miks kõvad jõusaalimehed ja üldse sportlased varajaselt kiilanema hakkavad? Paistab, et testo taseme ja juuste langevuse vahel on seos. Keegi linkigu välja.
august 19, 2010 at 1:51 p.l. in reply to: Kulturismigigantide triatlon lõppes Marek Morozovi võiduga! #273730Acqua
MemberTaavi Koovit pakun mina.
august 12, 2010 at 8:44 p.l. in reply to: milline rasvaprotsent on sobilik lihase kasvatamiseks? #273181Acqua
MemberMilleks pead murda, kui meil on olemas artikkel:
http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=1192 ,
mis kõik üsna loogiliselt ja põhjalikult lahti seletab.
Acqua
MemberAga mis suuri tulemusi see ikka andma peaks? See ei ole niimoodi mõõdetav. Proteiinilisandid ja muu kergem kraam minuteada mingeid selgelt (visuaalselt) tajutavaid tulemusi ei anna; kui pole sitemaks läinud, on paremaks läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberMina arvan, et USK + 100 % PÜHENDUMUS = KÕIK VÕIMALIK.
Kusjuures, valdkonnas pole vahet, tahad sa kulturistiks saada või näitlejaks.
Muidugi, tuleb arvestada, et igal ühel on erinevad eeldused, kuid kes talitleb postituse esimese lause järgi, on winner.
Acqua
MemberMina tean seda, et liiga palju nätsu tekitab laksatiivsed nähud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja dentistiga rääkides, soovitas ta närida pärast sööki mitte kauem kui 5 min nätsu (kauem hakkab hambumust jms mõjutama) ning sellist, milles palju ksülitooli.
Aga mine võta kinni, kus tõde..
Acqua
MemberIse aitasin vahepeal rinda järgi nii, et jätsin spetsiifilised triitsa-biitsa harjutused kavast välja.
juuni 30, 2010 at 10:17 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #269675Acqua
MemberMind paneb mõtlema, et miks on valitud just need kolm harjutust. Sõudmisest saan aru, kuigi distants või aeg võiks veidi pikem olla. Aga jõuharjutustest just triitseps ja selg, minu arvates võiks kätekad nt olla ka ja miks mitte kõht 30 sek vms. Vaadates kas või ajateenijate üldfüüsilise testi alasid. Aga noh, mõni treenibk endale äkki triitsepsi 3x suuremaks kui biitsa ja selja ka, ning Johnny Bravo on võitjaks.
juuni 22, 2010 at 3:09 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #269024Acqua
MemberMullegi meeldib see sari, ootan juba uusi videoid.
Acqua
MemberMis jutt, tee veega ilma glükoosita ja söö banaani vms kõrvale ja elu on ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberKas see on mingi nali või? Sama hästi võiksid öelda et sa treenid käsi köögis sibulaid tükeldades.Tra, kuidas see Johnny Bravo jutt ajudele käib. Ma pole praktiliselt kunagi jõusaalis jalgu treeninud, aga tänu kunagi tehtud kergejõustikule, praegu tehtavale jooksule ja talvel suusatamisele on mu jalad kenasti proportsioonis. Hakkasingi saalis käima, et ülakeha kaasa aidata. Kui ma hakkaks praegu kükke tegema, oleks mul all sellised pakud, et raske oleks pükse leida, aga see oleks lihtsalt kole minu arvates, kui jalad meetrised on.
Nii et imege välja, kes seda “bravo” juttu ilmselgeks tõeks peavad. Muidugi kõik pole sama geneetikaga jms, faktoreid on sadu, aga on ka minu tüüpi vendi päris mõnedki, kellele see Jonny Bravo jutt lihtsalt pinda käib.
Sry
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberSee Päikese Ricotta oma on väärt kraam.
Sisaldab nimelt siis Ricotta 90% vadakut, erinevalt tavalisest kohupiimast. Lugege:
http://www.eestimaafarmerid.ee/1.Ricotta%20kasulikkus.htm
Seetõttu on vadakuvalgutoodetele hakatud pöörama suuremat tähelepanu, mille suurepäraseks eeskujuks on kulturistid, kes kasutavad energia kiireks taastootmiseks vadakuvalgukontsentraatidest valmistatud pulbreid ja segusid.Acqua
MemberSudafedi võid võtta ja soolalahusega nina flushida, aga ega ta siis ikka üle ei lähe, leevendab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .aprill 14, 2010 at 4:29 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll- eeskükk ja “good morning” #265096Acqua
MemberNii palju kui mina tean, siis kang peaks sul palju rohkem keha lähedalt tõugates minema, ja paregu kasutad liiga palju käsi, mitte keha tervikuna, mis aitaks suuremaid raskusi vähese vaeva ja suure kasumiga tõsta.
aprill 13, 2010 at 8:35 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll- eeskükk ja “good morning” #265023Acqua
MemberSa lasid Good Morningus liiga sügavale ja proovi hoida rohkem selg sirge või nõgusTsiteerin Jaan Salu: “Siin varitseb sportlasi aga üks oht, mitte kunagi ei tohi teha kummardusi alla paralleeli, siis lülituvad sirutajalihased välja ja aktiviseeruvad nimmelihased. See aga on ohtlik, võivad tekivad rängad seljavigastused.”
Mul tekkis küsimus, et seal saidil on juttu tavalisest kangist ja siis ohutu kükkimise kangist. Millist kangi selle ohutu kükkimise kangi all mõeldakse? Smithi?
AutorPostitused