Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
MemberSeevastu mina olen Klitško poolt, puhtalt persooniloole, mida kunagi M&F’is lugesin, tema trenn on ikka viimseni timmitud.
Acqua
MemberEhk: sa ei taha ju sumomaadleja välimust. Aga miks sa niiviisi toitud?
Acqua
MemberTasuks mõelda, et HIIT võrdu jooksmisega – soovitan proovida ujumist, velo, crosstrainerit ja muud. Poolteist minutit HIITi alustades spirnti joosta neli seeriat oleks ehk kergejõustiklastele midagi head, mina alustaks 30/60 ja hakkaks sealt edasi aretama.
Aga edu, endal ka plaanis hakata varsti tegema regulaarselt, ilmselt teen velo peal, üks kava on ka olemas.
Acqua
MemberOn tore, et huvitava nimega kasutaja ületreenitud on viimase kahe päevaga 15 üsna labast postitust ja paar teemat avanud. Siiralt soovitan sul paar kuud lihtsalt vanu teemasid ja artikleid lugeda ning praegusi arutelusi jälgida. Efektiivsem nii sulle kui teistele.
Aitäh!
Acqua
MemberTsiteerin M&F’st:
See toitumiskava on mõeldud keskmisele 80kg kaaluvale treenijale, kuid töötab hästi ka kaaluvahemikus 72-90kgSelles mõttes, et asi mis sobib küll paljuks, ei pruugi alati hästi töötada. Selge see, et 72kg kaaluv kehaehitaja ja 90kg kaaluv kehaehitaja vajavad kaloreid erinevalt. Eriti veel on inimkeha selline mehhanism, mis käitub erinevalt: nt Imre saab laias laastus oma peotäie rosinate ja kohupiimaga ka hakkama, mõnel teisel vaatab suu lahti tehes maa vastu.
Kohanda menüü enda vajadustele vastavaks, sv’d-valgud-rasv on kavas õiges vahekorras, et tuleks vist igaltpoolt natuke kärpida, mitte midagi konkreetset ära jätta.
Acqua
Member1) Kuskil 6
2) Magasin üle. Hommikusöök seevastu hea, kuid olek loid ja tahtmatus asuda õppima.
Acqua
MemberKas sa ei arva, et see on ehk natuke liiga ekstreemne soovitus? Peale trenni jääb mulje nagu ma oleks mesinädalatelt tulnud, huuled õhetavad ja punetavad.Mis selles halba on? Tegus mees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberAbsoluutne max mis mõttes ? Et rohkemaks pole raha ?Ma olen lugenud positiivsetest mõjudest 3g aeglaselt vabaneva C kandis, seda siis mittesportlastele.
Aeglase vabanemisega C on Eestis suht kallis, huvitav kas ise ei saa midagi korraldada.
Aeglase imendumisega, ehk želatiinkapslis on omakorda vitamiin graanulitena? Ise sain üsna huvitava kombo, kus oli ühes kapslis 400mg aeglaselt imenduvat C-vitamiini + 15mg tsinki. Aga kurat, haigeks jäin ikka nagu ennemuiste, nii et mingit profülaktilist efekti minu puhul ei ilmnenud, mistõttu üldse tarbisin seda.
Acqua
MemberMis tähendab õlg on haige? Kui õlg teeb rööbaspuudel surumise aeg valu siis tasuks see välja vahetada.Et õlaprotees kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Acqua
MemberKeegi äkki kirjeldaks anatoomiliselt, kuidas n-ö liiga tugevad kõhulihased seljale halvasti mõjuvad ning liiga tugev selg nõrgale kõhule?
Kuidas mõõta seda selja-kõhu balanssi?
Acqua
MemberRinnalihas teadupärast üks suur lihas. Harjutuste valikuga ei saa anda erinevat koormust rinnalihaste sise- või välisosale. Muidugi räägitakse nt kitsalt surumisest jne.
Isegi eelisarendaks siseosa, aga paraku ei ole see nii lihtne.
Acqua
MemberMa arvan ka, et see “kui kaua juba palju on” teema on ülepakutud. Puhtalt ühekordse jõutrenniga oleks tore 60 min hakkama saada, aga midagi ei juhtu kui saad rutem v läheb kauem. Sinna juurde põhjalik venitus ja sõltuvalt treenijast ka kerge aeroobne, millega ei tasu vahetult pärast jõutrenni üle pingutada. Kui võimalus, siis vabalt teha jõusaalivabal päeval kardio.
Acqua
MemberLugesin siin foorumis selle TAKU HIIT programmis ja tundub,et see sobib mulle kõige paremini.Üks treening kestab ainult 32 minutit, et kas on mõtet peale seda veel midagi teha. Või ongi kõige mõistlikum kava ära teha ja koju minna?
Kui sa 32 min korralikult HIIT’i teed, siis järgnevast jõutrennist ei taha sa mõelda ka.
Aga eks proovi ise järele. Kui arvad, et vajad, siis tee enne jõusaalitrenn ja seejärel HIIT. Siis burn-efekt suurem.
Acqua
MemberNii et kokkuvõtvalt:
kui sulle kanafilee enne magamajäämist mingeid unega seotud raskusi ei valmista, võid hea meelega seda süüa. Kui aga valmistab, või tahad vaheldust, võta kodujuustu/kohupiima, millele on nt õli/pähkleid juurde lisatud, sest rasv aeglustab veelgi imendumist öö jooksul.
Acqua
MemberMõistan Archangel’i iganädalasi (õlle)naudinguid toitumise koha pealt. Olgu see mis tahes, vahel peab vaimule ka vaheldust ja mõnu pakkuma, mitte 100& toitumiskavas kinni olema.
Selle kuivade hammaste koha peal: sa mõtled vist seda, et hambad selliseks krudisevaks muutuvad kui kokku hõõruda? See peaks olema just happe mõju hammaste. Seetõttu soovitatakse selliseid aineid pigem mustade hammastega tarbida, kui mikroobide kiht kenasti ees on ja emailile aine nii lähedale ei sattu.
-
AutorPostitused