Acqua
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Acqua
MemberToidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist, öeldakse. Kuidas aga mõni mees ainult toidulisanditest toitubki?
Jõhker
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
.Acqua
MemberIse kokku segades tuleb lihtsalt rahakotisõbralikum. Dextro võid asendada poes müüdava viinamarjasuhkruga, saad veel odavamalt.
Acqua
Member– Open to legal residents of the 50 United States, who are 18 and older.Acqua
Member920 grammine pakend on reklaamipakend nagu ka 300 grammised FAST kreatiini potid, millele on kampaaniaseerias boonusena sama raha eest gramme lisatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oot-oot, tootetutvustuses on kirjas, et sama raha eest 15% rohkem toodet, pildi peal on samuti seljuhul eksitav info. Võiksite asja jonksu ajada, praegu on tegemist tarbija eksitamisega. See, et all on väikselt kirjas 800g ei mängi siis enam mingit rolli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Acqua
MemberAga lase käia ja räägi siis, kuidas see lürbe maitses ja palju sentimeetreid biitsale juurde tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .mai 24, 2011 at 2:37 p.l. in reply to: Treeningkava ja menüü, lihase kasvatamine ja rasva põletamine #303565Acqua
MemberPärast trenni 80g valku? Minu teada imendub sul sellest nats üle 1/3…
Acqua
MemberAreng toimub mitte trennis, vaid selle vahelisel ajal.
Vahel tuleb pikem puhkuski arengule kasuks, koos lõdvema toidusedeliga.
Acqua
MemberKas ideaalsus mitte suhteline ja indiviidist sõltuv pole? Seda ühte valemisse ei pane. Seega on minu jaoks see kaheldav tulemus, mille pakub see valem.
Et kui ma saan teada, kui palju ma erinen Ronnie Coleman’ist nt, siis see ei nt mulle midagi, sest ta ei ole minu jaoks ideaal.
Acqua
MemberKetogeenne dieet on minu arvates viimane hädavariant, mida ekstremsituatsioonides kasutada, aastaringselt niiviisi toituda – see oleks keha vajaduste vastu võidelda, või mis?
Kus on väidetud, et ketogeenne värk tervisele kasuks tuleb? Link please.
Acqua
MemberAcqua
MemberMiks samaaegselt teha ei või?Lähtusin vist sinugi poolt millalgi postitatud artiklist. Poiss pole poolteist aastat liigutanud, kas või 3 nädalat tabel kolme teha?
Acqua
MemberKui su eesmärk on keharasvast vabanemine, siis tee aeroobset, kui põhi on all, tee intervalle.
aprill 29, 2011 at 1:20 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #299910Acqua
MemberOnline-ülekanne ka tuleb võistlusest?
aprill 27, 2011 at 9:10 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #299713Acqua
MemberAi, oleks võtnud ka neid tortillasid, aga näe – hiljaks jäin!
aprill 27, 2011 at 9:00 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #299711Acqua
MemberMinu panused jagunevad järgmiselt
“> :Naised
- Esta Pilt
Noormehed
- Siim Jürgenstein
- Rainer Palm
- Jürgen Ots
Mehed juuniorid
- Alex Uuetalu
- Robin – Cris Tammik
- Kristjan Rõõmusoks
- Mihkel Mägi